- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.301
misafirlerim var baslayamadim pztesi gidecekler sali gunu basliyrum ins yeminli olucak bu sefer 2 hafta yapcam siz naptiniz kizlar[/QUOTE
senin kac kilo fazlan var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirlerim var baslayamadim pztesi gidecekler sali gunu basliyrum ins yeminli olucak bu sefer 2 hafta yapcam siz naptiniz kizlar[/QUOTE
Kizlar kafayi yiyecem bu zamana kadar denemedigim diyet kalmadi diyebilirim ama hep ikinci gune bozdum Allah askina bana bi akil verin siz nasil surdure biliyorsunuz benim busefer basarmam lazim off![]()
![]()
70 im suan isvecle hedef 6 kilo verme sali birlikte baslayalim istersen
Tebrik ederim darisi bize 7. Gunu nasil yaptin aksam bisey yok ya baska neler yaptin cay ictin mi
Tm canim anlasdik bir ricam var birbirimize bildirim yapalim uyup uymadigimiza dahil70 im suan isvecle hedef 6 kilo verme sali birlikte baslayalim istersen
Canim neden olmasinki ben olur diye dusunuyorum uc gunde kilo verdinmi acaba
Tm canim anlasdik bir ricam var birbirimize bildirim yapalim uyup uymadigimiza dahil
sali basliyoruz o zaman sen kac kilosun boyun kac tamm gunluk bildirim yapalim daha iyi olur
Tamam anlasdik Boy 155 kilo 65 ilk hedef 60sali basliyoruz o zaman sen kac kilosun boyun kac tamm gunluk bildirim yapalim daha iyi olur
kesinlikle wermiştim ama dayanamadım( tekrar yorumları okuyunca su an cok pişmanım
![]()
kesinlikle wermiştim ama dayanamadım( tekrar yorumları okuyunca su an cok pişmanım
![]()
Canim bende kac kere baslayip biraktim ama busefer iddayada girdim verecegim kafayada takdim verecem bende bin kere pisman oldum ama nereye kadar biktim artik kurtulma vakti istersen sende katil bize gunluk bildirim yapacagiz disimizi sikip atlatacagiz ins. Su 13 gunu
tamam bende katılıyım siz :))) belki böle hewesli yaparız :)
tamam bende katılıyım siz :))) belki böle hewesli yaparız :)
Tm canim anlasdik bir ricam var birbirimize bildirim yapalim uyup uymadigimiza dahil
benide alın aranıza
siz başladınız mı bende başlıcam sizle başlıyım madem birbirimzle iltişim kuralm
Arkadasim yarina basliyoruz Allahin izniyle
ne kadar sürede verdin 20 kiloyu ve nasıl verdin?