Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Maşallah 3 lü rakamlardan ikililere düşmüşsün ablacım buda cok büyük basarı.biliyorum kilo denen veletten hemencecikkurtulup ii incecik olmak istiyorsun cünkü bende öyle olmas istiyorum.d tabi zaman zaman her sey zamanla sabırla bu diyetle ins harfiyrn uygularsan bide metabolizman birazcık hızlı ise en az beş kilo garanti.yasınızıda sormamın sebebi yaş ilerledikce metabolizma yavaslıyorbiliyor duraksayabiliyor.o yüzden canınızı sıkmayın kilo verirken bir duraksama süresi oluyormus :) inşallahmistediğimiz hedefe düşerizde başarı hikayelerimizi buraya tam anlamıyla yazarız.benim diyet bittiği için kendime bugün bu sade ettim ölcü kaçtı ama hiç pişman değilim cünkü her zaman yapamayacığı. İçim rahattı.d yarın spor yapıcam yediklerümi eritiyim yarında dikkatli yiyim.bugün yiyorum yiyorum karnım royuyor hatta sis hissediyorum midemde küçülmüş ama iki haftanyemeyince vücut tuz şeker ietiyor beyin bana dahada ye diye sinyal yolluyordu valla bende kırmadım yedim :D gözüm açtı karnım toktu ama sonuc karnım tıka basa şis göz tok herseyden tattım rengim yerime geldi canımın istediği nefsimin cekebileceği bir sey kalmadı haa bide gündüz hiç bisey yiyemedim sadecr sabah açlıktan nefesim kokuyor diye bir mandalina yedim oda kendimi zorladım.sonra aksama kadar nişey yemedim.yemeyince rengim beyazlamıs annem babam üzüldü bisey yiyemeyince drfalarca sordular yedin mi bişey diye bende her seferinde yok dedim.iştahım yoktu gercekten.üzüldüklerini dile getirdiler bende kendimi zorladım zorlayınca bynim ye diye daha cok sinyal yolladı bizde napak midemizi doldurduk.d yarına Allah kerim sağ cıkarsak az kalorili çorba meyve felan yemeği planlıyorum :)

canm ben bugun biraz krakerle bi portakal yedim bide kahweye bi kasik sut tozu kpydumm bise olurmu

canm ben bugun biraz krakerle bi portakal yedim bide kahweye bi kasik sut tozu kpydumm bise olurmu

Yok ablacım sorun olmaz.portakal meyve vitamin almıs oldun kalorisi 77 calori krakerde mideni bastırmıstır.bugün biraz hareketliysen sorun olmamıstır.yarın süt dozu koyma derim :)

Kizlar bende geldim mesajlari okumadim direk daldim konuya isvec diyeti yapiyosunuz dimi ben carsamba gunu baslamak istiyorum yarin temizlik gunum sizlerin kacinci gununuz umarim cok olmamistir baslayali benim motive olmam lazim cok seviyorum yemek yemeyi cok:56::56::56:

Kizlar bende geldim mesajlari okumadim direk daldim konuya isvec diyeti yapiyosunuz dimi ben carsamba gunu baslamak istiyorum yarin temizlik gunum sizlerin kacinci gununuz umarim cok olmamistir baslayali benim motive olmam lazim cok seviyorum yemek yemeyi cok:56::56::56:

Aramıza hoş geldin canım. Benim bugün 4.günüm 69.6 ile başladım 66.5 şu anda. Bende yemek yemeyi çok seviyordum hemde çooook ama artık değil diyet sayesinde ilk iki gün çok zorlanmış olmama rağmen devamını getirdim umarım sende başlar sonuna kadar götürürsün. Biraz sabır sadeece sonra verdiğin kiloları görünce çok mutlu oluyosun ;)

Son düzenleme:
Yok ablacım sorun olmaz.portakal meyve vitamin almıs oldun kalorisi 77 calori krakerde mideni bastırmıstır.bugün biraz hareketliysen sorun olmamıstır.yarın süt dozu koyma derim :)

Aramıza hoş geldin canım. Benim bugün 4.günüm 69.6 ile başladım 66.5 şu anda. Bende yemek yemeyi çok seviyordum hemde çooook ama artık değil diyet sayesinde ilk iki gün çok zorlanmış olmama rağmen devamını getirdim umarım sende başlar sonuna kadar götürürsün. Biraz sabır sadeece sonra verdiğin kiloları görünce çok mutlu oluyosun ;)

slm canm nasik dayandin yaa dun cok zor tuttum kendimi hic kacamak yapmadinmi buarada bugun 700grm wermistim normalmi

Aslinda diyet gozumu cok korkutmuyor dsyannaya calisacam en azindanda su ispanak isi bozuyir ben sevmiyorum ispanak cogu yerde okudum ispanak yerine semiz otu yiyin diyolar :(((( ama ben onuda sevmiyom ispanagi eksili corbasini yapsam olurmuki bir tek ispsnagi oyle seviyom

5.gun sabah tartildigimda hic kilo vermemistim. O yüzden biraz moralim bozuldu. Cumaya kadar tartilmamaya karar verdim. Bugün 7.gunum. akşam nasil gecicek bilmiyorum. Ama zorlanirsam 1 kase salata yapip yemeyi düşünüyorum. 78.2 ile başladım. En son tartildigimda 75.3 düm.

Aslinda diyet gozumu cok korkutmuyor dsyannaya calisacam en azindanda su ispanak isi bozuyir ben sevmiyorum ispanak cogu yerde okudum ispanak yerine semiz otu yiyin diyolar :(((( ama ben onuda sevmiyom ispanagi eksili corbasini yapsam olurmuki bir tek ispsnagi oyle seviyom
canım benimde 3. günüm bende ıspanak sevmiyorum bugün yine ıspanak var ben yerine roka ve maydanoz yemeyi düşünüyorum ilk gün ıspanak yerinee salatalık ve maydanoz yemiştim.
5.gun sabah tartildigimda hic kilo vermemistim. O yüzden biraz moralim bozuldu. Cumaya kadar tartilmamaya karar verdim. Bugün 7.gunum. akşam nasil gecicek bilmiyorum. Ama zorlanirsam 1 kase salata yapip yemeyi düşünüyorum. 78.2 ile başladım. En son tartildigimda 75.3 düm.

canım bugun 7.gününse akşam yemegi olmayacak diye hatırlıyorum hani 5.ci günn kilo verememiştinya kim bilir belkide kırılma nokyası olacak bugun bence liste dışına çıkma derim ben...

slm canm nasik dayandin yaa dun cok zor tuttum kendimi hic kacamak yapmadinmi buarada bugun 700grm wermistim normalmi

Dayanmak zor oldu tabi ki ama çoğu zamanım buradaki yorumlara bakmakla geçtiği için motive oldum:)) ayrıca kilo verdiğimi görünce yiyeceklere karşı isteğim azaldı. Zaten ilk iki gün önemli atlatınca vücut alışıyor, istesende yiyemiyosun. Kaçamak yaptım ikinci gece çok baş dönmesi oldu 1 tane elma yedim arada yiyeceklerin yerini değiştirmek zorunda kaldım mesela ıspanak yerine salatalık, biftek yerine haşlanmış tavuk yedim. Bence gayet normal daha da vereceksin sabretmen yeter ben bu diyete başladığım zaman çok inançsızdım ama gerçekten işe yarıyormuş. Ayrıca su içmeyi ihmal etme ben egzersiz yapıyorum bide ender saraç egzersizleri var gerçekten işe yarıyor ilk zamanlar zor oldu ama şimdi vücudum ona da alıştı.
Bozmadan yola devam..

Dayanmak zor oldu tabi ki ama çoğu zamanım buradaki yorumlara bakmakla geçtiği için motive oldum:)) ayrıca kilo verdiğimi görünce yiyeceklere karşı isteğim azaldı. Zaten ilk iki gün önemli atlatınca vücut alışıyor, istesende yiyemiyosun. Kaçamak yaptım ikinci gece çok baş dönmesi oldu 1 tane elma yedim arada yiyeceklerin yerini değiştirmek zorunda kaldım mesela ıspanak yerine salatalık, biftek yerine haşlanmış tavuk yedim. Bence gayet normal daha da vereceksin sabretmen yeter ben bu diyete başladığım zaman çok inançsızdım ama gerçekten işe yarıyormuş. Ayrıca su içmeyi ihmal etme ben egzersiz yapıyorum bide ender saraç egzersizleri var gerçekten işe yarıyor ilk zamanlar zor oldu ama şimdi vücudum ona da alıştı.
Bozmadan yola devam..

ewet canm bende cok zorlandim ama burasi destek oluo bana bendede bas donmesi oluo nese artik dayancaz napalim

Back
X