- 16 Ocak 2015
- 100
- 67
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.021
Dün koca bi çikolata yememe ragmen 2gunde 1700 kg gitmiş ve başlangıc kilomda fazla değil 57 idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 300gtam almıstım ama bugün 700gr gitmiş yuppi:)10.günüm 5 kilo oldu 5,5kilo ile tamamlayabilirim umarım
sağol canım ama ben çok açlık çektim 2 gunde bile kaçamaga ragmen verdirtiyor dayanabilene helal olsun vallahiGöksar çok güzel bir sonuç. Bakalım bende iyi sonuç alabilirim inşallah.
Süper ya inşallah bende olurum. Peki sadece tartıda mı zayıflıyoruz yoksa görünüşte de görenler zayıfladığını söylüyor mu.
Süper ya inşallah bende olurum. Peki sadece tartıda mı zayıflıyoruz yoksa görünüşte de görenler zayıfladığını söylüyor mu.
kaç kiloyla başladın bu diyete benim de bi 5 kilom kaldı bu diyeti yapmak istiyorum ama sağlıksız bi diyet diyor uzmanlar korkuyorum açıkcası
Canım beniim süper bir başlangıç inşallah istediğin sonuca bir an önce ulaşabilirsinnGünaydın Herkese. İlk günün bu kadar olumlu sonuç vereceğini ummazdım. Reglim ilk günü kesin yapamam diyordum ama kesinlikle motivasyonla alakalı sanırım. Sabah tartıda 64.5 çıktım. Yani ilk günde 1,6 kilo verdim. Benim için inanılmaz mutlu bir sonuç. Hayatımdan 13 gün feda ediyorum. Zor gibi görünüyor. Ama başarabilirim diye düşünüyorum. Arkadaşlar su bence bu diyette en etkili silah ödemim vardı. İlk gün sanırım ödemmimi attım. kararlı olun.
Canım beniim süper bir başlangıç inşallah istediğin sonuca bir an önce ulaşabilirsinn![]()
Tabiki canım benim bolbol su :)Çok sağol cnm. Süper bir başlangıç unutmadan heme suyumu dolduruyorum. İçmek lazım. Su bu diyetin olmazsa olmazı :)
Oyy canım benim masallah masallah süpersiiin :)Kimse yokmu burada. 2 günde 2 kilom gitti. Tartıda 68,1'den 66.1 gördüm.