• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Eğreti duruyo işte ya. O seksi gecelikleri giyerim saf gibi ışıkları kapata kapata gider hemen yorganın altına saklanırım. Yapamıyorum anam gülesim geliyo, utanıyorum. Ne yapayım. Ama libido konusunda tanımam üstüme. :halay:
Ne yiyor,içiriyorsunuz sizde bunu söyleyin bari:kızgın:

Eğreti duruyo işte ya. O seksi gecelikleri giyerim saf gibi ışıkları kapata kapata gider hemen yorganın altına saklanırım. Yapamıyorum anam gülesim geliyo, utanıyorum. Ne yapayım. Ama libido konusunda tanımam üstüme. :halay:

Libido bendede bol, yani aklımdan neler neler geçer allah affetsin yapabilsem ben saldırıcam :D :D ama işte cilve kısmı yok yok

o içten gelecek bir şey bence. yüzyılın odunu olarak ne kadar uğraşırsam uğraşayım cilveli olamıyorum.kodumda yok ben napayım?

Ne yiyor,içiriyorsunuz sizde bunu söyleyin bari:kızgın:
Yeme içme normal.allah ne verdi ise :bicak:Kendimi seksi hissediyorum, özgüvenim tam ama hani yanlış tabir ama "sunmak" kısmı var ya onu yapamıyorum. Fiziğim gayet iyi, ama sergileyemem öyle.ama istekliyimdir yani galiba bnm cilvem de böyle. İsterim yani öyle ulu orta aniden :nazar: ama Bi striptiz asla yapamam. :oha: Gülerim kesinnnnn.

Yeme içme normal.allah ne verdi ise :bicak:Kendimi seksi hissediyorum, özgüvenim tam ama hani yanlış tabir ama "sunmak" kısmı var ya onu yapamıyorum. Fiziğim gayet iyi, ama sergileyemem öyle.ama istekliyimdir yani galiba bnm cilvem de böyle. İsterim yani iki orta aniden :nazar: ama Bi striptiz asla yapamam. :oha: Gülerim kesinnnnn.
Tüm ümitlerimi yerle bir ettin:KK12:Bari birinden, biri olsa...

Ben kazulet miyim bilmiyorum aslında iş faaliyete döküldüğünde eşim çok Mutlu ama cilve kısmında takılıyorum; mesela seksi bakmaya çalışıyorum eşim diyo ki "neden tiksiniyo gibi bakıyorsun "
Ya ama aslında ben seksi bakmaya çalışıyorum o An :kızgın:

Sesli kahkaha attim giiz:KK70::KK70::KK70:
Sabah sabah iyi geldi bu.

Yeme içme normal.allah ne verdi ise :bicak:Kendimi seksi hissediyorum, özgüvenim tam ama hani yanlış tabir ama "sunmak" kısmı var ya onu yapamıyorum. Fiziğim gayet iyi, ama sergileyemem öyle.ama istekliyimdir yani galiba bnm cilvem de böyle. İsterim yani iki orta aniden :nazar: ama Bi striptiz asla yapamam. :oha: Gülerim kesinnnnn.

İkizimi buldum valla şurda :D
Beni tarif etmişsin kendinle birlikte, istekliyim çook aklımdan neler neler geçer, napmam gerektiğinide bilirim az çok ama yapamam gülerim :D

Biz insanda işve cilve varsa vardır yoksa yoktur yani öyle birinin tavsiyesiyle zorlamayla olmaz zaten yapmacık durur yani. O anlattıklarınızın gerçekten de cilveyle alakası yok. Konuşma şeklinden tut, oturması, yürümesi, edası falan başka olur bu o kişinin kişiliğidir özel çaba harcamaz öyle olmak için sende illa erkek arkadaşına beğendireceksin diye kendini değiştirme zaten öyle beğenmiş. Sen zaten kendin demişsin o da onaylamış. Ama seni beğenmiyorum dememiş ki.

Biz insanda işve cilve varsa vardır yoksa yoktur yani öyle birinin tavsiyesiyle zorlamayla olmaz zaten yapmacık durur yani. O anlattıklarınızın gerçekten de cilveyle alakası yok. Konuşma şeklinden tut, oturması, yürümesi, edası falan başka olur bu o kişinin kişiliğidir özel çaba harcamaz öyle olmak için sende illa erkek arkadaşına beğendireceksin diye kendini değiştirme zaten öyle beğenmiş. Sen zaten kendin demişsin o da onaylamış. Ama seni beğenmiyorum dememiş ki.
Öyle deme ama bazılarına taklit bile yeter inan buna!

Cilvede guzellik gibi göreceli birşey canım kimine göre seksi olmak cilve kimine gore kaba olmak vs benimki Hee dememden bile hoşlanıyor :21: seninde akilli olup neyden hoşlandıgını o zayıf noktasını bulup arada ordan vurman gerekiyor :KK24:

Yok demedi tabi, aklına sokan bizzat benim zaten adam hiç şikayetlenmedi konusu geçmedi daha evvel. Ama benim bildiğim bunlardı, ama o hayır bunlar ergenlik dedikten sonra allah allah ne acaba bu diye düştüm peşine :D

İkizimi buldum valla şurda :KK70:
Beni tarif etmişsin kendinle birlikte, istekliyim çook aklımdan neler neler geçer, napmam gerektiğinide bilirim az çok ama yapamam gülerim :KK70:

Gel sarılalım :KK19:
Amannnn istek olsun da gerisi olur bea. Cilveli olup da istekli olmasak daha mı iyi. Adam hep atıştıracak mı Ana yemek şart :oops:

Bence göğüs sallamak kucağa oturmak gerekmiyor, püf noktasini bulursan inan 1 cümle yeter tahrik etmeye :confused:.

Back
X