Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canım çok sevindim destek olalım gitsin bu kilolar :)dün hiç kaçamak yapmadım bugün 3.günüm 72.1 çıktım.Ama dün çok yürüdüm.Bugün de yürücem inş.Zumba nasıl bişey araştırayım yapayım.Şuan kahvemi içtim ben bazen öğle ile akşam menüsünü değiştiriyorum bugün öyle yapcam.salatayada dere otu maydonoz domates salatalık koyuyorum bazen havuç bile.Akşam değil de öğle menüsü az geliyor çok acıkıyorum ama olsun kaldı 10 gün bozmak yook
sen kaçıncı günündesin canım kaç kilo gitti benim boyum 1.58 60 kilo olmak istiyorum 6 aylık oğlum var ve hiçbir kıyafetim olmuyorrr

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...OllaVJzN6nkIBIG7w&sig2=rWe88l_TN0VtRf0NcDvP9w zumba.meltem dye yaz cikiyo googleda onun videolarini yapiyorum bitanesini attim yaptikca alisiyo insan cokta keyifli ve tum vucudu calistiriyo yag yaktiriyo butun vucuttan goturuyo yani yap bnce cok zor degil :)

Meraba canim bugun benim 4.Gnum 777.7 kiloyla baslamistim bugun 74.5 giktim tartida :) ama yuruyus yaptim hergun bide dun zumba yaptim 40 dakika 20 dakikada yag yakici egzersizler yaptim karin bacak kollar icn falan tum vcut yani dun hic kacamakta yapmadim ben salatayi kivircik yesil sogan domates salatalikla yapiyorum maydanoz tere dere otu fln sevmiyorum ispanakla dun midem bulandi artk yiyemem napicam blmiyorum bgun allahtan ispanak yok :KK70::KK70: ben hic yerleriyle oynamiyorum sadece bonfile yerine iki tane tavuk baget yiyorum bide kizim eger beni uyutmuyosa oglen ikide kalktigim bile oluyo sizce sabah erken kalkmak onemlimi ama bazende 10 da 11 de kalkiyorum yani kizima gore kaynanama veriyorum ben uyuyorum gece uymadigim icin :KK70::KK70:
.
Msl canim cok guzel vermissin bende bonfile yerine tavuk yiyorum. Tavuk olmazsa bir cay bardagi yesil mercimek tuketilebilir. Bugun de yurumeyi dusunuyorum. Hic kacamak yapmadim. Ins 67 ye duserim.

.
Msl canim cok guzel vermissin bende bonfile yerine tavuk yiyorum. Tavuk olmazsa bir cay bardagi yesil mercimek tuketilebilir. Bugun de yurumeyi dusunuyorum. Hic kacamak yapmadim. Ins 67 ye duserim.

Ya ispanak yiyemicem ben ispanak yerine ne yiyebilirim marul kivircik maydanz haricinde zaten aksamlari salata yiyorum bide oglendede kivirck yemek istemiyorum dgerlerine agzima hic suremiyorum napicam bi fikir verirmisin bu arada benimde boyum 1.60 kilom dijital tartida 74.5 ama normal tartida 73 cikiyorum ve herkes normal dijital olmayan tartiyi dogru gsteriyo diyo hangisine inancam bilmiyorum :) ben bu diyetle bi 10 kilo vermek istiyorum sonrada normal diyetle bi 10 kilo daha vermek istiyorum ve ben diyete baslamadan oncede kalari sayarak 1 ayda 5 kilo verdim 1100 kaloriyi gecmemeye calistim tabi bazen kacamaklarimda oluyodu arada zumba yapiyodum ole yani insallah hepimiz hedefimize ulasiriz :)

Ilk hedefim 65 bu diyetle olursa olur olmazsa artk yapcam biseyler snrada 55 kiloya dusmek istyorum bakalim hayirlisi :)

canim 15 kiloyu bu diyetlemi verdin 1 aymi yaptin bu diyeti bi zarari olmadimi cok guzel vermissin keske bende okdar verebilsem :)

Evet cnm 1 ay listeye uyarak verdim bol su ve yürüyüşle Destekledim. Tabiiki ilk başlarda baş ağrısı halsizlik oluyor.ama zamanla vücut alışınca geçiyor.verebilirsin cnm bence, ama her vücut farklı olabiliyor denemede fayda var.

.

Bak bide bunu yaptim

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RkaN4lcay-02Go8HA&sig2=jf1pLg1OPJ8yqFsXDArzDg

dun 3 kes yaptigimda hareketlerin hepsini ogrendim buda kolay bu attigim iki videoyu yapiyorum baska ikitane daha video var ama bu ikisi daha kolay ve daha eglenceli oyuzden bunlari attim tavsiye ederim denemelisin bnce :)

Evet cnm 1 ay listeye uyarak verdim bol su ve yürüyüşle Destekledim. Tabiiki ilk başlarda baş ağrısı halsizlik oluyor.ama zamanla vücut alışınca geçiyor.verebilirsin cnm bence, ama her vücut farklı olabiliyor denemede fayda var.

Diyete basladiginda kac kiloydun peki bide boyun kac cok guzel vermissin ozman bende devam edicem 1 ay insallah senin kadar guzel kilo veririm :)

Diyete basladiginda kac kiloydun peki bide boyun kac cok guzel vermissin ozman bende devam edicem 1 ay insallah senin kadar guzel kilo veririm :)

Boyum 170 ozaman 85 kiloydum, 70 e düşmüştüm hatta 68 i bile görmüştüm. Şuanda 76 kilodayım çarşamba günü başlıyabilcem kullandığım hapdan dolayı, bakalım bu sefer sonuç ne olucak. Burdan paylaşalım Motive için

Boyum 170 ozaman 85 kiloydum, 70 e düşmüştüm hatta 68 i bile görmüştüm. Şuanda 76 kilodayım çarşamba günü başlıyabilcem kullandığım hapdan dolayı, bakalım bu sefer sonuç ne olucak. Burdan paylaşalım Motive için

Cok guzel kilo vermissin masallah :) peki sonra kac kilosunu geri aldin ve ne kadar surede geri aldin bide dikkat ettinmi yediklerine diyetten snra yoksa normal yemene devammi ettin bide sarkmalarin flan oldumu hemen kilo veridigin icin.

Bencede basladiginda paylas motive ederiz birbirimizi biz hergun girip yazicaz buraya zuhal arkadasla sende katil bize :)

Bu arada hanimlar ben 9u bi arada bitki cayi iciyorum yag yakiyo metabolizmayi calistiriyo tok tutuyo odem attiriyo ve cok kilolularda ayda 6 kiloya kadr verdiriyo ben bgun yine basladim icmeye insallah onunda etkisiyle guzel kilo veririm eger almak isteyen olursa hangi bitkiler oldgunu yazarim :)

Ya ispanak yiyemicem ben ispanak yerine ne yiyebilirim marul kivircik maydanz haricinde zaten aksamlari salata yiyorum bide oglendede kivirck yemek istemiyorum dgerlerine agzima hic suremiyorum napicam bi fikir verirmisin bu arada benimde boyum 1.60 kilom dijital tartida 74.5 ama normal tartida 73 cikiyorum ve herkes normal dijital olmayan tartiyi dogru gsteriyo diyo hangisine inancam bilmiyorum :) ben bu diyetle bi 10 kilo vermek istiyorum sonrada normal diyetle bi 10 kilo daha vermek istiyorum ve ben diyete baslamadan oncede kalari sayarak 1 ayda 5 kilo verdim 1100 kaloriyi gecmemeye calistim tabi bazen kacamaklarimda oluyodu arada zumba yapiyodum ole yani insallah hepimiz hedefimize ulasiriz :)

Ilk hedefim 65 bu diyetle olursa olur olmazsa artk yapcam biseyler snrada 55 kiloya dusmek istyorum bakalim hayirlisi :)
Ins canim gitsin kilolar ben emzircem diye 77.4 kiloyu gordum sukur ki 5kilom gitti bende ilk olarak 65 sonra 60 olmak istiyorum hedefimize ulasana kadar beraber yapalim mi isvec bitince baska bi diyete baslariz:) ispanak yerine semizotu ya dakabagi haslayip yiyebilirsin ben haslama olduktan sonra farkli sebzeler yiyorum.brokoli bulamadim karnibahar aldim

Cok guzel kilo vermissin masallah :) peki sonra kac kilosunu geri aldin ve ne kadar surede geri aldin bide dikkat ettinmi yediklerine diyetten snra yoksa normal yemene devammi ettin bide sarkmalarin flan oldumu hemen kilo veridigin icin.

Bencede basladiginda paylas motive ederiz birbirimizi biz hergun girip yazicaz buraya zuhal arkadasla sende katil bize :)
Evet birbirimize destek olalim.bugun yaklasik 1saat yurudum kacamak yapmadim.hergun 2 LITRE su iciyorum.kizlar benim karnim cok sarkik duruyo ici bos napmaliyim toparlar mi

Ins canim gitsin kilolar ben emzircem diye 77.4 kiloyu gordum sukur ki 5kilom gitti bende ilk olarak 65 sonra 60 olmak istiyorum hedefimize ulasana kadar beraber yapalim mi isvec bitince baska bi diyete baslariz:) ispanak yerine semizotu ya dakabagi haslayip yiyebilirsin ben haslama olduktan sonra farkli sebzeler yiyorum.brokoli bulamadim karnibahar aldim

Ayy cok saol ya bende ne yicem dye dusunuyodum ispanak yerine ole yaparim artik yarn 5 gnum ve brokoli var karnibaharda brokolide yok evde ckamamda yarn evden onun yerine ne yiyebilirim onada hi care bul nolur :D tamamdir devam edelim ama ben isvec diyetini biraz daha uzatmayi dusunuyorum ne diyosun ya 6 gun daha yada 13 gun daha uzatmayi dusunuyorum sende varsan beraber devam edelim canm :) ondan snrada 1000 kaloriyi gecmeden yicem ama hamur isi makarna fln olmicak hayatimda yine ama gunde bir dilim kepek ekmegi hakkim var :) sende katilirsin ozman ustersen tabi ramazani atlatimde ama ramazana kadr isvec diyetini devam ettirmeyi dusunuyorum :)

Evet birbirimize destek olalim.bugun yaklasik 1saat yurudum kacamak yapmadim.hergun 2 LITRE su iciyorum.kizlar benim karnim cok sarkik duruyo ici bos napmaliyim toparlar mi

Ben bgun kacamak yaptm bzimkiler mrkete gtti dayanadm kzmda citos yiyodu dayanamadm baya yedim valla :D cilek yedim iki tane bide okadr ama fatsecret dye bi uygulama var tlfnuma indrdim ona yazdm 720 kalorilik yemisim bgun dyetimdekilerle braber eger kacirmasaydm 400 kalori yicektim sadece :) 40 dakika zumba yaptim biraz once 20 dakikada yag yakici egzersiz yaptim tum vcut icin bakalim yarin tartida gorucez ne gitmis :)

nıye kımse bana cvp vermıooo sekersız cay kahve zero gun ıcınde ıcıpte kılo veren varmıııııııııııııı :KK43:

Canm burda biri sekersiz cay icmis hergun ama kilo vermesi devam etmis senin yerinde olsan birki cayi icerim ve bol bol su icerim onun yerine daha iyi snuc alirsin ben en az 2 ltre su iciyorum ve 9 u bi arada cay iciyorum aklima geldkce :)

Cnm çok dikkat edemedim ama yürüyüşüme ve suyuma devam ettim. Birde yeşil kahve içiyodum ve hala içiyorum. Yürüyüşe devam ettiğim için pek bi sarkma farketmedim, leslie yaptım evde olduğum sırada. Şuanda lohusa sayılıyorum, bebelerim ölünce karnımda normal doğum oldu.. Hormonlarım da değişik şu anda, belki çok iyi bir sonuç alamam ama en azından kendimi iyi hissetmek amaçlı başlayacağım inş çarşamba günü. Haberleşelim çarşambadan itibaren

Cnm çok dikkat edemedim ama yürüyüşüme ve suyuma devam ettim. Birde yeşil kahve içiyodum ve hala içiyorum. Yürüyüşe devam ettiğim için pek bi sarkma farketmedim, leslie yaptım evde olduğum sırada. Şuanda lohusa sayılıyorum, bebelerim ölünce karnımda normal doğum oldu.. Hormonlarım da değişik şu anda, belki çok iyi bir sonuç alamam ama en azından kendimi iyi hissetmek amaçlı başlayacağım inş çarşamba günü. Haberleşelim çarşambadan itibaren

Canm cok gecmis olsun rabbim sabir versin insallah istedigin kiloya dsersin oda sana motive olur :) tabi hberleselim buraya yazarsn baslaynca insallah :)

Back
X