Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar kafayi yiyecem bu zamana kadar denemedigim diyet kalmadi diyebilirim ama hep ikinci gune bozdum Allah askina bana bi akil verin siz nasil surdure biliyorsunuz benim busefer basarmam lazim off :( :(

Kizlar kafayi yiyecem bu zamana kadar denemedigim diyet kalmadi diyebilirim ama hep ikinci gune bozdum Allah askina bana bi akil verin siz nasil surdure biliyorsunuz benim busefer basarmam lazim off :( :(

60 olsam super olur ama simdilik hedef 64 isvecle ins bende hep bozuyorum ama yemin edecem bu sefer 13 gun diyet disina cikmicam diye

ben bu diyeti 3 gün yaptım 3. gün bozdum ama bu yorumları okuyunca tekrar baslamak ıstıyorum ısıme yarar mı sızce hanı en az 6 gun surcek falan denıyo ya bde araya mesafe gırmesı gerekıyormus, napmalıyım sızce ????

kesinlikle wermiştim ama dayanamadım :(( tekrar yorumları okuyunca su an cok pişmanım:(

Canim bende kac kere baslayip biraktim ama busefer iddayada girdim verecegim kafayada takdim verecem bende bin kere pisman oldum ama nereye kadar biktim artik kurtulma vakti istersen sende katil bize gunluk bildirim yapacagiz disimizi sikip atlatacagiz ins. Su 13 gunu

kesinlikle wermiştim ama dayanamadım :(( tekrar yorumları okuyunca su an cok pişmanım:(

Canim bende kac kere baslayip biraktim ama busefer iddayada girdim verecegim kafayada takdim verecem bende bin kere pisman oldum ama nereye kadar biktim artik kurtulma vakti istersen sende katil bize gunluk bildirim yapacagiz disimizi sikip atlatacagiz ins. Su 13 gunu

tamam bende katılıyım siz :))) belki böle hewesli yaparız :)

Arkadasim yarina basliyoruz Allahin izniyle

ben önceden yapmıştım bu yılın mayıs ayında 6 günde 5 kilo vermiştim ama şok diyet olduğundan karaciğer yağlanması yaptı o aralar 102.300 kilodaydım 5 kilo gidince 97 filan oldum şu 87 kiloyum daha sonra kalanını diyetisyen tavsiyesinde yaptım bende başlayalı 2 gün olduama kaçırıyorum sürekli bugün tam anlamıyla başlamak istiyorum

ne kadar sürede verdin 20 kiloyu ve nasıl verdin?

kendimce diyet yaptım aslında special k ramazanda corba ve salata(iftar ve sahurda) bol spor bol su sabah ac karnına sekersiz türk kahvesi 15 kilosunu 1 buçuk ayda 5 kiloyu da bi ayda verdim bnm bünyem hızlı veriyor fakat tekrardan almadım yani hızlı verirsen alırsına inanma hemde yağdan verdim

Back
X