Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada gec kalktigim icin kzim yuzunden gece uyumadgi icin sabah uyuyorum ogle yemegimde bu saatlere kaliyo ama daha iyi benim icin cok acikmiyorum sadece gzum doymuyo :KK70: ama artik kacamak yok soz verdim kendime aksam yemegimide 6.30 en gec 7 ye kadr yiyorum snra zumba ve egzersiz yapiorum ve bol bol su iciyorum 9u bi arada bitki cayi iciyorum hergunum bu sekil geciyo ama yarn spora gidicem oyuzden kahvaltima bir yumurta eklicem ogle yemegiminkinden odunc alicam yani :KK70: ayy cok konustum insallahh daha fazla vereblirim yaaa :110: bi 10 kilo versem bu diyetle baska ne isterim :mad:

Bu arada gec kalktigim icin kzim yuzunden gece uyumadgi icin sabah uyuyorum ogle yemegimde bu saatlere kaliyo ama daha iyi benim icin cok acikmiyorum sadece gzum doymuyo :KK70: ama artik kacamak yok soz verdim kendime aksam yemegimide 6.30 en gec 7 ye kadr yiyorum snra zumba ve egzersiz yapiorum ve bol bol su iciyorum 9u bi arada bitki cayi iciyorum hergunum bu sekil geciyo ama yarn spora gidicem oyuzden kahvaltima bir yumurta eklicem ogle yemegiminkinden odunc alicam yani :KK70: ayy cok konustum insallahh daha fazla vereblirim yaaa :110: bi 10 kilo versem bu diyetle baska ne isterim :mad:
Ben de çok meraak ediyorum ne kadar vericem diye :KK51:

Benim 5.Gnm insallah istedigin kadr kilo verebilirsin canm sende katil bize zuhal arkadasla hergun buraya grip yaziyoruz sende hergun grip yaz kac kilo verdigini yada takildgin yer olrsa sormak istedigin bsey olursa sor cvplariz kendi capimizda motive olursun hem :) :KK54:

Çok teşekkür ederim canım aynen buaraya girmek insanı motive edyior:)
Hep destek tam destak:P

Kızlar ben de aksine kırmızı eti seviyorum. Mutfak terazisinde gr-na baka bilirsiniz ben öyle yapıyorum :)

Ya bgun balik var ama ben balik yiyemiyorum sevmiyorum ton baligida yiyemiyorum onun yerine ne yiyeblirim bi fikrin varmi canm :)
canım benim favorim tonbalığı çok severim :)balık yerine öğle menülerinden birini uygulayabilirsin.Ben bugün oğlumla çıkıp yürüdüm biraz pazara gittim 1 salatalık ve 1 elma dışında kaçamak yapmadım şuan suyumu içiyorum akşam da hareket yapacağımm ama sanki kilomm yavaş gidiyo

afıyet olsun tatlım

Saol canim ama pirzola bagetten daha fazla kalorisi varmis baktim nese yinede 500 kaloriyi gecmedim bgun hatta 25 kaloride eksik :KK76: cnku brokoli yemicem bgun

Ya kizlar ben hic aclik hissetmiyorum ama cok halsizim evi zor spurdum sildim sizdede halsizlik oluyomu ve bas dnmesi tansiyonumda dustu mrk ettim sorim dedim :):mad::110:

Back
X