Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah. Benimki de cilvenin ne olduğunu bilmiyormuş ama %70 diyor. Ama beni cilveli bulmadığına eminim sadece bana bulaşmak istemiyor.BEnde sordum biraz dedi, yüzde kaç yani dedim 20 dedi.
Eğer kadın olarak doğduysanız allah %20 cilveyi zaten otomatik olarak yüklüyor bünyeye . Hayır demenin kibar yoluydu sanırım :)
Benimkine bende dün sordum yerine göre cilvelisin dedi bu bende hala bir soru işareti ne demek şimdi bu diye
Ben hicbir erkegin hayir cilveli degilsin diyecegini sanmiyorum.
Benimki abuk sorularima ve triplerime idmanli oldugu icin Allah carpsin ki cilvelisin inanmiyosan parende atiyim ki cilvelisin der herhalde :ddd
Oysa bende cilvenin c si yoktur
Bende eşime sordum işve cilve ne yaaa basit basit hareketler kadını kadın yapan kalitedir dedi
Nasil yani dedim kisacasi isve elit bi davranis degil dedi
çay iciyoruz suan
Doğru yani :) eşim büyük bir operasyon geçirmişti de hastanede 1 aydan fazla kalmıştık. Ya oradaki hasret ve özlem çok başka. bir de yasaklisiniz aman yaa daha da çekici geliyor insana. oradaki o saatler geldo de şimdi aklıma :) ne yapsam isve ve cilve oluyordu.konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)
ayyy sen hala atağa geçmedin miBenimkisi hala bi atak bekliyor heralde![]()
Cilveli olaydın meyve tabağını şuan o hazırlıyor olurdu sekerim :)Ay bende sorucam.ilk önce esimin meyva tabagini hazirliyim sonrada sorayim![]()
Haklı haksız diyemiyorum çünkü annem dahi kazulet der bana, donuk ruhsuz mahkeme duvarı gibiyim biraz zorlayayım şansımı bakalım :)
Doğru yani :) eşim büyük bir operasyon geçirmişti de hastanede 1 aydan fazla kalmıştık. Ya oradaki hasret ve özlem çok başka. bir de yasaklisiniz aman yaa daha da çekici geliyor insana. oradaki o saatler geldo de şimdi aklıma :) ne yapsam isve ve cilve oluyordu.
ayyy sen hala atağa geçmedin mi![]()
![]()
Cilveya yilisik olanlar yspiomus kocaman sordum bn ole miyim die oda bole soledi![]()
Bu ne demek şimdi diyerek üstüne dustum bugün bu konunun yerine göre cilvelisin ışte yerli yersiz olur olmaz yerlede değilmiş yaniBecerememis ama iyi bisey demek istemis bence
Hani seksi sempanze gibi degilsin ama yerinde cilvelisin gibi gibi sanki![]()
Konuya ugramayınca kolları sıvadı herhalde dediydim ben deYok bugünüde kazulet olarak geçirdim![]()
Bu ne demek şimdi diyerek üstüne dustum bugün bu konunun yerine göre cilvelisin ışte yerli yersiz olur olmaz yerlede değilmiş yaniRazEy le
Mayflower75 in anlatmak istedikleri de buydu sanırım