Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar gunaydin bbugn. İtibariyle başlamış bulunuyorum kahvemi içtim ama ben pazartesiye kadar tartilmayacagim desteğe ihtiyacim var sadece hadi hayırlısı bakalım

İki tane haslanmış yumurta domats ve ıspanak yedim ama pek sevdiğim söylenemz:110:bi dahakine omlet yapıp yerim

Sabah tartıdaki rakam beni havalara ucurdu yıllar sonra 60lı hanelere indim.dün yedimci fünündü 900gram gitmiş hiç beklemiyoduö.motivasyonum tavan yaptı bırakmam artık.7gümde 4,5kilo verdim bence asüper bu haftada iki kilo versem tamamdır

Sabah tartıdaki rakam beni havalara ucurdu yıllar sonra 60lı hanelere indim.dün yedimci fünündü 900gram gitmiş hiç beklemiyoduö.motivasyonum tavan yaptı bırakmam artık.7gümde 4,5kilo verdim bence asüper bu haftada iki kilo versem tamamdır
Supersin maşallah bende bi görsem 60 li rakamlari sakın birakma ceren darısı bize inşallah

maşallah ben 1 aydır uğraşıyorum 5 kilo için tebrikler

Bugün 2.günüm ama tartılmadım akşamki meyve hakkımı sabah ile öglen arasında yedim biraz zayıfladığımı hissedince tartılırım artık

Bu arada ben biftek yerine hep tavuk gögusu yiyorum haslanmış balık yerıne de lıght ton balık yicegim

Kızlar ben bu diyeti 6gün yapacagım sonra kendi sağlıklı beslenmeme geri doncegım

2. günde küçük bi kaçamak yaptım 2 parça çikolatayla sekersız sutlu kahve içtim.enerjim çok düşnmüştü iyi geldi ama bu tur kaçamaklar olsa da aynen devam edicem 6.güne kadar

Slm arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu diyete yarın itibariyle başlayacağım. 3 yaşında oğlum var. 68 kiloyum. Oturarak çalışıyorum ve durmadan kilo alıyorum. Babam bile çok kilo aldım diye bana kızdı. Doğumdan kalanlar ve de üzerine aldıklarım çok fenayım. Boyda 1 58 kıyafet giymek istemiyorum. Fazla kilom olunca yerimden bile kıpırdamak istemiyorum. Neyse motivasyona ihtiytacım var sanırım.

bugun baya bi kaçamak yaptım bir tane kare çikolata kadar ama az önce tartıldım kg gitmiş akşam tartıldıgım halde iki gunde

Bugün diyetimin ilk günü şekersiz neskafe ile kahvaltımı yapmış bulundum. Çok şişim var. Bide bu gün regl oldum. Aç karnına tartıldım 68,1 bakalım. Nasıl olacak bu 13 gün. ..5 literlik suyumu koydum masamın başına içmeye başladım. Mesai bitene kadar bu su bitecek ve gidincede en az 5-6 bardak su içersem bu günkü suyumu tüketirim herhalde. Akşama kadar sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama akşam eve gidince açlık krizim tutmaz inşallah.

Back
X