• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Ay evet ya o kadının ses tonu ne öyle karga gibi onun neresi cilveli erkeklerde cilveyi bilmiyor bence :KK70:
mesela gene o yarışmada cansel diye bir kız vardı o mesela cilveliydi.
Cansel ooo baya cilveli bakislari hareketleri

Ben onu hep izledim geçen senede bana cilveliden çok basit geldi çok yılışık :KK70:
Iyyy Cansel'e baktım da şimdi, her tarafı cilve olsa kaç yazar,kız itici ve sevimsiz..Onun yaptığı cilve de sevimli olabilmek adına kesin ördek gibi ses çıkararak ağzını yaya yaya konuşmadır ya da adamın ağzının içine düşmedir.. Genelde kadınlar bunları cilve sanıyor.Haa cilveli nasıl olunur inan ben de bilmiyorum ama cilveli olmaya çalışırken salak görünmektense odun olmayı yeğliyorum:confused:

Ha bir de şu var; dünyaya seçilmiş kul olarak gönderildiğini düşünen ve bu yüzden de kadınların kendilerine her türlü hizmeti sunmasını dileyen zekası kıt erkekler hep sinirimi bozmuştur... Ağızlarının üstüne kürekle vurasım geliyor :tokat:

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım
dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Ha ha :D bu saatten sonrA cilve yapsanda yapmacık gelir sana da ona da... ya bana göre cilve nazlı kibar giyimi güzel olan parfüm sıkıp gitmek bile cilve bence kokunla büyük emek ama erkek arkadsn bence tamamen sex objesi olarak nutelendrmstr yani seni deglsn demek istemiştir erkek sonuçta.. iyi niyetli olamaz :D

Bana arkadaslarim diyo cok alengirli cilveli kadinsin diye:KK15: sebep su bence. Konusma bakis, saka yapma tarzindan kaynaklaniyor. Erkek arkadasim da birkac kez soylemisti. Sesin mimiklerin cok cilveli diye. Bence bunun icin kendinizi oyle hissetmeniz lazim. :süslü: icten gelince her bi sey olur. Kirmizi gecelik babydoll falan hikaye bence. Kadin odunsa vucut corabinin icinde egreti durur zaten. :skandal:

Bana arkadaslarim diyo cok alengirli cilveli kadinsin diye:KK15: sebep su bence. Konusma bakis, saka yapma tarzindan kaynaklaniyor. Erkek arkadasim da birkac kez soylemisti. Sesin mimiklerin cok cilveli diye. Bence bunun icin kendinizi oyle hissetmeniz lazim. :süslü: icten gelince her bi sey olur. Kirmizi gecelik babydoll falan hikaye bence. Kadin odunsa vucut corabinin icinde egreti durur zaten. :skandal:
Kesinlikle katılıyorum

Yok kız erkekler onu çok seksi buluyo
Bende anlamış değilim:)
aa ama cilveyle sexligi karstrma . erkeklerin bakis acisi degisik zaten . bana gore hic sexsi degil cok erkeksi bi vucudu var bence sert kasli :D

Back
X