• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

pufffff bugun bır takım nedenlerden dolayı baslayamadım :/ ama bıran once baslayıp kurtulmalıyım bu fazlalıklardan artık sıkıldım :( 1-2 gune bende ısveccılerden olacagım (:

merhaba canlar. tekrardan hoş geldiniz. isveçe kuralına uygun yaparsanız sonuç alacağınız kesin. ne açsınız ne tok ama aça daha yakın :52: ama sakın kaçamak yapmayın hatta mümkünse sakız bile çiğnemeyin. kurallarına harfiyen uyum. benim isveçte ki 12. günüm. yarın bitiyor inşallah.daha tartılmadım ama zayıfladığımı biliyorum. diyet öncesi iyi gelmeyen pantolon ve eteklerim artık iyi gelmeye başladı ve belimde incelme mevcut. ben hiç kaçamak yapmadım. ıspanak yerine karnabahar. et biftek yerine tavuk göğsü biftek kullandım. sevmeyenler kullanabilir. kalori miktarları aynı sayılır çünkü. 2 martt yada 3 martta kaç kg verdiğimi yazarım inşallah başarılar. SEASUN yarın son gün :52::52::52::52: var mı bi gelişme :21:

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah'a şükür. açlığım devam ediyo işte ne olsun :) gelişmelere bakacağız nasipse Pazar sabahı (pazar kahvaltısından önce :52: )

12. gün balıklı gün geçen hafta en çok balıklı günde zorlanmıştım. balık yedikten sonra tatlı krizim tutuyo çünkü. Ama bugün vücut alışmış herhalde daha az tepki verdi. Aslında en dolu dolu günler menüde balık olan günler. yarın 13 ve ben hala tuvalete çıkamadım.

12. gün balıklı gün geçen hafta en çok balıklı günde zorlanmıştım. balık yedikten sonra tatlı krizim tutuyo çünkü. Ama bugün vücut alışmış herhalde daha az tepki verdi. Aslında en dolu dolu günler menüde balık olan günler. yarın 13 ve ben hala tuvalete çıkamadım.

ve bugün son bitti inşallah. ama benim sana tavsiyem tuvalete çıktıktan sonra tartıl. çünkü bağırsakların dolmuştur. diyetten sonra bitki çayı iç az yemeye devam et. tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartıl. aksi taktirde moral bozukluğu yaşayabilirsin.bilmem anlatabiliyormuyum arkadaşım :52:

bugunde sabah kahvesi tamam. Oglen yine ispanak var biraz mide bulandirici ama idare etcez napalim. Benimle devam edecek var mi?
:1:

ve bugün son bitti inşallah. ama benim sana tavsiyem tuvalete çıktıktan sonra tartıl. çünkü bağırsakların dolmuştur. diyetten sonra bitki çayı iç az yemeye devam et. tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartıl. aksi taktirde moral bozukluğu yaşayabilirsin.bilmem anlatabiliyormuyum arkadaşım :52:

evet bugün bitti çok açım yaa. gözümde aç. bugün tuvalete çıktım tam olmasa da. bu yolda arkadaşlık ettiğin için teşekkür ederim ve sonuna kadar geldiğin için tebrik ederim arkadaşım.

ve veee son gün bitti. yarın bu diyetin olmadığını bilmek beni iyice sabırsızlandırdı. abartıya kaçmamak kaydıyla Allah'ın izniyle güzel bir kahvaltı yapacağım. dayanamayacağım kadar çok sevdiğim şeyleri almadım. iradeyi zorlamaya lüzum yok :52: bugün aslında acıkmadım ama şu saatte biraz sabırsızım. Bugüne kadar geldiğim için mutluyum. darısı isteyenlerin başına. ama herşeyin başı tabiki sağlık. dayanabilen kişiler yapmalı.

Gunaydiiinn

Bugun 6.gunum.
Toplamda 3.3 kilo verdim.
1.gun: 76.3
2.gun: 75.1
3.gun: 74.6
4.gun: 74.3
5.gun: 73.5
6.gun: 73.0

Innsallah boyle gider kilo verisim.
Herkese kolay gelsin:)

Merhabalar bugün tartıldım 200 gr daha verseydim 6 kilo verecekmişim Maşallah 5,800 yani Maşallah derseniz sevinirim. Allah sizede hayırla sağlıkla nasip etsin. yanlız tuvalete sadece 1 kere çıktım 13 günde. yemek posaları da var içimde ağır çeken. Sevgili yol arkadaşıma sevgiler. artık girmem bu kısma hepinize sevgiler. arkadaşlar iyice karar verin lütfen. bu diyette kaçamak yaparsanız etkisini bozarsınız kahvede kalori yok ama 1 kere müsade ediliyor. mevzu kalori değil. herşey ayarlanmış. yabancı sitelerdende aratıp orjinal listelere bakın. yorumları okuyun google çeviriyo biliyosunuz sağolsun :) hoşçakalın.

bende şuan kahvemi içiyorum ve start verildi:) haydi bol kilo vermeler

ays27 lütfen şu 13 boyunca birbirimizi destekleyelim en azından günde 1 gün yazışalım burdan. başarmak için motive ve beraberlik şart buarada sabah tartıldım 87 kilo geldim 85-86 geliyodum bugün 1 kiloda fazla çıktı.

Merhaba arkadaşlarım. benim isveç diyetim çok şükür cumartesi akşamı bitti ve pazar sabahı tartıldım. tam olarak tartım 74,5 i gösteriyordu ve çok mutlu oldum. yaklaşık olarak 6 kg ye yakın vermişim. 5.600 - 5.700 gram arası vermişim. ve bu su falan da değil çünkü ben daha öncesindede sıkı bir diyetteydim. spor yapabilseymişim demekki daha fazla verebilecekmişim ama spor malesef ki yapamadım halsiz kaldığım için. anlayacağınız benim direk yağdan gitti :D size tavsiyem liste dışına çıkmayın ve bol bol su için. mideniz bulanana kadar için. herkese bol şans.

Merhabalar bugün tartıldım 200 gr daha verseydim 6 kilo verecekmişim Maşallah 5,800 yani Maşallah derseniz sevinirim. Allah sizede hayırla sağlıkla nasip etsin. yanlız tuvalete sadece 1 kere çıktım 13 günde. yemek posaları da var içimde ağır çeken. Sevgili yol arkadaşıma sevgiler. artık girmem bu kısma hepinize sevgiler. arkadaşlar iyice karar verin lütfen. bu diyette kaçamak yaparsanız etkisini bozarsınız kahvede kalori yok ama 1 kere müsade ediliyor. mevzu kalori değil. herşey ayarlanmış. yabancı sitelerdende aratıp orjinal listelere bakın. yorumları okuyun google çeviriyo biliyosunuz sağolsun :) hoşçakalın.

tebrikler canım. btti sonunda ve yaklaşık olarak aynı kiloları vermişiz :46::46: benimde yaklaşık olarak 5.700 gram falan gitmiş çok şükür :52: görüşmek üzere inşallah bol kilo vermeler :34::34::54::54:

Back
X