• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

valla cilveli degilim diye eski asklarim tarafindan şutlanmiş biri olarak anlatayim...evet butun erkekler cilveli kadin sever etkilenirler cilveden..esime karsi flort de ulan buna da cilveli olayim dedim ve suan evliyiz adam birakmadi pesimi....cilve ne biliyormusun..once sevdiginin yaninda dogal olucaksin bazi seylere kikir kikir guleceksin yaninda gulerken suzeceksin gozlerinin icine bakicaksin dokunacaksin soguk davranmayacaksin.yaninda yururrken kadinsi yuruyeceksin hafif kivirtmak onun bulundugu ortamda onun gorecegi sekildeyse bu tamemen cilveli bir kadin edasidir zaten...kaslarini catip odun odun bakarsan adama tabi cilveli gormeez seni...oyy neler diyorum ben neyse susayim

Kız hakkatende kaşlarım hep çatıktır öyle boş bakarım :D

Cilve kasılarak yapacak şey degil onu cilve yapan zaten doğallığı.. Davranışlarındaki doğal çekicilik ve kadınsılık.

Bir bakışta bir dokunuşta inanılmaz fark vardır. Hem onu arzuladığını hissettirir hem de kendini geri çekersin.

Doğal çekiciliğe masumluk karıştırmak gibi bir şey. Utangaç gözükür ama gözünün içine içine bakar.

Yapabilen güzelliklerde şahane durur. Ben de pek becerebilenlerden değilim.

Kız hakkatende kaşlarım hep çatıktır öyle boş bakarım :KK70:
oyle catik kasli bos bakanlardansan sende sutlanabilirsun dikkat et canim...etrafda bir suru kadin var eger ki sevgilin seni seviyorsa hersey vizgelir ama seven erkek de cilve ister erkek bu

O biraz da yapı meselesi
Yazlıkta bir kadınla tanıştım 65 yaşında
İşve, cilve nasıl ama, fıkır fıkır, cıvıl cıvıl, kahkaha, espri neşe
Kendimden utandım eşime acıdım açıkçası. Odun gibi olmasam da bir değişim lazım
Ben bile kadının yanından ayrılmak istemedim Nasıl da huzur verdi

Cilveyi bilmem de ben dogum icin hastaneye yattigimda hamile bir bayan vardi askimm bebegimm deyip duruyodu esine yemin ediyorum şaşa kaldim oyleeee:KK45:oglumuz sana benzeyecek senin gbi olacak yavrumuz yemek getirdiler tabii devlet hastanesi adam iceri giremiyor kadin gitti aldi geldi adami dsardan ben sensiz yiyememmm(ama o dudaklar buzusuyorrr buzusuyor bayaa uzuyo valla)adamin agzna tikiverdi sonrasi dhada cilveli cekti yatagi kenarindaki perdeyi ( her yatagim yaninda perde var odada 5 hamile ) hihihihi gulmeler opme sesi kadinin bir tanesi dayanamadi yahu ayip ayip gidin dsarida orda yapin ne yapiyorsanz dedi yani sonunda olacagi oydu cilve bu heralde :oops::oops::oops::oops:

Er:bicak::bicak:keklerin siz her dedigini yapin boyle ondan sonra bu adam niye boyle bize ilgi alaka vermiyor saygi duymuyor gibisinden sikayetler edin. mubah bu simdi valla pes.

Cilveyi bilmem de ben dogum icin hastaneye yattigimda hamile bir bayan vardi askimm bebegimm deyip duruyodu esine yemin ediyorum şaşa kaldim oyleeee:KK45:oglumuz sana benzeyecek senin gbi olacak yavrumuz yemek getirdiler tabii devlet hastanesi adam iceri giremiyor kadin gitti aldi geldi adami dsardan ben sensiz yiyememmm(ama o dudaklar buzusuyorrr buzusuyor bayaa uzuyo valla)adamin agzna tikiverdi sonrasi dhada cilveli cekti yatagi kenarindaki perdeyi ( her yatagim yaninda perde var odada 5 hamile ) hihihihi gulmeler opme sesi kadinin bir tanesi dayanamadi yahu ayip ayip gidin dsarida orda yapin ne yapiyorsanz dedi yani sonunda olacagi oydu cilve bu heralde :oops::oops::oops::oops:

Oha dubble pis konu. Duymak istemiyorum sus:63:.
O degilde karni burnunda nasil yapti tum bunlari o kari ya. Idolumuz o olmali:halay:

Oha dubble pis konu. Duymak istemiyorum sus:63:.
O degilde karni burnunda nasil yapti tum bunlari o kari ya. Idolumuz o olmali:halay:
Idol :anneadayı::63:iyy istemem oyle :KK12:bu kadinin karnindakinden haric iki tane dha cocugu vardi yanlis hatirlamiyorsam oglu olacakti oglumuz yavrumuz ( bu arada dewamli karninda eli :KK48:) sana benzeyecekk ( yanagna bir opucuk ) nihayetinde dogurdu gitti yoksa kan cikacakti yatakhanede

O biraz da yapı meselesi
Yazlıkta bir kadınla tanıştım 65 yaşında
İşve, cilve nasıl ama, fıkır fıkır, cıvıl cıvıl, kahkaha, espri neşe
Kendimden utandım eşime acıdım açıkçası. Odun gibi olmasam da bir değişim lazım
Ben bile kadının yanından ayrılmak istemedim Nasıl da huzur verdi
Ay esime acıdım kısmında yıkıldım :D

Idol :anneadayı::63:iyy istemem oyle :KK12:bu kadinin karnindakinden haric iki tane dha cocugu vardi yanlis hatirlamiyorsam oglu olacakti oglumuz yavrumuz ( bu arada dewamli karninda eli :KK48:) sana benzeyecekk ( yanagna bir opucuk ) nihayetinde dogurdu gitti yoksa kan cikacakti yatakhanede

Ay oyle deme kiz. Tamam ulu ortada olmaz, biraz edep lazim. Ama en cokta bu kadinlar el ustunde tutulur. Odun felan olma sen. Erkegin kalbne giden yol midesinden flan gecmez, bizi kandirmislar senelerce.

Tabi bana sorarsan " sen ne kdr boyle yumus yumus ask pitircgi, suluk gibi yapisip kalabilirsin" bilmiyorum. Ask mesk yerine gule gule bayilabilicegim bi es adayini ariyorum daha cok. Ama yine soyluyorum en cokta bu kadinlar el ustunde tutulur. Eminim kadin evde elini hic bi ise degdirmiyordur, ama onemlimi ev temiz yada pis? taktik kocaya islemekte.

Ay oyle deme kiz. Tamam ulu ortada olmaz, biraz edep lazim. Ama en cokta bu kadinlar el ustunde tutulur. Odun felan olma sen. Erkegin kalbne giden yol midesinden flan gecmez, bizi kandirmislar senelerce.

Tabi bana sorarsan " sen ne kdr boyle yumus yumus ask pitircgi, suluk gibi yapisip kalabilirsin" bilmiyorum. Ask mesk yerine gule gule bayilabilicegim bi es adayini ariyorum daha cok. Ama yine soyluyorum en cokta bu kadinlar el ustunde tutulur. Eminim kadin evde elini hic bi ise degdirmiyordur, ama onemlimi ev temiz yada pis? taktik kocaya islemekte.
Ne o oyle vicik vicik istemem ben ..vicik vicik isteyen oylesini alsin bi zahmet bulunmaz hint kumasi bee bu erkekler hepsini toplycan dunyadan tukenecek soylari bizde rahattt rahatt yasariz :KK49::KK50:

ses yumusatma yaaaagghhh gibisine konusmalari ben yapiyom:olamaz::KK45::KK45: ama valla ise yariyo bunlar erkekler her ne kdr dudak buzme cicili bicili konusmalardan nefret ettiklerini soyleselerde:KK53: sevgilisi veya esi yapinca itici gelmiyo bak boyle konusan bi kiz gorsem uyusss derim bende:KK45: oyuzden disarda degilde evde yaparim:confused:

Back
X