- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
tatlım senın durumunda benım gıbımı bı akıll wer bana yaaa korkuyorumm 20 gun falan oldu bırakalı 5 gun yapmıstımm..metabolızmem durur dıye korkuom yaaa kızlarr bısey dıyın
canım ben çok bi sorun olcağını sanmıyorum. Düşük kalorili bir diyet olduğu için uyarı yapılmıştır o şekilde. Yani eğer kendini hazır hissediyosan başlayabilirsin ama bu sefer bozma sonuna kadar gitve bence önlem için isveçin öncesinde ve sonrasında 1 hafta meyve-sebze diyeti yapabilirsin çünkü tam hastalık ayları grip falan olma:1no2:
arkadaşlar bu diyette kilo verme kişinin bünyesiyle alakalı bişi..
buna etken olarak kilo fazlası,boyu ve yaşıda diyebiliriz..
ama bu diyeti tam olarak uygularsanız 5 kilo garanti hatta 7 ila 10 arası verilebiliyor yerimseniben
kilo fazlalığı az olanlar hangi diyeti yaparlarsa yapsınlar kaybı kilo fazlası olandan daha az olur mantıklı olarak a.s.
ya bu diyeti yapmayı başaran ablalarıma soruyorum sizde nası bi bünye nası bi azim var yhaa alkisalkisalkis kaç gün önce yapmaya başladım hala birinci gündeyim hergün bozuyorum elimde olmayarak sonra ertesi gün birinci günden devam ediyorum. uff =( ben şişmanlığıa mahkumum
Ben yarın isveç diyetine başlayacağım. Bu diyeti yapan arkadaşlar hergün paylaşalım neler yaptığımızı birbirimize destek olalım. Bu şekilde daha güzel kilo verebiliriz. Ne dersiniz?
kumdenız nasıl gıdıyor verdın mı kılo ?
Kumdenizzcimm arka sayfadaa uzunn zmaann giremeyeceğimm demişsinn amnn öylee yapma yaaaa sizdenn motivee almayaa geldimm vallaaa
eğerr başladıysann birliktee verelimmm ne olurrrrr
yengeçç arkadaşımızdaa banlanmışş odaa gelsinn hepp birliktee yapalımmmmm
Evett bugünnn 1 ncii günümmm kahvemii içtimm ve bol boll su tüketmeyy başladımmmm
şimdii çıkıyorummm evv işi yapmamm lazımm sonradaa kızları okulaa hazırlamalıyımm bennn burdaa olacamm kızlarr sabah tartıldım 60 kiloyummm
Keşke bende 60 olsam. Boyun, yaşın kaç karabibercim? Kızlarınmı var Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah.
İşlerimizi aksatmadan uygun zamanlarda yazabildiğimiz kadar yazıp birbirimize destek ve arkadaş olalım.
Sen başlamışsın bile ben yarın başlayacağım. Kahve içemiyorum onun yerine bitki çayı içiyorum. Sabah hafif yiyorum. İlk yaptığımda harfi harfine uymuştum. Hafif bir kahvaltı diyeti bozzzmaazzz :içelim:
Bugünde sabah kahvemi içtimmm ardındann hemennn sporaa çıktımm yürüyüpp geldimm ve bol bol su tüketmeye başladımmm
öğlendee 100 gr yoğurttumm vee 1 dilimm salamımm varrrr
kafayy kopydumm bozmicam bu sfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?