• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bir sürü diyet araştırdım ama hiç biri bunun kadar beni çekmedi bu zor olmasına rağmen beni daha çok hırslandırıyor ve beni zayıflamaya yönelik izlenimlerle geleceğe yönelik hayaller kurmama sebep oluyor bu sebeple yarın tekrar sizlerle beraberim ve hepinize destek olacağıma emin olabilirsiniz.lahana diyetine başlamıştım ama o kadar acıktırıyor ki... bilemiyorum protein ağırlıklı olduğu için bu daha tok tutuyor sanırım. çok mutlu oldum,hırslandım sanırım.:) ben şu an 97.9 kiloyum bir 400 gram aldım saolsun 101.700 gramdan kurtardı beni bu diyet hedef koymuyorum ama zayıflamak ve ince olmak istiyorum.sizde sıkı sıkı tutunun ben her gün buradayım sizlerin sorularınıza yanıt verebilirim.başlamak isteyenlern sorularınada açığım.hepinize kolay gelsin

bu kadar çabuk nasıl verilebilir ki
acaba yağdan değilde kastan mı gidiyor kilolar
öyle bir söylenti duymuştum canım dikkat et

kastan gitmiyor ben ara verdim diyetme yarın tekrar başlıyorum ve kilo almdım çok fzla yememe rağmen sporla takviyelediğim için kaslarım fazlalaştı bile kollarımdaki pazularım hiç yoktu biraz çıktı:D

bende bu diyete başlamak için karasız kalanlardanım

hızlı kilo vermek sarkmalara yol açabilir mi diye diyetini bitirmiş kişilerden cevap bekliyorum

ama boğazını tutarsan çok almazsın herhalde canım tabi bilemiyorumda

bak canım benim.ben 5 kilo verdim ama 7 gün uyguladım.ve daha kilolu biriyim 101.700 gram sen de 102 kiloyla başladım. o kilo aldım diyenler bu diyeti uygulayıp sonradan yemeklere yüklenip bu diyeti suçlayanlardır. bende bıraktığım günden beri 400 gram aldım ama neler yemedim ki fındık fıstık cekirdek cips kola meyve suyu lahmacun dürüm vs. vs yani bu aburcuburluk adamı öldürür ve süründürür bu yüzden kilo alınmıyor.sen bunu uygulayıp 800 kalorili bir diyet ki bu bitince 1700 kaloriye yüklen 2 katından fazla birde. bu nedenle eğer diyet yapacaksan kimseyi takma kendini düşün yeter beni bile düşünme.inan her şey kafada bitiyor ben yüzlerce diyetisyene gittim kilo veremedim bana kilo verdiren tek diyet bu.sarkmada yok vücudumda sarksa benim sarkardı.sarkmaması için zaten spor yapmak şart bu diyet spor yok desede her halükarda spor istiyor

bu kadar çabuk nasıl verilebilir ki
acaba yağdan değilde kastan mı gidiyor kilolar
öyle bir söylenti duymuştum canım dikkat et

valla canım kastan gittiğini sanmıyorum arkadasımda bu diyetle 9 kilo verdi ve kastan değil ek olarak tabi sporda yaptı bende hergün 35-45 dkka arası yürüyorum ayrıca bol bol su da içiyorum.

Dertliyim,kederliyim.:(
4.günümdeyim ve her denileni tek tek yapmama rağmen vere vere 600 gram verebildim.İlk günler olduğu için böle olmuştur diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama kısa sürede verilen kiloları okuyunca umutsuzluğa kapıldım açıkcası.6. gününde bıraksam mı diye kötü kötü şeyler düşünür oldum.

valla canım kastan gittiğini sanmıyorum arkadasımda bu diyetle 9 kilo verdi ve kastan değil ek olarak tabi sporda yaptı bende hergün 35-45 dkka arası yürüyorum ayrıca bol bol su da içiyorum.

isveç diyeti her şeyiyle ayarlanmış bir diyet neden mi? çünkü çoğu insanların kas kaybettiriyor dediği isveç diyeti aslında içeriğindeki besinlerle buna engel oluyor... buna bir besinden ÖRNEK:Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.
bunları sizin ve kendim için araştırdım

Dertliyim,kederliyim.:(
4.günümdeyim ve her denileni tek tek yapmama rağmen vere vere 600 gram verebildim.İlk günler olduğu için böle olmuştur diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama kısa sürede verilen kiloları okuyunca umutsuzluğa kapıldım açıkcası.6. gününde bıraksam mı diye kötü kötü şeyler düşünür oldum.

bırakma belki sonraki seyir halinde verebilirsin.ayrıca 13 gün boyunca 5 kilo verenlerde var.sorun şu anda nasıl yaptığın.çok uyku düzensiz ve fazla ve hiç sporsuz bunu yapıyorsan kilo vermen çok kolay değil.bu diyette hareket fazla edilmemesi önerilsede çoğu site ve doktorların önerisinde olması gerekiyor

Diyetin içindeki besinlerin zayıflatan ayrıntıları;
1. Yumurta:Protein dolu yumurtalar sayesinde kendinizi daha uzun süre tok hissedersiniz. Birçok üniversite tarafından aynı anda 30 obez ve şişman kadın üzerinde uygulanan araştırmada düşük kalorili meyve salatası ve iki dilim tostla beraber sütlü omlet yiyen kadınlar, simitle kahvaltı eden kadınlara göre gelecek 36 saat süresince daha az yemek yedi.
2. Salata: Penn Devlet Üniversitesi’nde 42 kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre düşük kalorili salata yiyenler, istedikleri kadar hamur işi yemeleri serbest bırakılsa bile çok az tüketebiliyorlar. Araştırmacılara göre buradaki sır sizi tıka basa yemekten alı koyan salatanın saflık derecesi.
3. Yağsız et:Temel animoasitlerden birisi olan ve içerisinde süt ürünleri, balık ve et kadar protein barındıran Lösin, daha az yemenizi sağlar.
4. Zeytin yağı:Ekstra ham zeytin yağı sayesinde orta yaş kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Kalori yakmanıza yardımcı olur
5.su:Kanın yüzde 92'si, kemiklerin yüzde 22'si, beynin ve kasların yüzde 75'i sudur. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi, vücudun su dengesinin korunması ile mümkündür. Vücutta biriken toksinleri atmak, vücudun ısı dengesini sağlamak için idrarla 1500, deri yoluyla 500, dışkı ve solunum ile 300'er ml (toplamda yaklaşık 2.5 lt) su kaybedilmektedir. Vücuttaki su oranının yeterli düzeyde tutulması yaşamsal önem taşıdığından, kaybolan suyun alınması zorunludur.
ve daha bir sürü özelliği...
6kahve:kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir.
7.yoğurt:türk damak tadının vazgeçilmezi olan yoğurdun, her geçen gün yeni bir faydası ortaya çıkıyor. ABD’de yapılan bir araştırma sonucunda, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri; üstelik yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları belirlendi.
8.Ispanak: zengin oranlı lifiyle peklik (kabızlık) çekenlere iyi gelmektedir.ıspanağın içinde K vitamini kemikleri güçlendirir.Diğer yaandan ıspanağın adaleleri güçlendirmenin yanı sıra gözleri de koruduğunu tespit edildi.İdrar söktürücüdür.
9.domates:Bilim adamlarına göre, domateste bulunan likopen, iştah hormonlarını azaltarak, insanlara tokluk hissi veriyor.
10.peynir:Peynir kalsiyum ve fosfor deposudur. Kolay sindirilebilir protein içermektedir. Vitaminlerle beraber mineraller barındırır ve vücut tarafından tamamen emilir. Hücrelerin yapı taşı olarak görev alır. 100 gr peynir günlük kalsiyum ihtiyacımızı karşılar.
11.havuç:Havuç içerdiği yüksek orandaki lif nedeniyle tok hissetmenizi sağlar. Sizi tam olarak doyurmasa da sofrada daha az yemek yemenize neden olur.1 havuç 30-35 kalori içerir. Bu miktar diyetinizi etkilemek için yeterli değildir. Her yemekten önce yiyeceğiniz 1 havuç ile 30-35 kaloriden çok daha fazlasını kesebilirsiniz.

Diyetin içindeki besinlerin zayıflatan ayrıntıları;
1. Yumurta:Protein dolu yumurtalar sayesinde kendinizi daha uzun süre tok hissedersiniz. Birçok üniversite tarafından aynı anda 30 obez ve şişman kadın üzerinde uygulanan araştırmada düşük kalorili meyve salatası ve iki dilim tostla beraber sütlü omlet yiyen kadınlar, simitle kahvaltı eden kadınlara göre gelecek 36 saat süresince daha az yemek yedi.
2. Salata: Penn Devlet Üniversitesi’nde 42 kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre düşük kalorili salata yiyenler, istedikleri kadar hamur işi yemeleri serbest bırakılsa bile çok az tüketebiliyorlar. Araştırmacılara göre buradaki sır sizi tıka basa yemekten alı koyan salatanın saflık derecesi.
3. Yağsız et:Temel animoasitlerden birisi olan ve içerisinde süt ürünleri, balık ve et kadar protein barındıran Lösin, daha az yemenizi sağlar.
4. Zeytin yağı:Ekstra ham zeytin yağı sayesinde orta yaş kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Kalori yakmanıza yardımcı olur
5.su:Kanın yüzde 92'si, kemiklerin yüzde 22'si, beynin ve kasların yüzde 75'i sudur. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi, vücudun su dengesinin korunması ile mümkündür. Vücutta biriken toksinleri atmak, vücudun ısı dengesini sağlamak için idrarla 1500, deri yoluyla 500, dışkı ve solunum ile 300'er ml (toplamda yaklaşık 2.5 lt) su kaybedilmektedir. Vücuttaki su oranının yeterli düzeyde tutulması yaşamsal önem taşıdığından, kaybolan suyun alınması zorunludur.
ve daha bir sürü özelliği...
6kahve:kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir.
7.yoğurt:türk damak tadının vazgeçilmezi olan yoğurdun, her geçen gün yeni bir faydası ortaya çıkıyor. ABD’de yapılan bir araştırma sonucunda, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri; üstelik yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları belirlendi.
8.Ispanak: zengin oranlı lifiyle peklik (kabızlık) çekenlere iyi gelmektedir.ıspanağın içinde K vitamini kemikleri güçlendirir.Diğer yaandan ıspanağın adaleleri güçlendirmenin yanı sıra gözleri de koruduğunu tespit edildi.İdrar söktürücüdür.
9.domates:Bilim adamlarına göre, domateste bulunan likopen, iştah hormonlarını azaltarak, insanlara tokluk hissi veriyor.
10.peynir:Peynir kalsiyum ve fosfor deposudur. Kolay sindirilebilir protein içermektedir. Vitaminlerle beraber mineraller barındırır ve vücut tarafından tamamen emilir. Hücrelerin yapı taşı olarak görev alır. 100 gr peynir günlük kalsiyum ihtiyacımızı karşılar.
11.havuç:Havuç içerdiği yüksek orandaki lif nedeniyle tok hissetmenizi sağlar. Sizi tam olarak doyurmasa da sofrada daha az yemek yemenize neden olur.1 havuç 30-35 kalori içerir. Bu miktar diyetinizi etkilemek için yeterli değildir. Her yemekten önce yiyeceğiniz 1 havuç ile 30-35 kaloriden çok daha fazlasını kesebilirsiniz.
anlayacağınız bu diyet ne kabızlık ne kastan ne başka şeylerden mahrum bırakıyor.araştırmadan önyargılı olmayın ben olanları olmayanları araştırdım kaç saat.

bende bugün 81.2 kg ile başladım isveçe bu sefer çok kararlıyım 7 mayıs doğum günüm o zamana kadar 68 kg olmam lazım birbirimize destek olalım kızlar

Kızlar ben yurtta kalıyorum. Burda haşlanmış et bulamıyoruz malesef diyetin sadece biftek kısımlarına uyamıyorum yani ama diğer her şeyi harfi harfiyen uyuyorum. Her gün düzenli spor yapıyorum. 6 kilo vermem lazım sizce bu 1 haftada bu diyetle mümkün mü??

Back
X