- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.261
anathema sende benim gibi iri yapılımısın? yani kaç kilosun ve boyun kaç?
Evet boyum 174 kilom bugun 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anathema sende benim gibi iri yapılımısın? yani kaç kilosun ve boyun kaç?
bende tavuk eti yedim biftek yerine ama gayet iyi veriyorum. senin az kilo vermiş olmanın sebebi bence çok kilolu değilsin o yüzden olabilir. kilo ne kadar çoksa verilen kilolarda o kadar çok oluyor. sabırlı ol bence, sonuç harika olacaktır.
kızlar çok üzgünüm diyeti bozmak zorunda kaldım, çok fena oldum. dünden belliydi ama bugün ortaya çıktı. gözlerim karardı tansiyonum düştü dayanamadım bişeyler yedim. ne yapmalıyım sizce?? kaldığım yerden devam etsemmi ki?? çokta güzel gidiyodu ama bugün olanlar oldu. hızlı kilo verdim biraz o yüzden mi dayanamadı vücudum acaba..
offffffffffffff sıkıştım kaldım yaaaaa...........
yediklerimi sayayım sana;
çeyrek ekmek arası 3 dilim salam, biraz peynir. 2 dilim kek, birkaç cips, birkaç gofret.
diyete devam etmeyi düşünüyorum.
bu yediklerim beni 2 kilo geriye atar ama kendimi kötü hissetmekten daha iyidir heralde
sence???
Benim bi arkadasim 3 ayda bir isvec diyetini tekrarlayarak 125 kilodan 78 kiloya düştü bende ondan sonra yapmaya karar verdim ilk iki denemem basarisiz oldu ama bu sefer kararliyim püf noktasi yok maalesef bir nevi sok diyet bu aciktikca su içiçez artık napalim birde meyve oldugu gunler meyveni en cok aciktigin zamana saklayabilirsiniz
mrblaar 85 kilodan 65 kiloya düştüm şimdi hedefim bi 10 kilo daha vermek bende perşembe günü başlayacagmm umarım ii sonuçlar alırım :)
Ben tartilmiyorum artik diyedin son günü tartilicam ama olmayan elbiselerim artik oluyo cok mutluyum bıraktım zannetmeyin sakın bakalim 13.gun sonunda ne olacak kaldi 4 gun