- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.681
9.günümdeyim artık alıştım pek zorlanmıyorum.İlk günlerde yaptığım kaçamaklar yüzünden kilo durdu ama yine de devam ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benm boy 162 kilo 57 idi 1 kg verdm yarım yamalak yapmayla o yüzden 6.günde bıraktım. o 1 kg yi de geri aldımcanım sık girmek istiyorum ama çalıştığım için bu mümkün olmuyor, boyum 1,68 kilom 71 şuanda yarım yamalak yapmaya çalışıyorum kahvemi içtim oturuyorum valla öğlen ne yiyecez bakalım, ben yanınızdayım ve sizi destekliyoorum sizin boylar ve kilolarınınz nedeir ne kadar verdiniz, çalışıyormusunuz
Merhaba,Merhaba kızlar acil bi kaç sorum olacak yardımcı olur musunuz?
Bifteği ızgara yapmak yerine haşlayarak yesek olur mu?
Ispanağı yoğurt katarak yesek olur mu?
Ara öğün olarak yeşil çay tüketsek olur mu?
Birde salatalara limon, zeytinyağ yanında nar ekşisi katsak olur mu?
Çok Acil bilen birileri yardımcı olabilir mi bana?? :/
Bilgi için çok teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak. Ispanağı çiğden yesem olur mu.?Merhaba,
Bifteği tost makinesinde de yapabilirsin ama haşlayarak da olur tabi.
Ispanağa yoğurt katma zaten normalde de katılmamalı,demir değerini düşürür.
Yeşil çay içebilirsin.
Nar ekşisi yerine elma sirkesi kullanman daha faydalı olur.
Kolay gelsin..
Olur tabi.Bilgi için çok teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak. Ispanağı çiğden yesem olur mu.?
Ben herkesle konuşmaya çalışıyorum ki birlikte hevesimiz artsın ama iletini görememiş olabilirim ya da olabilirler.Nedir durum?yeni başlayan yokmu yaa eskiler benle ilgilenmiyor görünmezmiyim ben burda
Onların katkı maddesi fazla ama başka alternatifim yok diyosan olabilir tabi..kızlar bende yarın isveçe başlicam, mesela akşam biftek vermiş ya onun yerine bu hazır köfteleri tamamen yağsız direk fırına atıp ızgarada yapsam olur mu??
bir durum yok sadece bilgi almaya çalışıyorumBen herkesle konuşmaya çalışıyorum ki birlikte hevesimiz artsın ama iletini görememiş olabilirim ya da olabilirler.Nedir durum?
selam onların içinde çok katkı maddesi var kaloriside daha fazladır buyuk ihtimalle.kızlar bende yarın isveçe başlicam, mesela akşam biftek vermiş ya onun yerine bu hazır köfteleri tamamen yağsız direk fırına atıp ızgarada yapsam olur mu??
9.günümdeyim artık alıştım pek zorlanmıyorum.İlk günlerde yaptığım kaçamaklar yüzünden kilo durdu ama yine de devam ediyorum.
Son günlerde bende de oldu o sıkıntı,bitki çaylarıyla üstesinden gelirsin ya da yoğurtlu menülerde yoğurduna keten tohumu veya yulaf kepeği ekleyebilirsin.Kızlar merhaba, bugün 3.günüm . Diyet güzel gidiyor acıkmıyorum ancak bu diyet affedersiniz kabızlık yaptı beni karnım şişiyor çok rahatsız oldumdiyet boyunca kabızı önlemek adına keten tohumu içsek olur mu ?
Son günlerde bende de oldu o sıkıntı,bitki çaylarıyla üstesinden gelirsin ya da yoğurtlu menülerde yoğurduna keten tohumu veya yulaf kepeği ekleyebilirsin.