Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Dayanmak zor oldu tabi ki ama çoğu zamanım buradaki yorumlara bakmakla geçtiği için motive oldum:)) ayrıca kilo verdiğimi görünce yiyeceklere karşı isteğim azaldı. Zaten ilk iki gün önemli atlatınca vücut alışıyor, istesende yiyemiyosun. Kaçamak yaptım ikinci gece çok baş dönmesi oldu 1 tane elma yedim arada yiyeceklerin yerini değiştirmek zorunda kaldım mesela ıspanak yerine salatalık, biftek yerine haşlanmış tavuk yedim. Bence gayet normal daha da vereceksin sabretmen yeter ben bu diyete başladığım zaman çok inançsızdım ama gerçekten işe yarıyormuş. Ayrıca su içmeyi ihmal etme ben egzersiz yapıyorum bide ender saraç egzersizleri var gerçekten işe yarıyor ilk zamanlar zor oldu ama şimdi vücudum ona da alıştı.
Bozmadan yola devam..

Özelden mesajına cevap veremiyorum canımm büyük destekçim diye yazmışsın valla yemin ederim mesaj atabilmek için 2-3 defa denedim.yeni olduğm için toplam yorum sauım 50 ve üstü olmadığı i
Çin cevap veremiyorum :50:

selam kızlar bende burayı takip edip başladım ama sonuç almadan yazmayayım dedim. Bugün 4. günüm sabah tartıldım ve 3 günde 3 kilo verdim 72.9 iken şimdi 69.8 mutlu oldum valla:)

Canim bence sen kendini cok fazla sIkIntIya sokuyorsun bu zaten cok az kalorili diyet kacamaklarinda gercekden cokkk fazla ve tatli yagli degilse kafana takma derim ben sahsen arada havuc elma mandalina felan yiyorum ve kiloda verdim en azindan kendimi okadar bogmuyorumyoksa cok cabuk bikiyor insan haaa soylede sorarsan ee cok kilo veremiyorum ozaman 5 kilo yerine 4 verirsin ama sonucda yinede veriyorsun

Canim bence sen kendini cok fazla sIkIntIya sokuyorsun bu zaten cok az kalorili diyet kacamaklarinda gercekden cokkk fazla ve tatli yagli degilse kafana takma derim ben sahsen arada havuc elma mandalina felan yiyorum ve kiloda verdim en azindan kendimi okadar bogmuyorumyoksa cok cabuk bikiyor insan haaa soylede sorarsan ee cok kilo veremiyorum ozaman 5 kilo yerine 4 verirsin ama sonucda yinede veriyorsun

ayy aynen oleyim ben kendimi cok kasiorum saol yazdiklarinla icimi rahatlattin sen oncedende yaptinmi.bide tartildinmi kilo werdinmi

ayy aynen oleyim ben kendimi cok kasiorum saol yazdiklarinla icimi rahatlattin sen oncedende yaptinmi.bide tartildinmi kilo werdinmi

Canim ben 65 den 62 ye dusdum 13 gunde ama dedigim gibi arada sebze meyve yedim ve ben cok yavas kilo veren birisiyim simdi ise 13 gun sonunda iki kilo verirsem cok mutlu olurum ama ben.sana soyle diyorum herkes ayni degil belki senin metapolizman hizli cok kilo verirsin benim sana tafsiyem diyeti komple birakmaktansa cokk abartmadan meyve sebze tuketirsen kendini cok SIkmaMIS olursun ve bir sey olmaz biraz sabir lazim malesef bu kilo isinde

Canim ben 65 den 62 ye dusdum 13 gunde ama dedigim gibi arada sebze meyve yedim ve ben cok yavas kilo veren birisiyim simdi ise 13 gun sonunda iki kilo verirsem cok mutlu olurum ama ben.sana soyle diyorum herkes ayni degil belki senin metapolizman hizli cok kilo verirsin benim sana tafsiyem diyeti komple birakmaktansa cokk abartmadan meyve sebze tuketirsen kendini cok SIkmaMIS olursun ve bir sey olmaz biraz sabir lazim malesef bu kilo isinde

ewet cnm haklisin sabir we irade olucak pda bende yok.ama sen az wermissin gerci faxla kilonda yok ben 90.7 ile basladim bugun sabah 88.5 cikti uc gunde iyi demi sonuc motiveye ihtiyacim warrrr

Merhaba arkadaşlar, yarın başlıyorum, yeni başlayan, başlamayı düşünen varsa birlikte yapalım diyorum motive açısından, herkese başarılar.. :13:

Back
X