Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet bugün bitti çok açım yaa. gözümde aç. bugün tuvalete çıktım tam olmasa da. bu yolda arkadaşlık ettiğin için teşekkür ederim ve sonuna kadar geldiğin için tebrik ederim arkadaşım.

bende sana teşekkür ederim canım. pazar günü kendime ziyafet verdim bugün normal diyetime devam ediyorum. çok halsiz düşmüştüm çünkü. çok iyi geldi toparlandım. görüşmek üzere.

merhaba hanımlar :)

benimde bugün 3. günüm.. sabah tartıldım 2 günde 1.800 kg vermişim
Sizden destek alıp devam etmek daha keyifli olacak..

Allah yardımcımız olsun

belki dün yediklerin falanda etkileye biir bu sabah tartıdaki kilonu bazalarak devam et bence. evet hergün nasıl gittiğini kaç kilo verdiğimiz yazalım. ben şimdi öğle yemeğimi hazırlıyorum :)))

belki dün yediklerin falanda etkileye biir bu sabah tartıdaki kilonu bazalarak devam et bence. evet hergün nasıl gittiğini kaç kilo verdiğimiz yazalım. ben şimdi öğle yemeğimi hazırlıyorum :)))

bende akşam yemeğimi hazırlıyorum salatama bulduğum tüm yeşillikleri doğradım biftekte fırında.. kolaylık versin Allah

selamlar bu diyeti defalarca yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ne yapsam bşlemiyorum 7 - 8 kilo vermem lazım baslamalımıyım.s

kızlar size tavsiyem içindeki hiç bir şeyden taviz vermeyin sevmyiorum demeyin. çünkü öyle bir ayarlanmış ki yağ protein karbonhidratlar hep aynı oranda. o yüzden onu sevmiyrum bunu yiyemem demeyin lütfen. ben harfiyen uydum ve 6 kg ye yakınverdim hemde hepsi yağdan. ona göre

13 gün sonunda mı ?

ooooo süper ilk günden ben tartılmadım 1 hafta sonunda tartılacam bide öğlenki 1 dilim salamı yemiycem yaa ben salam sucuk sosis bunları yiyemiyorum yoğurt yiycem tek olurmu acaba :44:

ben tartılmazsam çatlarım:) bende öğle ile akşamın yerini değiştirdim. öğlen salata ve et yedim akşam yoğurt yiyeceğim. çünkü eve gitmem 8'i buluyor tek yoğurtla duramam o saate kadar akşam yoğurtla meyvemi yiyeceğim:) salamı bende yemiyorum

Son düzenleme:

çok güzel ayarlamışsın ben evdeyimya bide bebeğim var 5 aylık onla uğraşmaktan zaman bile nasıl geçiyor anlamıyorumama enerjim azaldı diyebilirimama bak 2.günüde devirmek üzereyiz hadi hayırlısı

bişey sormak istiyorum sana mümkünse kaç iloydunda 6 kilo verdin şundan sebep soruyorum ben 87 kiloyum acaba kilo fazlası olanlar fazlamı veriyo diye merak ettimde 70 üzerimisin yani :)

Merhaba tekrar

malesef pazar-pazartesi günleri hastalandım ve diyeti bozmak zorunda kaldım. biraz vitamin takviyesi yaptıktan sonra tekrar devam ediyorum:)

şimdiye kadarki kilolarım:

Toplamda 3.6 kilo verdim.
1.gun: 76.3
2.gun: 75.1
3.gun: 74.6
4.gun: 74.3
5.gun: 73.5
6.gun: 73.0
7.gün: 73.0
8.gün: 73.3
9.gün: 72.7

keşke bozmak zorunda kalmasaydım şimdiye 4 kilo vermiş olurdum heralde ama napalım

ama devam, inşallah diyet sonunda 70 kiloya düşebilirim.

herkese kolay gelsiinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim :81: ben 3 fincan kadar bitki çayı da içiorum yanlış mı doğru mu bilemedim açıkçası.

içenler var evet ama ben içmedim sadece 1 gün yeşil çay içtim o kadar. o da midemi biraz rahatlatsın diye. şuan isveç diyeti gibi devam ediyorum ben ama sıkı değil meyve yiyorum bitki çayı içiyorum falan esnetilmiş isveç benim ki

Allah bağışlasın. bugün 3. güne başladık hadi hayırlısı sabah 1,100 kg vermiştim, böyle giderse süper:) enerji azalması bendede var ama bünyemizin alışacağını düşünüyorum. bide tatlı krizleri olmasa tam olacak

daha da vermeye devam edersin ozaman mide fena küçülüyo. Diyet listesindekiler bile tok tutmaya başladı.. istersen bende dr un verdiği diyet listesi var onu vereyim çünkü bu protein ağırlıklı devam etmen seni rahatsız edebilir. :44:

olabilir canım hem de güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…