- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.901
bende bugun basladim kizlar diyete suan iyi gidiyo kilom 85 bakalim 13 gun devam edicem umarim gider bu kilolar
Kizlar ben kac kere baslayip pes edenlerdenim sekizinci aya dugunum var ve 15 kilo fazlaligim var yarindan itibaren kararli bir sekilde basliyorum lutfen bana eslik edecek arkadas ariyorum ve yardim edin lutfenbiraz destek bir birimize
Tm canlarim ikinizle bu yola cikiyorum yari yolda birakmak yok ona goreve kesinlikle her gun girecegim calisdigim icin belki aksamlari yazarim belki sabahlari yanlis anlasilmada olmasin spor yapiyormusunuz ?
hosgeldin
13 gun cabucak gecsin istiyorum.benimde 3.gunum dayanamadim tartildim sadece 800gr vermisimama pes etmicem.
hosbuldukk
bence tartilma canim en son tartilalim bi bakalimmm gitmis kilolar ben oyle yapicam pes etmek yok devam 1 gun bitti ayrica yesil cayda iciyorum ben
Cnm boy 155 kilo 69 hedef 55
Gunaydin sekerler benim kahvem icildi
Günaydın kızlar. Eşimin dedesini kaybettik o yüzden yazamadım. Yeni başlayan arkadaşlara kolay gelsin. 5. Gün bitti. Toplamda 3 kilo verdim. Bugün şehir dışına çıkacağız başsağlığına. En zor günüm yarın. Nasıl olacak bilmiyorum ama İnadım inat orda da devam edeceğim diyete.
başınız sağolsun canım.ne kadar güzel gidiyorsun maşallah 3 kilo süper. bende ne zaman başlayacak acaba kıpırdanma.Günaydın kızlar. Eşimin dedesini kaybettik o yüzden yazamadım. Yeni başlayan arkadaşlara kolay gelsin. 5. Gün bitti. Toplamda 3 kilo verdim. Bugün şehir dışına çıkacağız başsağlığına. En zor günüm yarın. Nasıl olacak bilmiyorum ama İnadım inat orda da devam edeceğim diyete.
başınız sağolsun canım. günaydın. ben dün gün vardı bozmak durumunda kaldım ama verdiğim 1.5 kiloyu sadece yarım kilo olarak aldım yarın ciddi şekilde tekrar başlıyorum baştan ve bu defa bozmıcam
başınız sağolsun canım.ne kadar güzel gidiyorsun maşallah 3 kilo süper. bende ne zaman başlayacak acaba kıpırdanma.
Ama hafta sonu guzel bi kahvalti yapmak var nasil dayaniyorsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?