- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.101
Haklısın mavi boncuk.bir kere tartıldım 1 kg zayıfladığımı görünce devamı geldi :) kilo düsmese de 2 gundür gözle görülür incelme var çok şükür.sen daha önce yaptın mı diyeti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim 9 kilo verdi son iki gun ogrendi yapti ama iki gun bebek henuz olusmadigi icinBen size bişey sormak istiyorum eeğer diyeti yaparken hamile oldugunuzu ogrenseniz ne yaparsiniz
Ben size bişey sormak istiyorum eeğer diyeti yaparken hamile oldugunuzu ogrenseniz ne yaparsiniz
Kan testinde hemen cikarmiki haklisin galiba bugünü de yapayim birakayim yarina kadar gelmezse pazartesi yaptırırım testi 1 tane oğlum var 5 yaşında
supersın kac kılo ıle basladın bıde cay vs ıctınmıYaa uzuldum yalniz kaldim anlasilan ben de 6. Gunun sonunda 4 kilo vermisim cok sevindim ve devam etme karari aldim insallah bi 3 kilo daha verebilirim
Merhaba. Bende 1,5 sene önce yapmistim ve baya kilo vermistim. Dugunumden önce seyda coskuna gidip dugun öncesi kilo verdim ama hala fazlam var. 8-10 kilo vermek istiyorum ve "pazartesi" gunu basliyorum. 13 gun yapmak istiyorum umarim yapabilirim. Gunde en az 2 litre su ve yapabilirsem yuruyus yapacam ama en son bu diyeti yaptigimda cok halsiz kalmistim cok zorlanmistim.
Beraber baslamak isteyen varmi?