- 26 Temmuz 2010
- 930
- 11
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.621
baharat kullanılmıyor mu acaba???
Ben yumurtaya ve ıspanağa baharat koyuyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharat kullanılmıyor mu acaba???
6. gün 63.200 kg..
selam kızlar,
ben 2 arkadaşımla birlikte bugün başladık, arada bitki çayı ya da normal çay içilmemesi beni mutsuz ediyorayrıca diğer bir sorun da diyetin 7. gününde akşam bişey yenmicek olması, çünkü o gün akşam yılbaşı partimiz var
((
arkadaşlar yarın 81 kilo ile isveçe başlıyorum hedefim 1 ocak sabahı 70li bir kilo görebilmek. sonrasındada inşallah diyetin sonunda 75-76 olabilirim. yılbaşını evde geçireceğim yalnız yaşıyorum zaten diyeti bozmak için sebebim yok.
7.gün 62.800 kg..
Moralim çok bozuk ya 7 günde 2.900 kg vermiş oldum.. böle yavaş giderse yılbaşında 60 kg. olamicam.((((( ne olur biraz hızlansında yılbaşında biraz zayıf gözüksem..... Bıktım diyetten kilodannn
Hoş geldin şuan diyeti yapan yoktu sanırım bari destek olalım birbirimize.. şuan kilon boyun kaç
boyum 1,70 , kilom p.tesi 73,80 idi,
bu sabah 72,50
hedef 65-67
benim direnç kilom 65, 65 in altına düştüğümde saçlar dökülüyor ve tansiyon problemim çıkıyor,
ya sen?
8.gün 62.500 kg
9. gün 62.100kg. Toplamda 3.600 kg. zayıflamış oldum...
yürüyüş yapıyormusun. yarım saat yürümek gerekiyormuş ama daha fazlası değil.![]()
Bugün 13. günüm 12. günün sonunda toplam 4 kilo verdim...(((