- 25 Aralık 2013
- 97
- 91
- 103
- 40
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.301
Bu arada meyvemde varmış :) ama yemeyi düşünmüyorum yaptığım kaçamakalara gelsin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benim boyum 171 kilom ise 89 kilom fazla oldugunfan bu diyeti yapip gunde 1 saat spor yapsam kac kilo veririm biftek yerine tavuk gogsu yićem birdeSizler ne kadar verdiniz
Hayırlı olsun bakalım benimde 3. Günüm bende 2. Gün 700 gr verdim bugün tartilmadim yarin tartilcam inşallah daha çok giderMerhaba kızlar bende dün başladım 1.64 boyum 63 kiloyum 56 olsam yeterli benim icin umarım rahat rahat zayiflariz. Bu sabah tartildim 62.300 geldim 700 gram uçmuş bile bakalım nasıl gidecek her sabah yazacagim![]()
doğum kilolarında normal doğum ve sezeryan doğum arasında fark var mı daha hamile değilimde ondan soruyorumGobekte ve basenlerde kilo öyle bir yerleşmiş ki kopamiyorlar bendenama yılmak yok öyle yada böyle gidecek bu kilolar yavaş yavaşta gitse olsun sonuçta normal bi kilo değil sezeryan oldum yani...
Hayırlı olsun bakalım benimde 3. Günüm bende 2. Gün 700 gr verdim bugün tartilmadim yarin tartilcam inşallah daha çok gider
Fark ediyor canım ama en çok senin vücut yapına bağlı, mesela ben çok kilo aldığım için doğumda fazla kilo gitti ama az kilo alanlar doğumda daha az kilo kaybediyor. Mesela ben sezeryanda 10 kilo verdim bebeğimle beraber, eğer normal doğum olsaydı 13-14 kg verirmişim doktorum öyle söylemişti.doğum kilolarında normal doğum ve sezeryan doğum arasında fark var mı daha hamile değilimde ondan soruyorum
Bende aynı şekilde açlık yok ama spora gidiyorum pilates step hepsi bir arada çok yoruluyorum bide bende çok baş ağrısı oluyor sizde de var mi?İnşallah canım cok kararlıyım vereceğim kiloları. Hamilelikte 27 kilo almıştım 20 kilo verdim bu 7 kilo yapıştı resmen gitmiyor bu diyetle ve hergün 40 dk tempolu yürüyüşle gider umarım kısa zamanda. Hiç açlık duymuyorum ama yorgun oluyorum çalıştığım icin
Ben ilk gün baş agrisindan ölüyordum çok fena oldum ama şimdi iyiyim bugün 3. Gün ve 400 gram daha gitmis cok mutluyum ve motiveyim ayrıca dün hiç yürüyemedimBende aynı şekilde açlık yok ama spora gidiyorum pilates step hepsi bir arada çok yoruluyorum bide bende çok baş ağrısı oluyor sizde de var mi?
Bende çok ilginç bir durum var bugün 8.günüm tartıda 2 kilo verdiğim görünüyor ama beni 1 haftadır görmeyenler çok kilo vermişsin diyorlar. Yani bende vücut olarak belli oluyor ama 2 kg'dan daha fazla vermişim gibi belli oluyor. Bu arada ben bundan önce biraz yediklerimi kısarak serbest diyet yapmıştım kendimce ve az yemeye alışıp su kaybı yaşadım 4 kılo falan verdim 2 haftada, sanırım o yüzden şuan kilolarım yağdan gitmeye başladığı için az veriyorum. Bir de spor yaptığım için yağ kaybı başladı bende..