- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.581
Bu arada benimde ikizim var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bende helva yedim ikindi arkadaşta yarım dilim kek yedim kaçamaklar oluyo sakun pes etme telafi et spor yap kaldığın yerden devam :) moral bozma tek tartıda dijitalde sabah aç karna çamaşırla tartıl ben öyle yapıyom
Bu arada benimde ikizim var :)
Canım benim üzülme ne olur olan olmuş artık yarından yine toparlarsın insanız sonuçda tabii ki canımız çekiyor.Kizlarrrr of ya cok mutsuzum bgun ikizime gittim orda tartildim 75.4 cktim demekki benim tartilarin ikiside yanlis gsteriyomus snir oldum ya ve aksama kadr dayandim pazara gttik geldk okdr acktmki anlatamam kfte yedim kcuk 5 tane ama galete unuda vardi icinde ve baharatlydi tuzluydu normal svi yagda kzarmis cig kftede yedim azck lavas yedim azicik patates kzartmasndan yedim bi kactane domates salatalik sogan yedim valla yedikce yiyesim geldi suan cok pismanim ama biyere gdince tutabildigim kdr tutuyrum artk dayanamadm bide moralimde bozuldu ben insallah normal tarti dgrudur 72 kiloyumdr dye dua ederken pat 75 grunce nevrim dndu demekki 78 79 varmis benim kilom diyrum smdi uzuldm mralim bzuldu blmiyrum devam edicem ama yarn kaldigim yerden bi etkisini grurum dmi![]()
![]()
:)) olsa dukkan seninKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi o zaman bir ikiz de bana bulalım : )
Ne gzel iradelisin msl sana bu arada isim ne evli bekar bayanlara yas sorulmaz ama :)Bu arada ben de 2-ci günümü hasarsız atlattım çok şükür![]()
Yaşım 32 boyum 155 kilomu söz verdiyim gibi yazıcam sonra : )1.7 yaş bir oğlum var ev hanımıyım ismim NüşabəNe gzel iradelisin msl sana bu arada isim ne evli bekar bayanlara yas sorulmaz ama :)
Memnun oldum canim bende 31 yasinda 158 boyundayim hadi bakalim kac kilo verceksin.bugun eski tunigimi giydim oldu ama yanlardan fiskiriyo ne zaman gidecekk almak kolayda vermek ne zorrrrYaşım 32 boyum 155 kilomu söz verdiyim gibi yazıcam sonra : )1.7 yaş bir oğlum var ev hanımıyım ismim Nüşabə![]()
Gidecek canım bir az sabr edicezMemnun oldum canim bende 31 yasinda 158 boyundayim hadi bakalim kac kilo verceksin.bugun eski tunigimi giydim oldu ama yanlardan fiskiriyo ne zaman gidecekk almak kolayda vermek ne zorrrr
Canım benim ben cevabını bilmediyim için yazmadım ben türk kahvesi bilmiyorum nedir normal kahvelerden farklımı ?benim kahveler arada kaynamış amabir türk kahvesi fazlalığından zarar gelmez o halde
![]()
benim kahveler arada kaynamış amabir türk kahvesi fazlalığından zarar gelmez o halde
![]()
Canım benim üzülme ne olur olan olmuş artık yarından yine toparlarsın insanız sonuçda tabii ki canımız çekiyor.
Bir de sabah uyandıkdan sonra Zuhalın de söylediyi gibi bir tek çamaşırla tartıl af edersin büyük idrarını da yap sonra tartıl kuzucuğum üzülmek yok tamammı birtanem biz burdayız seninleyiz bunu sakın unutma.
sadece türk kahvesi içebilirsin bence.kızlar ben kaçıyorum ayy inş sabaha 70 i görürüm kaçamaklar oldu ama bakalımm kaç gr gidecekk iyi gecelerrr
Rica ederim ne demek bunun için burdayızDestegin icin cok saol canm benim gerckten motive ettin beni![]()