- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
Arkadaşlarr 90 sayfayı okumadım ama kimse bu diyetin ne kadar zararlı olduğunu yazdımı acaba!
Lise dönemlerinde yapmıştım ablamda yapmıştı..Kilo verdiriyor evt am vücudundanda çok şey götürüyorr çok büyük bir risk...Mideniz küçülüyor sonra azıcık yediğinizde bile istifra ediyorsunuz..
Ayrıca 1 yada 1,5 haftada verilen o kadar kilo verdiğinizi iki katı şeklinde geri gelecek..
Bence yapmayın derimm kulağa çok hoş geliyor ama sonuçları çok kötü...
arkadaşım zenim arkadaşıma katılıyorumArkadaşlarr 90 sayfayı okumadım ama kimse bu diyetin ne kadar zararlı olduğunu yazdımı acaba!
Lise dönemlerinde yapmıştım ablamda yapmıştı..Kilo verdiriyor evt am vücudundanda çok şey götürüyorr çok büyük bir risk...Mideniz küçülüyor sonra azıcık yediğinizde bile istifra ediyorsunuz..
Ayrıca 1 yada 1,5 haftada verilen o kadar kilo verdiğinizi iki katı şeklinde geri gelecek..
Bence yapmayın derimm kulağa çok hoş geliyor ama sonuçları çok kötü...
eğer 90 sayfayı okusaydın biz yapanlarda böyle sorunlar olmadığını yapan birçok kişinin sağlık sorunu yaşamadan bitirdiğini ve bazılarımızında kendini kötü hissettiği anda diyet bıraktığını görürdün...
eğer 90 sayfayı okusaydın biz yapanlarda böyle sorunlar olmadığını yapan birçok kişinin sağlık sorunu yaşamadan bitirdiğini ve bazılarımızında kendini kötü hissettiği anda diyet bıraktığını görürdün...
Herkeste olacak diye bir şey yok ki on kişide olmaz bir kişide olur..
Ayrıca şu anda sana zararı olup olmadığını anlayamayabilirsin sonradan da çıkabilir büyük rahatsızlıklar..
Kalp hastalığı,diyabet hemen ortaya çıkmaz zaten...
Bu diyet sonucu yaşadığım sıkıntıyı paylaşıyorum demekki problem yaşayan varmış..
bende bu diyetin çook zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla acil ameliyata girmesi gereken kalp hastalarına doktorların hazırladığı bir diyet listesiymiş. Tabi dediğiniz gibi bünyeden bünyeye fark gösterebilir.
bak bunu bende bilmiyordum akannehir
senin k-fleks diyetin nasıl gidiyor cnm :uhm:
varmı değişim CADIARZU
ya bu diyeti yapmayı başaran ablalarıma soruyorum sizde nası bi bünye nası bi azim var yhaa alkisalkisalkis kaç gün önce yapmaya başladım hala birinci gündeyim hergün bozuyorum elimde olmayarak sonra ertesi gün birinci günden devam ediyorum. uff =( ben şişmanlığıa mahkumum
ya bu diyeti yapmayı başaran ablalarıma soruyorum sizde nası bi bünye nası bi azim var yhaa alkisalkisalkis kaç gün önce yapmaya başladım hala birinci gündeyim hergün bozuyorum elimde olmayarak sonra ertesi gün birinci günden devam ediyorum. uff =( ben şişmanlığıa mahkumum
kızlar bu dıyetı yaptım 5 gunde 3kılo werdım.bıraktım 15 gun gectı tekrar baslasam en fazla ne olurrr???????????????lutfen yapmak ıstıyorum
kızlar bu dıyetı yaptım 5 gunde 3kılo werdım.bıraktım 15 gun gectı tekrar baslasam en fazla ne olurrr???????????????lutfen yapmak ıstıyorum
bende bu hafta başlıcaktım bu diyete ama şimdilik erteledim biraz daha bu şekilde vericem daha sonra kilo vermem durduğu zaman isveç diyetiyle ivme kazandırıcam inş=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?