Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Diyete bugün basladım diyetteki ögünleri bebegımden dolyi tam yapamiyorum eksik alınması olumsuz etkilermi acaba

selam kızlar bugün 11.ci günüm ve tam 6 kiloma veda ettim 66 oldum. 6 kilo verdim böylelikle şükürler olsun :) sevgiler
Günü Gününe paylaşan ve bu diyeti uygulamayı başaran nadir insanlardan birisin arkadasım bunun içinde ayrıca tEbrik ederim seni:KK9:lütfen 13. Günün sonuna kadar beni haberdar etki azimlerinin bende:KK71:

Günü Gününe paylaşan ve bu diyeti uygulamayı başaran nadir insanlardan birisin arkadasım bunun içinde ayrıca tEbrik ederim seni:KK9:lütfen 13. Günün sonuna kadar beni haberdar etki azimlerinin bende:KK71:
tşk ederim darısı umarım diğer kilo vermek isteyenlerin başına. tek kaçamağım malesef turşu yemek oldu o da kilo vermemi zorladı ama bi kerede baya yedim hem iştahımı arttırdı hem de kilomu sabit tuttu halbuki kalorisine de bakmıştım ama yanlış etki yaptı malesef tabi bu benim gözlemim.. ve malesef ayıptır demesi hala kabızım o baya bana sıkıntı veriyo geçmedi. bugün ek olarak kayısı çayı aldım içtim bakalım ne olcak deniyorum haber edeceğim. ve tekrar uyarıyorum süt döneminde olan ya da hamile anneler yapmasınlar derim ben çünkü bebeği direk etkiler arkadaşlar . sevgiler .

tşk ederim darısı umarım diğer kilo vermek isteyenlerin başına. tek kaçamağım malesef turşu yemek oldu o da kilo vermemi zorladı ama bi kerede baya yedim hem iştahımı arttırdı hem de kilomu sabit tuttu halbuki kalorisine de bakmıştım ama yanlış etki yaptı malesef tabi bu benim gözlemim.. ve malesef ayıptır demesi hala kabızım o baya bana sıkıntı veriyo geçmedi. bugün ek olarak kayısı çayı aldım içtim bakalım ne olcak deniyorum haber edeceğim. ve tekrar uyarıyorum süt döneminde olan ya da hamile anneler yapmasınlar derim ben çünkü bebeği direk etkiler arkadaşlar . sevgiler .
Canım maşallah ... Turşu suyu Vücutta tutmuştur ondan dolayı verememişindir; )

Canım maşallah ... Turşu suyu Vücutta tutmuştur ondan dolayı verememişindir; )

evet olabilir. ama 60 olana kadar normal beslenme ile gitmek istiyorum artık bakalım. yarın son yapacağım 13. gün bırakacağım çünkü bedenim 2 günde 1 kilo veriyo gözlemledim o yüzden yarın son günüm olsun dedim. darısı başınıza kızlar :)

bende pazar günü alisverisimi yapip pazartesi basliyacam bakalim gelismeleri tektek yazacam.dogum kilolarimdan kurtulmak istiyorum.tam listeyi uygulayacam fakat o liste disinda yiyecek baska birsey yok degilmi.yoksa sadece listedekilermi tuketilecek?

Merhabalar 26 yaşındayım 68 buçuk kiloyla başladım ısvec diyetine bugün 6.günüm 3kilo verdim harfiyen uyuyorum diyete 55kilo olmam lazım daha hızlı nasıl kilo veririm yardimci olursaniz sevinirim arkadaşlar

günaydınnn :) ben de başladım bugün. sabah büyük bi bardak limonlu su içtim sonra 1 kesme şekerli türk kahvesi içtim şimdilik iyi gidiyo:KK22:

bu arada boyum 1.60 kilom 58.8 ben tam 58 kiloyum sanıyodum almışım bi kaç gün içinde yine:KK43:

bende bugün itibariyle basladim.sabah 75.7 geldim.bakalim cuma gunu tartilip yazacam buraya.sabah 1kesme sekerle kahvemi ictim.oglen ispanakla yumurta yedim.simdi yesil cayimi iciyorum.haslanmis ispanak cok kotuydu yalniz gitsin dogum kilolari

5.günüm bugün bıraktım sabah göz kararması ve hızlı kalp atışı sonucu bir an öleceğim sandım ağır bir diyetmiş.
iyi yapmışsın canım sağlık herşeyden önemli..

bu arada benim bu ilk günüm gayet güzel gidiyo hiç acıkmadım hiç halsizlik yaşamadım. hastanedeydim saatlerdir kan değerlerime baktırmak için gitmiştim normal çıktı her şey. birazdan da çıkıp biraz yürümeyi planlıyorum. umarım bu kadar rahat bitirebilirim bu 13 günü:KK22:

Back
X