Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman ızınde oldugum bı gun yapıcam cunku calıstıgım ıcın ayarlayamıyorum canım oglede ne yemek var sa ondan yemek mecburıyetındeyım ama az yıcem onlardan da :D
o zaman kendine başka bir diyet programıda uygulayabilrsn canım
ya da az yiyeyrek başlayabilirsin her şeye tabi kar kardır.

Ne güldüm canım ya :KK70:
Deniycem mutlaka sağol bacım :)
yani işin sırrı şu sandoloz tok tutuyor iştahını kesiyor ve wc ye çıkarıyor ilk günler.misafirliğe falan gitme kız aniden geliveriyor valla:KK48:
olumlu yanları ise
bitki çaylarını içiyorsun
sabah ekmekten mahrum değilsin
öğlen çayını çorbanı sulu yemeğini içiyorsun
e akşamda bir zahmet meyve yiyiverelim :KK48:

bence kolay alışırız hem de isveç sayesnde az yemeye alıştık
diyet bitince beyti iskender falan yemeyi düşünüyorum o derece ama hakedicek ne yaptım ki hiço_O

tatlım kk da sandoloz sakızı diyeti var araştırabilirsn ordan da devam edebilirz hatta bu bitince bırakma beni:KK14:
kuzum ben senin boyu unuttum??
bir de bugünkü tavuk tarifi nasıl?yani kızarmış piliç mi alayım çiğden mi alayım?
yarın ki ızgarayıda anlamadm biftek demiyor bu sefer??

dünkü sorumuda görmemişsin kuzum tekrarlıyorum:
ufak tefek kaçamakları saymıyorum artık demişsin. yapıpda mı saymıyorsun yani onu merak ettim??
dün akşam öğününü silmem mantıklı olmuş mu sence??

sanki hiç gelmeyeceksin gibi bi dünya soru sordum kuzum ya ben topicte illaki biri olur diye hiç arkdaş aramadm ama çok gerekli bir şeymiş iyi ki varsın:KK5:
artık kaçamak yok son 8 güne girdik
yarında çok zorlu olacak gibi
en azından son 6 günümüzü tamı tamına yapar bitirirz ilk 6 günde kilo verenler oluyormuşya pazartesiye kadar kaçamksız bir şeklde kendimizi ısındıralım diyorum...

yani işin sırrı şu sandoloz tok tutuyor iştahını kesiyor ve wc ye çıkarıyor ilk günler.misafirliğe falan gitme kız aniden geliveriyor valla:KK48:
olumlu yanları ise
bitki çaylarını içiyorsun
sabah ekmekten mahrum değilsin
öğlen çayını çorbanı sulu yemeğini içiyorsun
e akşamda bir zahmet meyve yiyiverelim :KK48:

bence kolay alışırız hem de isveç sayesnde az yemeye alıştık
diyet bitince beyti iskender falan yemeyi düşünüyorum o derece ama hakedicek ne yaptım ki hiço_O

tatlım kk da sandoloz sakızı diyeti var araştırabilirsn ordan da devam edebilirz hatta bu bitince bırakma beni:KK14:
kuzum ben senin boyu unuttum??
bir de bugünkü tavuk tarifi nasıl?yani kızarmış piliç mi alayım çiğden mi alayım?
yarın ki ızgarayıda anlamadm biftek demiyor bu sefer??

dünkü sorumuda görmemişsin kuzum tekrarlıyorum:
ufak tefek kaçamakları saymıyorum artık demişsin. yapıpda mı saymıyorsun yani onu merak ettim??
dün akşam öğününü silmem mantıklı olmuş mu sence??

sanki hiç gelmeyeceksin gibi bi dünya soru sordum kuzum ya ben topicte illaki biri olur diye hiç arkdaş aramadm ama çok gerekli bir şeymiş iyi ki varsın:KK5:
artık kaçamak yok son 8 güne girdik
yarında çok zorlu olacak gibi
en azından son 6 günümüzü tamı tamına yapar bitirirz ilk 6 günde kilo verenler oluyormuşya pazartesiye kadar kaçamksız bir şeklde kendimizi ısındıralım diyorum...
Sandolozu araştırdım genelde kullananlar memnun ben de denicem canım önerdiğin için sağol..
Kaçamak ufak tefek olunca sıkıntı değil ama illa da yapalım demiyorum mesela bugün oğluma şeftali yediriyodum birkaç dilim de ben yedim yani tadımlık yenen şey bu diyeti bozacaksa 13 gün sonunda normale dönünce ne olacak o zaman o yüzden ufacık şeyleri sen de takma ama yine de yememeye çalışalım.. Hee öğün atlamak iyi değil yani o öğünde salata ve yoğurt varsa atlanmamalı..
Bundan sonrasına çok dikkat edelim yoksa düzgün kilo veremicez canım :( Benim boy 1,60 ve başlangıç kilom 66,5 şu anda 64,5 ile devam ediyorum.Senin boy kaçtı?
Bu akşam bütün tavuğu haşlıcam ve sadece göğüs kısmını yicem,hem yağsız hem de saf protein.Yarın ki ızgarayı da yağsız şekilde tost makinesinde yapıcam aslında mangal da güzel olurdu ama neysee :KK47:
Ben de diyeti başarıyla bitirirsem kumpir ve bol sucuklu tost yemeyi planlıyorum sonra yine farklı bi diyetle devam :KK19:

Sandolozu araştırdım genelde kullananlar memnun ben de denicem canım önerdiğin için sağol..
Kaçamak ufak tefek olunca sıkıntı değil ama illa da yapalım demiyorum mesela bugün oğluma şeftali yediriyodum birkaç dilim de ben yedim yani tadımlık yenen şey bu diyeti bozacaksa 13 gün sonunda normale dönünce ne olacak o zaman o yüzden ufacık şeyleri sen de takma ama yine de yememeye çalışalım.. Hee öğün atlamak iyi değil yani o öğünde salata ve yoğurt varsa atlanmamalı..
Bundan sonrasına çok dikkat edelim yoksa düzgün kilo veremicez canım :KK43: Benim boy 1,60 ve başlangıç kilom 66,5 şu anda 64,5 ile devam ediyorum.Senin boy kaçtı?
Bu akşam bütün tavuğu haşlıcam ve sadece göğüs kısmını yicem,hem yağsız hem de saf protein.Yarın ki ızgarayı da yağsız şekilde tost makinesinde yapıcam aslında mangal da güzel olurdu ama neysee :KK47:
Ben de diyeti başarıyla bitirirsem kumpir ve bol sucuklu tost yemeyi planlıyorum sonra yine farklı bi diyetle devam :KK19:
dün akşam öğününü çıkarmama ne diyorsun canım
benm boy 1.60-162 değişiyor ölçtüğüm yere göre açıkçası:KK48:
kuzum kaçamaklara rağmen verdiğim 1 kiloyu koruyorum çok şükür.
sende bi ara verdiğin 1kg yi tekrar almıştın geri vermişsin anladığım kadaryla
yarın ki ızgara etin türünü anlamadm ben kuzum neler olabilir??

dün akşam öğününü çıkarmama ne diyorsun canım
benm boy 1.60-162 değişiyor ölçtüğüm yere göre açıkçası:KK48:
kuzum kaçamaklara rağmen verdiğim 1 kiloyu koruyorum çok şükür.
sende bi ara verdiğin 1kg yi tekrar almıştın geri vermişsin anladığım kadaryla
yarın ki ızgara etin türünü anlamadm ben kuzum neler olabilir??
Öğün çıkarmanı yazdım ya canım kaçırdın herhalde,dedim ki atlamamaya özen göster ama kaçamak fazla yaptıysan daha az şekilde o öğünden yine de yemeye çalış..
Spor yapıyosun diye koruyosun demek ki cnm ne güzel.Ben de verdiğim sonra yine aldığım o 1 kiloyu yine verdim:KK48:
Et türü farketmez cnm yağsız kısımdan olması önemli,kuzu ve dana antrikot tercih edebilirsin hem lezzetlidir hem de kolay pişer.

Öğün çıkarmanı yazdım ya canım kaçırdın herhalde,dedim ki atlamamaya özen göster ama kaçamak fazla yaptıysan daha az şekilde o öğünden yine de yemeye çalış..
Spor yapıyosun diye koruyosun demek ki cnm ne güzel.Ben de verdiğim sonra yine aldığım o 1 kiloyu yine verdim:KK48:
Et türü farketmez cnm yağsız kısımdan olması önemli,kuzu ve dana antrikot tercih edebilirsin hem lezzetlidir hem de kolay pişer.
canım pardon anlamamışm demek
bugünkü havuç limonsuz olacak sanırım

Et türü farketmez cnm yağsız kısımdan olması önemli,kuzu ve dana antrikot tercih edebilirsin hem lezzetlidir hem de kolay pişer ya da tavuk da olabilir.

kızlar topic az hareketlensin
öğle yemeğim
ffffffffffffffff.webp

Back
X