• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

ben de sorcam sevgilime bunu cilveli miyim diye çok merak ettim şu an
ama kesin evet öylesin der sırf ben üzülmeyeyim diye pis yalancı:P

hahahaha :D bakın aslında aranızdaki bu konuşma, ufak sürtüşme, takılma bile işve cilve sayılabilir. her erkekege aynı şeyler çok çekici çok sempatik gelmeyebilir yani kişiden kişiye değişir.

aslında bir taktik var etkilide olabilir.

İyide "Ben odunum, donuğum, cilveli değilim." muhabbetine getiren sizsiniz. Evet cilveli degilsin diyince hemen ne demek istiyorsun moduna girip bozulanda sizsiniz onu cozemedim?
İnternetten okuyup ezbere davranışlarda bulunmanın samimi duracağını sanmıyorum. Dışardan belli oluyor genelde, olmadigi biri gibi zorlama davranislarda bulunanlar.

İyide "Ben odunum, donuğum, cilveli değilim." muhabbetine getiren sizsiniz. Evet cilveli degilsin diyince hemen ne demek istiyorsun moduna girip bozulanda sizsiniz onu cozemedim?
İnternetten okuyup ezbere davranışlarda bulunmanın samimi duracağını sanmıyorum. Dışardan belli oluyor genelde, olmadigi biri gibi zorlama davranislarda bulunanlar.
En mantıklı yorum...

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:

Örnekle anlatayım. Altın Kızlar (Golden Girls) dizisinde Blanche.

Sex and the City'de Samantha.

Avrupa Yakası'nda Fatoş.

Cem Yilmaz da kim sizin yaninizda yafff... gece gece gülmekden uykum kacti:KK48:

Gülerken bile cilveli olabilirsin yaradılış meselesi o bende kendimi donuk ve odun sanırdım ama sevince farklı oluyor esim çok cilvelisin hayallerim deki gibi diyor ...aman hayallerine tüküreyim önce kalbimi kırma edepli ol diye bir iç ses yükseldi icimden ..kusura bakma biraz dertliyim bugün içimi bosalttim :)

Bence bu ülkenin en cilveli hatunu Sibel Can onun hareketlerine biraz baksan doğru yolu bulabilirsin :D
Ben cilveliyimdir kocam, kocacım, erkeğim demeden konuşmam duruma göre adını söylediğim nadirdir, ne biliim kadın biraz cilveli olmalı da ;)

Hayır terazi :)

Terazi kadınları donuk ve sert görünüşlü oluyor evet en yakın arkadaşım ve amcamın kızı ama içlerinde bir çılgın barındırırlar ve onu da çok yakınlarına gösterirler eğlencelidirler espirileri kalitelidir soğuk görünmelerine rağmen çok sıcakkanlı ve iyi niyetlidirler yani benim tanıdığım çoğu terazi kadını böyle :)ama işve cilve noooo :))))

Bende çok odunum ya, yapmaya kalksam üstümde eğreti durur :(
10 yıllık evliyiz bizimki şikayet etmeye başladı , ne yapcam bilmiyorum

Odunum hiç yok en ufak hatta erkek çocuğu gibiyim minicik bir bodurhanım kaba saba hareketler hadi cilveli olmayı geçtim öküz olmasam yok yani mümkün deil :(

ADANALIYIM ALLAHIN ADAMIYIM ODUNUM LEYN BEN BEGENMEYEN OGLUNA ALMASIN :))))

Sevgilin senin iç sesini doğrulayınca kızmayın konu sahibi.. Bi kere sizde öyle olduğunuza inanmıyorsunuz ki, karşınızdaki inansın.. Buram buram dişilik kokan kadın olabilmek herkese göre değil bence.. Dişi olabilmek için başta topuklu ayakkabı ve bakım şart diye düşünüyorum.Sonrası geliyor hareketlerinize oturuyor galiba.. Kendimde yapmadığımdan emin olamıyorum tabiki..

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Cilve sonradan kazanılan bir özellik değildir eğer denenmeye kalkarsa yapmacık tavırlar aynen sevgilinizin dediği gibi ergen hareketlerine dönüşür.:KK48: Cilve farkinda olmadan bir gülüş, bir bakış, yürüyüş, oturuş, giydiği ayakkabıda hatta içtiği sigarada bile mevcuttur. Diğer adı seksiliktir. Vücut hatlari bile dans eder yürürken :deli: bunun çok detayları var ama işin ucu yatağa dokunur:confused: benden bu kadar:rolleyes:

Benim çocukluk arkadaşım öyle kızda ki cilve kimse de yok isveli cilveli valla bende odunum hiç ondan kapamadim bişeyler yerinde olmalı insanın :)

işve cilve deyince böyle ne bilim yürürken bile her yeri oynayan bayanlar geliyor aklıma belkide etrafımdaki örnekleri hep o şekil olduğundandır. işve cilvedense tatlı dilli olmak daha iyidir.bu saatten sonra zorlasanda olamazsın zaten sen en iyisi bildiğin yoldan devam et

Back
X