- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.261
kızlar ben de bugün başladım, arkadaş olursa yanıma güzel olur bence
bakalım göreceğiz pes etmeyeceğim sonuna kadar inşallah bi sıkıntı olmazsa yapmaya gayret edeceğimm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tabiri caizse süründürür ya hiç bulaşmadiyet nasıl acaba yapanları yoruyor mu yogun bi iş tenpom var sarsar mı acaba bünyemi
öyle mi saolasınvalla tabiri caizse süründürür ya hiç bulaşma
süper 4 kilobugün 4. günüm. şimdiden 4 kilo gitti. ama bazen baş ağrısı yapabiliyor.. 2 günde bir de yarım saat yürüyüş yapıyorum. sabah kahve içmek benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor bakalım pes etmeden devam etmeye çalışacağım kaldı 9 gün!![]()
Ayy harika insallah bizde veririzbugün 4. günüm. şimdiden 4 kilo gitti. ama bazen baş ağrısı yapabiliyor.. 2 günde bir de yarım saat yürüyüş yapıyorum. sabah kahve içmek benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor bakalım pes etmeden devam etmeye çalışacağım kaldı 9 gün!![]()
Ayy harika insallah bizde veririz
Diyete harfi harfine uydunmu degisiklik ler yaptinmi acaba canim
Umarim ya bn 5 ya fzla istmyrm sadece bu kdrck versm ytr 3 ltr su icyrm yunrta ymdgm icn onuda ymyrmverdiğimiz kadar çabuk almayız inşallah bu diyet sonrası![]()
isveç diyeti yaparken bu kadar sporu pek önermiyorlar aslında cnm.Çünkü zaten hızlı kilo verdiren zor bir diyet olduğu için sporla daha çok bünyen yorgun düşecek malum kuş kadar yiyebiliyoruz bu diyette.Merhaba Kızlar,
5 ay önce sezeryan doğum yaptım çok fena göbeğim var
4 gündür isveç diyeti yapıyorum, hergün bir buçuk saat fıtness+ 1 saat yüzüyorum, gece yatmadan yarım saat önce yoğurt+pul biber+limon kürü yapıp yiyorum ve su içmeyi çok sevdiğim için ortalama üç buçuk litre su içiyorum.
Başlangıç tarihim: 09.04.2015
Başlangıç kilom : 73 kg
Bugün 4.günüm ve sadece 1 kg gitmişBu kadar hareketli olmama rağmen ve diyet rağmen 4 günde en azından 2-3 kg gider diye düşünüyordum
Ama yılmak yok 13 gün azimle devam edicem inşaallah
![]()
Cankızlarr ben bugün isveç diyetine başladım her akşam rapor yazcam belki bi arkadaşıma faydam olur ilerde yaparkilom 79.5 çıktı sabah öle 10 kilolarda yok gözüm zaten diyetisyene gidiyorum ara verdim bi silkinip kendime gelmek için yapcam bu diyeti.. Hadi bismilllahh
![]()
Şuan yemekten kalkalı 20 dk falan oldu gün içinde biraz baş ağrısı çektim ağrıdıkça su içtimHadi bakalm
nasil gidiyo ilk gunun