• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar diyete başlamış bulunmaktayım gazam mübarek ola :36::36:

günaydın arkadaşım bende pazartesi başladım bugün 4.günün nerdeyse harfiyle uyguladım çok küçük bir iki kaçamak dışınnda bugün 4 kilo verdiğimi gördüm mutluluktan ayaklarım yere basmıyo ama kilomda fazla 87 kiloyla başlamıştım 83 geldim sabah,,,, :16:

günaydın arkadaşım bende pazartesi başladım bugün 4.günün nerdeyse harfiyle uyguladım çok küçük bir iki kaçamak dışınnda bugün 4 kilo verdiğimi gördüm mutluluktan ayaklarım yere basmıyo ama kilomda fazla 87 kiloyla başlamıştım 83 geldim sabah,,,, :16:

harika tebrik ederim canım :46::46::46:

umarım bende fazla kilolarımı veririm :18::18:

bugün dayanamayıp tartıldım ve 4 kilo vermişim canım ama sumu yağmı bilmiyorum zaten karnımda dümdüz oldu doğum sonraası çatlaklarm vardı onlar bile azaldı sanki .eşimde diyo sen fark ettin diye... bugün mutluyum ve daha bir hırsla devam ediyorummm :)

oo süpersin maşallah çok iyi vermişsin yani bunlar su ve ödem olabilir ama olsun bundan sonrası artık gerçek kilolarından gider. Ben 1,500 oldu ama akşam bozdum:( bugün kaldığım yerden devam:)

selam kızlar

hergün ne yediğimizi yazıyormuyuz?ve yazıyorsak bunu gün içindemi yoksa bi sonraki sabahmı yapıyoruz

kızlar merhaba :80:

size bişey sorucam :44: diyetin ilk haftası mı yoksa son haftası mı daha fazla kilo kaybınız oldu?

merhabalar aranızda yeniyim daha yeni yeni yazmaya başlıyorum hayırlısıyla :) ben 3 yıl önce yapmıştım isveç diyetini ve 70 kilodan 60 kiloya düşmüştüm hemde hiç spor yapmadan ama şimdi 3 yıl aradan sonra gene kilo aldım maalesef :14: şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama tek başıma hiç yapamıyorum hevesim kırılıyor desem yeridir :43: ne yapacağım bilmiyorum yardım edermisiniz bana heveslendirme konusunda :17::17:

tebrikler canım. btti sonunda ve yaklaşık olarak aynı kiloları vermişiz :46::46: benimde yaklaşık olarak 5.700 gram falan gitmiş çok şükür :52: görüşmek üzere inşallah bol kilo vermeler :34::34::54::54:

Diyetine devam ediyorsan tebrikler. isveç diyetim biteli 4 gün oluyo ve kendimi kontrol edemedim okadar emindim kontrol edeceğime verdiğim kiloların hepsini 4 günde aldım. moralim çok bozuk. nasıl yaptım bunu :(

Diyetine devam ediyorsan tebrikler. isveç diyetim biteli 4 gün oluyo ve kendimi kontrol edemedim okadar emindim kontrol edeceğime verdiğim kiloların hepsini 4 günde aldım. moralim çok bozuk. nasıl yaptım bunu :(

ama bunu yapmamalıydın :43: bende üzüldüm bak şimdi. :50::50: ben diyete devam ediyorum isveç gibi ama esnetilmiş bol meyve ve haşlamalara devam. akşam5 ten sonra bişey yememeye çalışıyorum. bitki çayı ve su haricinde bişey yiyip içmiyorum mümkün olduğunca. ve kilo almadım. sporumada başladım dün akşamdan beri. sende devam et pes etme. ne güzel vermiştik ama

Günaydın kızlar

Bi kaç gündür halsizdim bugun parmağımı kıpırdatıcak halim yok hastayım çok fena :5::5:

bugun 2.günümdü devam edebilirmiyim bilmiyorum annem nane limon çorba getirip duruyo

merhabalar aranızda yeniyim daha yeni yeni yazmaya başlıyorum hayırlısıyla :) ben 3 yıl önce yapmıştım isveç diyetini ve 70 kilodan 60 kiloya düşmüştüm hemde hiç spor yapmadan ama şimdi 3 yıl aradan sonra gene kilo aldım maalesef :14: şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama tek başıma hiç yapamıyorum hevesim kırılıyor desem yeridir :43: ne yapacağım bilmiyorum yardım edermisiniz bana heveslendirme konusunda :17::17:

ya yapıcaksan ben destk olurum ama iletişim kuralım lütfen

Back
X