- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
- 323
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.181
program 3 öğün kahveyide sayarsak yani kahve sabah kahvaltısı niyetine sonuçta bir kaç saat oyalıyor
ama ramazanda bu program sıkışır
bekle bence bayramda başla mesela
düzgün bir şekilde yap benm tavsiyem
bu yiyeceklerle orucu geçiremeyebilirsin acıkırsın saatler uzun hava sıcak
tabi tutuyorsan.
Kızlar benim bugün 3. günüm bitti ama.çok zor geçti başım dönmeye felan başladı birakmaya karar vermistm bu sabah tartiya cikana kadar 62.8 olmuşum :)))
Tebrikler canim yaninda spor da yapiyor musun yuruyus aerobik vs.
poineo0 cnm yeni üye olduğum için en az 25 tane yazmam gerekiyormuş o yüzden mesajına cevap veremedim. Bu diyet kalorisi düşük olduğu için dayanması zor bir diyet. Sen önce " ben bunu yaparım " dersen yapabilirsin her şeyde beyinde bitiyor.
Cevabınız için teşekkürler ama sanırım ben bunu kışın yapıcam soze kolay gelsin umarım kilolar kalıcı olarak bir an önce gider
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Kizlaar bugun sabah bir saat spor yaptim suan 66.7 gosteriyor tarti
Kac kiloyla basladn canm acaba:)
Pardon tatlim 5. Gündeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya haklısın, evet oruç tutuyorum zor olur gerçekten. Şimdi iyi yiyeyim de o zaman ramazan sonrası başlarım. Sen de mi öyle yapacaksın
canım öyle düşünüyorum aslında ama halim olmuyor yorumları beni korkutuyo açıkcası
ben spor da yapmak istiyorum sıkılaşmak için
ama halim olmazsa yapamam ki
Harika vermissin canim yinede tebrikler bem tutamiyrm kendimi yanasil yapicam bilmiyorum
Ben hiç düşünmüyorum sporu, zaten halsiz olup bir de nasıl spor yapıyorlar anlamıyorumo zaman çabuk bırakırım gibi geliyor
ama o zaman etlerimiz hep sarkmaz mı
kaç kilosun canım
benm 5 kilo fazlam var ama 10 verirsem iyi olur bnce sporlu başka bir diyet daha iyi
sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz.
Canım ben 61 kiloyum, boyum biraz iyi olduğu için 5 kilo versem yeter. Yakın zamanda 7-8 kilo verdim sarkma olmadı ama tabi 13 günde değildi. Bu kadar kısa zamanda sarkma olablir. O zaman hafif bir spor bulsak iyi olacak
daha düzgün bir diyette bulabilirsin
ben bir diyet daha biliyorum böyle çok ağır değil madem seninde kilon yokmuş haftada 1 kg verirsin ama spor da lazım tabi
boy kaç
7-8 kiloyu nasıl verdin canm
O da olablir aslında, nasıl bir diyet? Boyum 1.72-73 yani 56 olsam yeter.
Kefir ile vermiştim, "kefir ile sağlıklı zayıflama" diye konu açmıştım ordan bakabilirsin
Yaparsin canim bende oyleydim ama iste iki gunde fark edince aynadaki görüntü gaza geliyor insan gercekten yapabilirim bunu ben ya diyor ben destek olurum her aklina diyette olmayan bisey geldiginde yada yemek zorunda kaldiginda telafisi var sonucta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?