Maşallah 3 lü rakamlardan ikililere düşmüşsün ablacım buda cok büyük basarı.biliyorum kilo denen veletten hemencecikkurtulup ii incecik olmak istiyorsun cünkü bende öyle olmas istiyorum.d tabi zaman zaman her sey zamanla sabırla bu diyetle ins harfiyrn uygularsan bide metabolizman birazcık hızlı ise en az beş kilo garanti.yasınızıda sormamın sebebi yaş ilerledikce metabolizma yavaslıyorbiliyor duraksayabiliyor.o yüzden canınızı sıkmayın kilo verirken bir duraksama süresi oluyormus :) inşallahmistediğimiz hedefe düşerizde başarı hikayelerimizi buraya tam anlamıyla yazarız.benim diyet bittiği için kendime bugün bu sade ettim ölcü kaçtı ama hiç pişman değilim cünkü her zaman yapamayacığı. İçim rahattı.d yarın spor yapıcam yediklerümi eritiyim yarında dikkatli yiyim.bugün yiyorum yiyorum karnım royuyor hatta sis hissediyorum midemde küçülmüş ama iki haftanyemeyince vücut tuz şeker ietiyor beyin bana dahada ye diye sinyal yolluyordu valla bende kırmadım yedim

gözüm açtı karnım toktu ama sonuc karnım tıka basa şis göz tok herseyden tattım rengim yerime geldi canımın istediği nefsimin cekebileceği bir sey kalmadı haa bide gündüz hiç bisey yiyemedim sadecr sabah açlıktan nefesim kokuyor diye bir mandalina yedim oda kendimi zorladım.sonra aksama kadar nişey yemedim.yemeyince rengim beyazlamıs annem babam üzüldü bisey yiyemeyince drfalarca sordular yedin mi bişey diye bende her seferinde yok dedim.iştahım yoktu gercekten.üzüldüklerini dile getirdiler bende kendimi zorladım zorlayınca bynim ye diye daha cok sinyal yolladı bizde napak midemizi doldurduk.d yarına Allah kerim sağ cıkarsak az kalorili çorba meyve felan yemeği planlıyorum :)