Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benimde ikinci günüm bakalım ne kadar giidicek.. umarım bi beş kilo falan gider de motivasyonum artar :)
kesin gider. benim 9 günde 5.5 kilo gitti. tabii kilom fazla olduğu için daha çok olabilir. 95 le başladım bu sabah 89,5 u gördüm . yaklaşık 8 haftadır diyet yapıyorum. toplamda 11 kg verdim vee yıllar sonra 80 li rakamları gördüm.
Allah 70 lı rakamlarıda nasip eder inşallah

merhabalar
ayın 25inde başlamak istiyorum bu diyete ben de
bu hafta izne ayrılıyorum tatilde yemek istiyorum açıkçası
bu konuyu takip listeme alayım

Hayirli kandiller hanımlar :) ben yeni uye oldum isvec diyetine basladim dun insallah istedigim sekilde kilo veririm yapan varsa lutfen bana destek olun benim boyum 1.60 kilom 77.7 ile basladim dun bu sabah 76.8 cktim ideal kilom 52 gsteriyo ama ben 55 olsam yeter bana :D tabi bu diyetle hepsini vermem ama bi 10 kilo versem hic fena olmaz :) dogumdan snra bi turlu veremedim kilolarimi insallah bu diyetle vericem suan hic zorlanmadim kacamakta yapmadim bu arada zumbada yapiorum haftanin iki gunu 1 saat spora gidiyorum hadi hayirlisi yapan varsa destekkkk lutfennnnn :) :)

kesin gider. benim 9 günde 5.5 kilo gitti. tabii kilom fazla olduğu için daha çok olabilir. 95 le başladım bu sabah 89,5 u gördüm . yaklaşık 8 haftadır diyet yapıyorum. toplamda 11 kg verdim vee yıllar sonra 80 li rakamları gördüm.
Allah 70 lı rakamlarıda nasip eder inşallah

Meraba canim carsamba gunu en son yazmissin 9 gunde 5.5 kilo vermissin ek olrak spor yaptinmi yada hic kacamak yaptinmi bide hala devam ediyomusun ediyosan suana kadr kac kilo verdin cevaplarsan cok sevinirim :)

Halen diyete devam ediyorum. Hiç kaçamak yapmadım. bugün 12. günümdeyim. 11 günde 6,5 kg verdim. spor yapmadım.
zaten gün içinde yeterince koşuşturuyorum.
sana da kolay gelsin

Halen diyete devam ediyorum. Hiç kaçamak yapmadım. bugün 12. günümdeyim. 11 günde 6,5 kg verdim. spor yapmadım.
zaten gün içinde yeterince koşuşturuyorum.
sana da kolay gelsin

Masallah cok guzel kilo vermissin insallah bende senin kadar kilo verebilirim senin ideal kilona gore kac kilo fazlalagin var :) niye soruyorum cunku ben okadr verebilirmiyim diye hesapliyorum oyuzden peki aclik hissediyomusun bide yesil salatayi yaparken ne katiyosun icine yesillik olarak domates salatalik fln varmi ? Her ikimizede kolay gelsin :)

merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm

merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm

Meraba zuhal :) insallah istedigin kiloya dusersin benimde 3 gunum dun kandil simiti yedim 3 tane hemde aksam tutamadim kendimi :D ama bgun hic kacamak yapmadim ispanak yiyemiyorum midem bulandi yarisni domatesle yedim yarisindan azinida yogurtla yedim yarim kasik yogurt koydum ama hic bi sekilde yenmiyo ya kivircik yicem artik :) bide sen salatayi yaparken ne koyuyosun icine domates salatalik fln koyuyomsun simdiden kolay gelsin ikimize :)

merhaba ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.araya gezmelere kaçamaklar girince dün yeniden baştan başladım.12 gün yapmayı düşünüyorum.Çünkü 12 gün sonra göreve başlıcam.Okulda zor evdeyken yapayım.Kesin kararlıyım 73.4 ile başladım.Bugün 2.günüm 72.6 çıktım hiç kaçamağım yok hadi bakalım en az 5 kilo vermeliyimmm[/Q

Burdan birbirimize destek cikalim hemen hemen ayni zamanda gidiyiruz gunluk kac kilo verdigimizi burdan yazalim destek oluruz birbirimize ben 77.7 kiloyla basladim 76.4 kilo ciktm bgun ama dun kacamaklarim oldu yoksa daha fazla verirdim ben smdi zumba yapicam tavsiye ederim felaket kalori yakiyo ve gunluk egzersiz yapmaya calisiyorum haftanin iki gunude spora gidiyorum bakalim nolucak simdiden ikimizede kolaylik versn allahim insallah bu kilolar gider :)

Burdan birbirimize destek cikalim hemen hemen ayni zamanda gidiyiruz gunluk kac kilo verdigimizi burdan yazalim destek oluruz birbirimize ben 77.7 kiloyla basladim 76.4 kilo ciktm bgun ama dun kacamaklarim oldu yoksa daha fazla verirdim ben smdi zumba yapicam tavsiye ederim felaket kalori yakiyo ve gunluk egzersiz yapmaya calisiyorum haftanin iki gunude spora gidiyorum bakalim nolucak simdiden ikimizede kolaylik versn allahim insallah bu kilolar gider :)
merhaba canım çok sevindim destek olalım gitsin bu kilolar :)dün hiç kaçamak yapmadım bugün 3.günüm 72.1 çıktım.Ama dün çok yürüdüm.Bugün de yürücem inş.Zumba nasıl bişey araştırayım yapayım.Şuan kahvemi içtim ben bazen öğle ile akşam menüsünü değiştiriyorum bugün öyle yapcam.salatayada dere otu maydonoz domates salatalık koyuyorum bazen havuç bile.Akşam değil de öğle menüsü az geliyor çok acıkıyorum ama olsun kaldı 10 gün bozmak yook
sen kaçıncı günündesin canım kaç kilo gitti benim boyum 1.58 60 kilo olmak istiyorum 6 aylık oğlum var ve hiçbir kıyafetim olmuyorrr

Günaydın hanımlar. Bu diyetle geçen sene 15 kilo vermiştim. İnş yarın yeniden başlıyorum, yaz gelmeden kurtulalım kilolardan :)
Günaydınn tebrik ederim 15 kilo mu süper ne kadar sürede nasıl verdiniz?Zaman içinde geri aldınız mı ?Ayrıntılı yazarmısınız benim de 12 kilo vermem lazım

Günaydınn tebrik ederim 15 kilo mu süper ne kadar sürede nasıl verdiniz?Zaman içinde geri aldınız mı ?Ayrıntılı yazarmısınız benim de 12 kilo vermem lazım

1 ayda verdim cnm 15 kiloyu. Listeyi birebir uyguladım ve günde 10 km tempolu yürüdüm. Yumurtayı ıspanaklı omlet olarak yedim,günde 3 litre su içtim. İlk günlerde spor zorluyo, ama zamanla alışıyorsun. Bu 15 kilonun en fazla 5 kilosunu geri almışımdır 1 sene içinde
yarın yeniden başlıyorum, ama bu sefer durumum başka Maalesef 1 ay oluyor 5 aylık Bebeklerimi ölü doğum yaptım ve hormonlarım alt üst oldu... Yinede deniceğim. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım

1 ayda verdim cnm 15 kiloyu. Listeyi birebir uyguladım ve günde 10 km tempolu yürüdüm. Yumurtayı ıspanaklı omlet olarak yedim,günde 3 litre su içtim. İlk günlerde spor zorluyo, ama zamanla alışıyorsun. Bu 15 kilonun en fazla 5 kilosunu geri almışımdır 1 sene içinde
yarın yeniden başlıyorum, ama bu sefer durumum başka Maalesef 1 ay oluyor 5 aylık Bebeklerimi ölü doğum yaptım ve hormonlarım alt üst oldu... Yinede deniceğim. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım vardır bundada bi hayırr

merhaba canım çok sevindim destek olalım gitsin bu kilolar :)dün hiç kaçamak yapmadım bugün 3.günüm 72.1 çıktım.Ama dün çok yürüdüm.Bugün de yürücem inş.Zumba nasıl bişey araştırayım yapayım.Şuan kahvemi içtim ben bazen öğle ile akşam menüsünü değiştiriyorum bugün öyle yapcam.salatayada dere otu maydonoz domates salatalık koyuyorum bazen havuç bile.Akşam değil de öğle menüsü az geliyor çok acıkıyorum ama olsun kaldı 10 gün bozmak yook
sen kaçıncı günündesin canım kaç kilo gitti benim boyum 1.58 60 kilo olmak istiyorum 6 aylık oğlum var ve hiçbir kıyafetim olmuyorrr

Meraba canim bugun benim 4.Gnum 777.7 kiloyla baslamistim bugun 74.5 giktim tartida :) ama yuruyus yaptim hergun bide dun zumba yaptim 40 dakika 20 dakikada yag yakici egzersizler yaptim karin bacak kollar icn falan tum vcut yani dun hic kacamakta yapmadim ben salatayi kivircik yesil sogan domates salatalikla yapiyorum maydanoz tere dere otu fln sevmiyorum ispanakla dun midem bulandi artk yiyemem napicam blmiyorum bgun allahtan ispanak yok :D:D ben hic yerleriyle oynamiyorum sadece bonfile yerine iki tane tavuk baget yiyorum bide kizim eger beni uyutmuyosa oglen ikide kalktigim bile oluyo sizce sabah erken kalkmak onemlimi ama bazende 10 da 11 de kalkiyorum yani kizima gore kaynanama veriyorum ben uyuyorum gece uymadigim icin :D:D

canim 15 kiloyu bu diyetlemi verdin 1 aymi yaptin bu diyeti bi zarari olmadimi cok guzel vermissin keske bende okdar verebilsem :)

Back
X