Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar benim boyum 171 kilom ise 89 kilom fazla oldugunfan bu diyeti yapip gunde 1 saat spor yapsam kac kilo veririm biftek yerine tavuk gogsu yićem birde :D Sizler ne kadar verdiniz

Günaydıııın kızlar 3.günün sabahından merhaba yanımda kahvem onu yudumlarkrn tartı durumundan bahsedeyimm
-500 ile 77.8 çıktım bence sonuç fena değil nu arada akşam 45 dk kadar tempolu yürüdüm :))
Bu arada regli oldum olcam onun şişkinliğide olabilir olmayadabilir :))
İştahım hiç yook canım hiç bişe istemiyo üstelik regli öncesiii
Daha önce okuduğum arkadaşlarım ciddi bağırsak yavaşlığı çekmişler bende durum tam tersi biraz hızlı çalışıyolarr ☺️☺️
Sanırım arada ağzıma attığım 2 gün kurusu bunun sebebi :))
Sabah notları bunlar
Umarım akşam yazarken sıfır kaçamakla tamamlamış olurum günüü
Öpüldünüz diyetdaşlarım :))

Merhabalar benim boyum 171 kilom ise 89 kilom fazla oldugunfan bu diyeti yapip gunde 1 saat spor yapsam kac kilo veririm biftek yerine tavuk gogsu yićem birde :KK70: Sizler ne kadar verdiniz

Kaç kilo verebiliriz birlikte görcez ama öle 10 15 kiloları hayal etmeyin 5-6 versek donuç mükemmel şaşırmış bir metabolizma ile sağlıklı bir diyete başlayabiliriz...
Biftek yiyin çünkü kırmızı et ve beyaz et çok farklı..
Ama sevmiyosanız bozmaktan iyidir:))

Merhaba kızlar bende dün başladım 1.64 boyum 63 kiloyum 56 olsam yeterli benim icin umarım rahat rahat zayiflariz. Bu sabah tartildim 62.300 geldim 700 gram uçmuş bile bakalım nasıl gidecek her sabah yazacagim :KK31::KK70:

Merhaba kızlar bende dün başladım 1.64 boyum 63 kiloyum 56 olsam yeterli benim icin umarım rahat rahat zayiflariz. Bu sabah tartildim 62.300 geldim 700 gram uçmuş bile bakalım nasıl gidecek her sabah yazacagim :KK31::KK70:
Hayırlı olsun bakalım benimde 3. Günüm bende 2. Gün 700 gr verdim bugün tartilmadim yarin tartilcam inşallah daha çok gider

Bugün en zor günümdeyim, 7. günüm 2 kilo gitmiş buna da şükür, ara öğün olarak 2-3 tane form bisküvi yedim başka türlü bu günle baş edemezdim.

Gobekte ve basenlerde kilo öyle bir yerleşmiş ki kopamiyorlar benden :KK70: ama yılmak yok öyle yada böyle gidecek bu kilolar yavaş yavaşta gitse olsun sonuçta normal bi kilo değil sezeryan oldum yani...
doğum kilolarında normal doğum ve sezeryan doğum arasında fark var mı daha hamile değilimde ondan soruyorum

Hayırlı olsun bakalım benimde 3. Günüm bende 2. Gün 700 gr verdim bugün tartilmadim yarin tartilcam inşallah daha çok gider

İnşallah canım cok kararlıyım vereceğim kiloları. Hamilelikte 27 kilo almıştım 20 kilo verdim bu 7 kilo yapıştı resmen gitmiyor bu diyetle ve hergün 40 dk tempolu yürüyüşle gider umarım kısa zamanda. Hiç açlık duymuyorum ama yorgun oluyorum çalıştığım icin

doğum kilolarında normal doğum ve sezeryan doğum arasında fark var mı daha hamile değilimde ondan soruyorum
Fark ediyor canım ama en çok senin vücut yapına bağlı, mesela ben çok kilo aldığım için doğumda fazla kilo gitti ama az kilo alanlar doğumda daha az kilo kaybediyor. Mesela ben sezeryanda 10 kilo verdim bebeğimle beraber, eğer normal doğum olsaydı 13-14 kg verirmişim doktorum öyle söylemişti.

Veee 3. Günde biter :nazar:
Bugün listeye çok sadık kaldımmm kahvemi içtim evden çıkarken kızarmış ekmeğimi aldım kemire kemire gittim öğlen ıspanak ve domates vardı mağlum ıspanak sevmeyenlerdenim semizotuna dadandım yine :) 1 domates ve semiz otuyla öğleni kapattım 1 kesme şekerimi sabah kullanmamıştım onu ise gün içinde çalışırken 4 gibi attım ağzıma süper oldu yarında öle yapcam valla :)))
Akşam 2 yumurta salam ve salatam vardııı 2 yumurta çok geldi 1.5 yedimm
Şuan yeşil çayımı yudumlayıp günü kapattımmm
Yarın tartı bizi güldürcekmi bakalımmmm
Not: güç bulursam yatmadan 50 dk yürücem :KK24:

İnşallah canım cok kararlıyım vereceğim kiloları. Hamilelikte 27 kilo almıştım 20 kilo verdim bu 7 kilo yapıştı resmen gitmiyor bu diyetle ve hergün 40 dk tempolu yürüyüşle gider umarım kısa zamanda. Hiç açlık duymuyorum ama yorgun oluyorum çalıştığım icin
Bende aynı şekilde açlık yok ama spora gidiyorum pilates step hepsi bir arada çok yoruluyorum bide bende çok baş ağrısı oluyor sizde de var mi?

Bende aynı şekilde açlık yok ama spora gidiyorum pilates step hepsi bir arada çok yoruluyorum bide bende çok baş ağrısı oluyor sizde de var mi?
Ben ilk gün baş agrisindan ölüyordum çok fena oldum ama şimdi iyiyim bugün 3. Gün ve 400 gram daha gitmis cok mutluyum ve motiveyim ayrıca dün hiç yürüyemedim :(

Günaydın cankızlarr.. 4.günün sabahından hellooo
Ben dün çok zor bi gece geçirdim reglimin ilk günü ve gece ağrım uyutmadıı beni reglimin ilk günü olmasına rağmen 77.3 çıktım tartıda yani -500 :)
Sabah beni mutlu etti tartıı
Dünü sıfır kaçamakla atlattım ki ben arada yediğim yemişleri bozdum saymıyorum çünkü 1-2 tane yiyoruum
Bugün kahvemi içtim gün için Allah yardımcım olsun..
Akşam raporda görüşelim :)))

Bende çok ilginç bir durum var bugün 8.günüm tartıda 2 kilo verdiğim görünüyor ama beni 1 haftadır görmeyenler çok kilo vermişsin diyorlar. Yani bende vücut olarak belli oluyor ama 2 kg'dan daha fazla vermişim gibi belli oluyor. Bu arada ben bundan önce biraz yediklerimi kısarak serbest diyet yapmıştım kendimce ve az yemeye alışıp su kaybı yaşadım 4 kılo falan verdim 2 haftada, sanırım o yüzden şuan kilolarım yağdan gitmeye başladığı için az veriyorum. Bir de spor yaptığım için yağ kaybı başladı bende..

Bende çok ilginç bir durum var bugün 8.günüm tartıda 2 kilo verdiğim görünüyor ama beni 1 haftadır görmeyenler çok kilo vermişsin diyorlar. Yani bende vücut olarak belli oluyor ama 2 kg'dan daha fazla vermişim gibi belli oluyor. Bu arada ben bundan önce biraz yediklerimi kısarak serbest diyet yapmıştım kendimce ve az yemeye alışıp su kaybı yaşadım 4 kılo falan verdim 2 haftada, sanırım o yüzden şuan kilolarım yağdan gitmeye başladığı için az veriyorum. Bir de spor yaptığım için yağ kaybı başladı bende..

Tartı her zaman bir kriter değil spor yaptığın için kas ağırlığı artar ki bu iyi bişeydir.. Ayrıca aslında ideal olan 1 kg haftada ben uzun zamandar çok yediğim için az yiyince tartı eksiliyo.. Hiç üzülmeee bence bu diyet biraz az kalori ve anlamsız ama bindik bi alamete :)))) 1 hafta yapıp rutin listeme geçebilirim çünkü öğleni falan bile çekmiyo canım :(

Benim de 4. Günüm 2 kg 300 gr gitti ben diyete bire bir uyuyorum ama çok zorlanıyorum bide bizimkiler çok kızıyor sağlığını bozucak diye sizce bi zararı var mi bu diyetin ??

3.gün biter ve 2 kilo gideeeerrr :) ve dün 1 bardak zero cola, 1 dilim pizza yedim ama çok canım çekti ;) 4. Günü hiç bozmadan devam

Back
X