• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Cilve nedir ne değildir bilmiyorum ama sevgilim cilveli oldugumu söyler, eminim ki seksilikten bahsetmiyor, kendimi seksi bulmuyorum hani güzel denmez ama tatlı denir ya hep öyle tarif edilenlerdenim :D
Sevgilimin cilveli dediği zamanlar modumun yüksek olduğu zamanlar.. çocugunlukla modum neşelidir iyidir. modumun düşük olduğu zamanlarda, cilveli hallerini özledim der.

kısmetse olur izliyo musun ? ordaki erkeklerde kafayı cilveyle bozmuş durumda ve benim göremediğim ne var anlamadim evcek en cilveli Mehtap diyorlar :işsiz:

Cilveli olmakla hafif kadın gibi hareketler sergilemenin arasında cok ince bir çizgi vardır önce buna bir dikkat etmek lazım :KK70:
Yani bu kişinin içinden gelen bir durum bencede ya cilveli dogmak lazım snradan olnmuyor :)
Mesela cilveli miyim bilmiyorm ama benide cevrem hep seksi bulur hani boyum falanda uzun değil muhteşemde bir fiziğim yok ama hep çekici ve seksi bir havam oldugu söylenir.

kısmetse olur izliyo musun ? ordaki erkeklerde kafayı cilveyle bozmuş durumda ve benim göremediğim ne var anlamadim evcek en cilveli Mehtap diyorlar :işsiz:
Ay evet ya o kadının ses tonu ne öyle karga gibi onun neresi cilveli erkeklerde cilveyi bilmiyor bence :D
mesela gene o yarışmada cansel diye bir kız vardı o mesela cilveliydi.

cilve bilmem de seksi kadın denınce aklıma SILA geliiir.ağırlıgı bile seksiiii

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Ara sıra erkek arkadaşımla benim aramda da böyle muhabbetler geçiyor ama ben de nasıl davransam bilemiyorum :halay:

Dün bende eşime sordum ben işveli cilvelimiyim diye:KK60: oda evet öylesin de nerden çıktı dedi:KK70: bende nasıl oluyormuş işve cilve dedim. durduk yere üstüne atlamam:) öpme koklama. Sexi konuşmalar:-) mutlu olunca saçma tepkilerim karşısında gülmesi:) arada odun olduğum konuşarıda karıştırdı tabi:KK46:

Yoksa zorlamayın, ancak yapay ve itici olursunuz. En azından doğal kalın.

Bence kişinin beklentisine göre değişir bu.. Benimkine höytttt desem cilveli sevgilim diye karşılık verebiliyor bazen :KK48:

Back
X