- 6 Ekim 2016
- 674
- 452
- 33
- 39
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.501
13 gün yaptım ben.Sen kaç gün yaptın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gün yaptım ben.Sen kaç gün yaptın canım
80 kilo en az 15 kilo vermm lazım yarın başlıyorum bende nasipseBen 3-4 günde bir tartıldım diyeti yaparken, 1 er 1 er gitti ortalama her tartılışta. Toplamda 4,5 kilp gitti. Bir ayı geçti diyet biteli, 1,5 kg aldım ama 3 kilo sabit gitmiş oldu. 3 yıllık sabit kilomdan düştüm ve tiroit hastası olduğum için zor kilo veriyorum. O yüzden 3 kilo vermek benşm için iyi bir sonuç oldu:)
Bu arada sizin kadar az fazlam olsa bu diyeti yapmazdım, o da ayrı:))
77 ile 4,5 kilo verdim. Arkadaşım 78 ile 6,5 kilo verdi. İnşallah sizde verirsiniz fazla fazla:)) kolay gelsiinn.80 kilo en az 15 kilo vermm lazım yarın başlıyorum bende nasipse
İnşallah doğum kiloları başa bela oglusum 8 aylik oldu bendeki hala druyo77 ile 4,5 kilo verdim. Arkadaşım 78 ile 6,5 kilo verdi. İnşallah sizde verirsiniz fazla fazla:)) kolay gelsiinn.
İnşallah doğum kiloları başa bela oglusum 8 aylik oldu bendeki hala druyo![]()
Aynen 10 kilo versem sonra ara veririm tekrar yaparım 13 günde 10 kilo gider inş. harfiyen uyguluyomusun yoksa ekleme yptinmi bu diyeteBenimde doğum kilolari biri 4 biri 2 yaşında oğlum var. İkincisinden kalan kilolari verdim. İlk doğum kilolari duruyor. 10 kilo ustume yapıştı kaldı inşallah kurtuluruz.
Aynen 10 kilo versem sonra ara veririm tekrar yaparım 13 günde 10 kilo gider inş. harfiyen uyguluyomusun yoksa ekleme yptinmi bu diyete
Etme bende yarın baslicam gelişmeleri paylasirimEvet hiç kaçamak yapmadım. 2. Günün ogleni 1 salam dayanamadım 3 tane yedim. Hafif baş agrisi var ama pes etmek yok.
Boyum 160 o yuzden biraz fazlalik var ozellikle kollarimin kalin oldugunu dusunuyorum bi turlu gitmiyolar bide yazin dugunum var gelinlik istedgim gibi dursun istiyorum ama bu diyet cok agir birakmayi dusunuyorum baska diyet öneriniz varmi 3 4 kiloyu vermek icinBen 3-4 günde bir tartıldım diyeti yaparken, 1 er 1 er gitti ortalama her tartılışta. Toplamda 4,5 kilp gitti. Bir ayı geçti diyet biteli, 1,5 kg aldım ama 3 kilo sabit gitmiş oldu. 3 yıllık sabit kilomdan düştüm ve tiroit hastası olduğum için zor kilo veriyorum. O yüzden 3 kilo vermek benşm için iyi bir sonuç oldu:)
Bu arada sizin kadar az fazlam olsa bu diyeti yapmazdım, o da ayrı:))
Canım zaten 3 4 kilo için bu diyet çekilmez bizim gibi kilosu fazla olup vermek isteyenler için yemene dikkat edip akşamlarda pul biberli yoğurt yesen yine verirsin o kiloyuBoyum 160 o yuzden biraz fazlalik var ozellikle kollarimin kalin oldugunu dusunuyorum bi turlu gitmiyolar bide yazin dugunum var gelinlik istedgim gibi dursun istiyorum ama bu diyet cok agir birakmayi dusunuyorum baska diyet öneriniz varmi 3 4 kiloyu vermek icin
Evet bende ağır olduğu için dedim, o kadar sıkıntıya değmez.Boyum 160 o yuzden biraz fazlalik var ozellikle kollarimin kalin oldugunu dusunuyorum bi turlu gitmiyolar bide yazin dugunum var gelinlik istedgim gibi dursun istiyorum ama bu diyet cok agir birakmayi dusunuyorum baska diyet öneriniz varmi 3 4 kiloyu vermek icin
Cok tesekkurler bunlari bi denm en iyisi bu diyete devam edersem bayilcam yoksaEvet bende ağır olduğu için dedim, o kadar sıkıntıya değmez.
Günlük içtiğiniz su miktarını arttırın, ekmeği azaltın azaltabşldiğiniz kadar, akşam 18 den sonra bişey yemeyin, suyu her yemekten önce ve sabah kalkınca aç karnına en az yarım litre için. Ben bunları yaparak 3-4 ayda 6 kilo vermiştim. Eşim askerdeydi, ailemin yanındaydım kilo almıştım.
Yapabilirseniz, sizi rahatsız ettiği için söylüyorum kol için plates hareketleri yapın bence.
Bende baslicaktim ama araştırdım malum dönemde vücut şu tuttuğu için kilo vermek zor oluyormuş onun için bekledim yarın başlıca bende madem aç kalcaz bi işe yarasın bence bekle cnm bitene kdrbugün regl oldum ve diyete başlayamadım. bitiminde mi başlamalıyım yoksa bitmeden başlasam sorun olur mu? bilgisi olan var mı arkadaşlar.
o halde çarşambaya kaldı diyet çok odaklanmıştım neyse :) 69' u görmem lazım ve bugün tartıldım bir kilo kendiliğinden gitmiş 75 oldumBende baslicaktim ama araştırdım malum dönemde vücut şu tuttuğu için kilo vermek zor oluyormuş onun için bekledim yarın başlıca bende madem aç kalcaz bi işe yarasın bence bekle cnm bitene kdr![]()
80 de benim 15 kilooooo nasıl gitcek bilmemo halde çarşambaya kaldı diyet çok odaklanmıştım neyse :) 69' u görmem lazım ve bugün tartıldım bir kilo kendiliğinden gitmiş 75 oldum
zayıfladıktan sonra aslında ne kadar kolay diyor insan verebilirsin. kararlı olduktan sonra çok kolay :)80 de benim 15 kilooooo nasıl gitcek bilmem![]()
Gerçekten kafaya koydum yarın sabah start veriyorum baslicam en azından 10 kilo verdirse süper olcakzayıfladıktan sonra aslında ne kadar kolay diyor insan verebilirsin. kararlı olduktan sonra çok kolay :)