- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.861
ya yapıcaksan ben destk olurum ama iletişim kuralım lütfen
evet iletişimde olalım bu şekilde desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yapıcaksan ben destk olurum ama iletişim kuralım lütfen
Bugün 1. Günüm. Nerdeyse hiç zorlanmadım. Çok su içiyorum. Acaba maden suyu içebilir miyim onu merak ediyorum??? Normalde her gün içerdim, şu an sadece onu istiyor canım :26:
Allah kolaylık versin canım diyetinde inşallah bende başlayacağım. maden suyunu içmemeye gayret et bence çünkü diyette onlarında içilmemesi gerektiğini söylüyor 13 gün dayan sonra bol bol içersin verince kiloları :) ayyyyyyy darısı başıma inşallah![]()
Diyetin 2. Gününe başladım. Sabah tartıldım 1,3 kg vermişimbakalım sonraki günler böyle hızlı verebilicek miyim :26: 2 gündür sporuma devam ediyorum. Yatakta dönerken bile kaslarım ağrıyor
![]()
sana brişey sorcam tatlım bende araştırdım karar verdim bu diyete ama sorum şu ıspanağı haşlayıp naısl yiyorsun yenilebilir mi ya? sen nasıl yapıyorsun yada listeye aynen uyuyor musun ekleme yapıyor musun
En tatsız olanı ıspanak zaten. Yemek zorunda olduğum için yiyorumben 2 gündür diyete harfiyen uydum, dün maden suyu içtim ama 1 tane, su tüketimim de çok fazla. Bir de spora başladım cd ile. Evet halsizlik oluyor ama birlikte yapılınca çok daha iyi işe yarıyor diye nefes nefese yapıyorum
sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım?
bu sabah başlıcaktım aslında ama yarına erteledim. şu ıspanak olayı kafamı karıştırdı yapamam gibi geliyor sanki ıspanakla( yani onu yiyemem yoğurt falan ols neyse
belki ufak tefek eklemelerle yaparım canım ya mesela yoğurt yerim ıspanakla. nasıl hazırlıyorsun ıspanağı canım bride onun tarfini alayım :) yarın hazır hissedersem başlıcam inaşallh
Arkadaşlar çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum. Kahvaltı yapmadan sağlıklı bir diyet programı olamaz bence. Çocukluğumuzdan beri kahvaltı altındır diye bilirim ben. Küpüne girmeden sağlıklı birşeylerle her sabah kahvaltı yapılmalıki sonraki öğünlerde de saldırmayalım.
Bende bu diyete başlamak istiyorum cesaretimi topladığım an başlayacağım.. Ama ilk günler çok zor mu geçiyor? Baş ağrısı halsizlik yapıyor mu?
Kesinlikle haklısın canım, ben de kahvaltıyı çok severim ama şu da bir gerçekki ramazanda 1 ay oruç tutuyoruz, hem de o sıcaklarda, susuz bir şekilde. Çok sağlıklıdır diyemem tabiki bu diyete ama 13 gün sabredersek sonrasında zaten kahvaltı düzenimize de geri döneriz. ( az olmak şartıyla, o kadar aç kalıp kilo verip tekrar almak istemem )![]()
Valla tatlım 3 parçaya kesip kaynatıyorum, dene bence. Ben dün yumurta ve domatesle karıştırıp yedim. Yağsız tuzsuz bişey işte. Yoğutla yiyeceksen light yoğurt kullan o halde. Eşim çilek almış nasıl çekti canım anlatamam zor duruyorumyarın başlarsan haber ver
![]()
CANIM BAŞLADIMMM BU SABAH:))) ben menülerin yerini değiştrdm canım değiştirebilirmişiz ya ben salatayı öğlene aldım içine domateste doğradım domates ve salatayı öğlen 2 yumurta ile birlikte yicem. akşam da sadece tavuk yiicem haşlanmış eğer canım isterse belki ıspanakta haşlayabilirm ama ıspanağı yemeyi düşünmüyorum haşlanmış tek başına tüketmem imkansız. şimdi sadece kahve ile duruyorum şekerde atmadım içemem çünkü şekerli bir şekilde. bakalım bugün ve yarını atlatırsam gerisi gelir. değişiklik yapmam sıkıntı yaratmaz heralde çünkü yazıyordu zaten dğiştirebilrsinz diye.
arkadaşlar dün akşam ani bi karar verip bu sabah bende başladım.umarım 13 gün dayanabilirim.zaten 1 aydır diyet ve spor yapıp
5 kilo verdim ama biraz hizlandirmak istiyorum.
5 kilo güzel vermişsindevamı da gelir umarım. Aramıza hoşgeldin
![]()