Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende tavuk eti yedim biftek yerine ama gayet iyi veriyorum. senin az kilo vermiş olmanın sebebi bence çok kilolu değilsin o yüzden olabilir. kilo ne kadar çoksa verilen kilolarda o kadar çok oluyor. sabırlı ol bence, sonuç harika olacaktır.

Doğru söylüyorsunuz, bende farkındayım da işte insan sabırsızlanıyor. :17: Bir an önce vermek istiyor kiloları. Zaten diyet yapmaktan sıkıldığım için buna başladım. Buna bel bağladım desem yeridir. Artık normal beslenme şekline geçmek istiyorum. :53:

Son düzenleme:
kızlar çok üzgünüm diyeti bozmak zorunda kaldım, çok fena oldum. dünden belliydi ama bugün ortaya çıktı. gözlerim karardı tansiyonum düştü dayanamadım bişeyler yedim. ne yapmalıyım sizce?? kaldığım yerden devam etsemmi ki?? çokta güzel gidiyodu ama bugün olanlar oldu. hızlı kilo verdim biraz o yüzden mi dayanamadı vücudum acaba..

offffffffffffff sıkıştım kaldım yaaaaa...........

kızlar çok üzgünüm diyeti bozmak zorunda kaldım, çok fena oldum. dünden belliydi ama bugün ortaya çıktı. gözlerim karardı tansiyonum düştü dayanamadım bişeyler yedim. ne yapmalıyım sizce?? kaldığım yerden devam etsemmi ki?? çokta güzel gidiyodu ama bugün olanlar oldu. hızlı kilo verdim biraz o yüzden mi dayanamadı vücudum acaba..

offffffffffffff sıkıştım kaldım yaaaaa...........

Ne kadar yedigine bagli kacamak gibiyse devam et en fazla bugün veremezsin ama cok birsey yediysen birak 3 ay sonra tekrarlarsin

yediklerimi sayayım sana;

çeyrek ekmek arası 3 dilim salam, biraz peynir. 2 dilim kek, birkaç cips, birkaç gofret.

diyete devam etmeyi düşünüyorum.

bu yediklerim beni 2 kilo geriye atar ama kendimi kötü hissetmekten daha iyidir heralde

sence???

yediklerimi sayayım sana;

çeyrek ekmek arası 3 dilim salam, biraz peynir. 2 dilim kek, birkaç cips, birkaç gofret.

diyete devam etmeyi düşünüyorum.

bu yediklerim beni 2 kilo geriye atar ama kendimi kötü hissetmekten daha iyidir heralde

sence???

Off cok yemissin ya keske sadece bir dilim ekmekle peynir yeseydin sen bilirsin tabi ama bence bir ay falan bekle tekrar yap yada yarin sabah bi tartil sonra karar ver

Benim bi arkadasim 3 ayda bir isvec diyetini tekrarlayarak 125 kilodan 78 kiloya düştü bende ondan sonra yapmaya karar verdim ilk iki denemem basarisiz oldu ama bu sefer kararliyim püf noktasi yok maalesef bir nevi sok diyet bu aciktikca su içiçez artık napalim birde meyve oldugu gunler meyveni en cok aciktigin zamana saklayabilirsiniz

ayyy süpermişşş umarım bende de bu etkiyi gösterir, deneyip görücem. size de yazıcam kızlar :) ama tek sıkıntı işyerinde bu dieti nasıl yapacağım. :( mutfak lazım öfff...

Selamlar herkesee,
Ben de bugun bu diyete basladimm. Gun gun tartilmicam motivasyonum dusmesin diye altinci gun de tartilmayi dusunuyorumm. :) simdilik sadece kahve ictimm

mrblaar 85 kilodan 65 kiloya düştüm şimdi hedefim bi 10 kilo daha vermek bende perşembe günü başlayacagmm umarım ii sonuçlar alırım :)

82.6 kg ile 10. gündeyim

daha düşük olabilirdim ama arada diyeti bozduğum için 2 gün kilo veremedim ama olsun devam ediyorum.13 günün sonunda 80 kiloyu görürüm inşallah.

Ben tartilmiyorum artik diyedin son günü tartilicam ama olmayan elbiselerim artik oluyo cok mutluyum bıraktım zannetmeyin sakın bakalim 13.gun sonunda ne olacak kaldi 4 gun

Merhaba hanımlar..
Her nekadar sağlıksız ve tehlikeli olduğunu düşünsemde bu diyeti yapmaya karar verdim..
Sadece bir kez yapıp sonra yediklerime dikkat ederek sporla devam etmek istiyorum..
Bugün 1. günüm.. boy 160.. kilom 73
Umarım yapabilirim diyeti kaçamaksız bir şekilde:56:

Merhaba kızlar bende bu diyete bugün başladım, kemıklerım cok ınce mınyonum onun ıcın 48–49 larda normal kılomda oluyorum. sımdı kı kılom 53 umarım bende bu diyetle hedefledıgım kkiloya ulaşırım.

Merhabalar, benim bugün 4.günümde ancak tansiyonum düştüğü ve çok fazla baş dönmesi sonucu, evdekilerin de ısrarı ile diyeti bırakmak zorunda kaldım. 56 ile başlamıştım bu sabah tartıldığımda 54.6 düm. 3 günde 1.4 kilo verdim. Diyete devam eden arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Hepinize sevgiler.

Merhabalar, benim bugün diyetteki 4.günümdü. Ancak tansiyonum düştüğü ve çok fazla baş dönmesi yaşadığım için, evdekilerin de ısrarı ile diyeti bırakmak zorunda kaldım. 56 ile başlamıştım bu sabah tartıldığımda 54.6 düm. 3 günde 1.4 kilo verdim. Diyete devam eden arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Hepinize sevgiler.

Back
X