Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Patates salatasi yap dger yapicaklarinin yanina bari yiyomus gbi grunmek icinde ondan yersn salatadan frki patates olcak icinde bu gunleri bu sekilde atlatirsin insallah canm ama cok dkkat et tadina ucundan bak ben onlari kacamak saymiyorum :) ama ben yine tutamadim bi kasik dndurma yedim :mad:
sabah spora gidicem aksamida zumba yapicam bari gidene kadr bol bol spor yapim diyrum ordada dkkat edicem insallah tutucam kendimi ya motive edelim birbirimizi insallah bu gnleri bozmadan atlatriz allahin izniyle yarn bakalim kac kilo ckicaz hadi hayrlisi herkese iyi geceler :)

Zühal dünyanın sonu diyil kız biz burdayız seninleyiz tatlım meraak etme sonuçta ne misafire gelme diyemezsin ne de gelemem diyemezsin. Yiyormuş gibi yaparsın canım benim hafif şeyler varsa onlardan yersin. Aman canım sakın onlara uyup tatlı-tuzlu Allah ne verdiyse yiyim deme emeklerimize yazık oluyor. Canım bence kendine bir hafta ayır söyleyenlere de bu haftayı kendime ayırdım dinlenicem kusura bakmayın de diyetini tam-tamına yap. Kız vallahi yemeyin etmeyin yapmayın dedikce kötü hiss ediyorum sizi kırarım diye korkuyorum : (

Valla ben krilmiyorum daha cok sevke getiriyosn beni ole solim motive ediyosn gerckten saol canm :) :)

Patates salatasi yap dger yapicaklarinin yanina bari yiyomus gbi grunmek icinde ondan yersn salatadan frki patates olcak icinde bu gunleri bu sekilde atlatirsin insallah canm ama cok dkkat et tadina ucundan bak ben onlari kacamak saymiyorum :) ama ben yine tutamadim bi kasik dndurma yedim :mad:
sabah spora gidicem aksamida zumba yapicam bari gidene kadr bol bol spor yapim diyrum ordada dkkat edicem insallah tutucam kendimi ya motive edelim birbirimizi insallah bu gnleri bozmadan atlatriz allahin izniyle yarn bakalim kac kilo ckicaz hadi hayrlisi herkese iyi geceler :)
Tamam canım dikkat edeceğim inş.çünkü 68 i görmek istiyorum aman tutalım kendimizi ben spor yapamıyorum şuara koşuşturmayla geçiyo inş vermişizdir sabah hemen yazalımm kızlarrr ne kadar gittiğini

Bende spor yapamadim kac gundur en son pazr gny yaptim sali gnu spora gttim ama 19 mays oldugu icn kapaliydi geri dndum snr oldum :) bgunde halamlara gdnce kaldi sali gnude ikizimdeydim yani hic vaktim olmadi ama yarn acisini ckaricam insallah bakalim gramda olsa yarn kilo vermis olurum insallah dua ediyrum en azindan motive olurum insallah vermisizdir :)

Kizlarrr 74.6 kiloyum 100 gram gtti sadece :KK43: nese napalim ama tartilmadan once bi bardak su ictim unuttum bi farki olurmu acaba bilemedim :) suan bitane kup sekerli turk kahvemi iciyorum sonra oglende 2 yumurtam vardi bi tanesini yicem bi dilim kzarms ekmk hakkim var kahvaltida ikisini yicem spora gidicem bakalim bgun hedefim 1 kilo yarin ucsun gitsin istyrum oyuzden durmak yok bgun spor gnu :)

Canım benim senin işin gerçekden çok zor bir evin içinde çok kişiyle yaşamak evde başkalarının yedikleri. Tabii ki insanın canı çekiyor ama üzülme yapa bileceksin başaracaksın sonunda meraak etme.

Kizlarrr 74.6 kiloyum 100 gram gtti sadece :KK43: nese napalim ama tartilmadan once bi bardak su ictim unuttum bi farki olurmu acaba bilemedim :) suan bitane kup sekerli turk kahvemi iciyorum sonra oglende 2 yumurtam vardi bi tanesini yicem bi dilim kzarms ekmk hakkim var kahvaltida ikisini yicem spora gidicem bakalim bgun hedefim 1 kilo yarin ucsun gitsin istyrum oyuzden durmak yok bgun spor gnu :)
Bence farkı oluyor hem üzülme bak 100 gr da olsa gitmiş en azından artıda diyilsin kuzum

Kızlarrrrrrrrrrr diyetdeki yiyecekleri deyişdirmeyin ne diyorsa onu yapın mesela 2 yumurta diyorsa onun ayrı-ayrı zamanlarda yiyin ama kendiniz bir şey ilave etmeyin. Ay en sonunda beni terlikle kovalıycaksınız burdan : )

Kesinlikle aslnda ben degisrtirmeme taraftariyim ama ispanagi yiyemiyorum oyuzden marul yda kvrck yicem bgun bide et yerine tavuk yiyorum napalim cok pahali hergun ona para versek batariz biz artk kaynpederim aman kzim sen zayflama bole iyisin der bana snra :D :D

Bu arada herkeslere gunaydinnnnnnnnn bende yazmayi unutmusum :) aynen en azndan almamisim 100 gramda olsa vermisim ya ona sukur :D:D

Kesinlikle aslnda ben degisrtirmeme taraftariyim ama ispanagi yiyemiyorum oyuzden marul yda kvrck yicem bgun bide et yerine tavuk yiyorum napalim cok pahali hergun ona para versek batariz biz artk kaynpederim aman kzim sen zayflama bole iyisin der bana snra :KK70: :KK70:

Bu arada herkeslere gunaydinnnnnnnnn bende yazmayi unutmusum :) aynen en azndan almamisim 100 gramda olsa vermisim ya ona sukur :KK70::KK70:

Kast ettiyim bu diyil et yerine tavuk yene bilir ispanak yerine de marul kıvırcık yene bilir

Ben kendiniz bir şey artırmayın diyorum

Mesela ben de balık yerine tavuk göğüs yiycem : )

Ha mecbur kalmadıkca tabii mesela misafirlik falan

Cok gzel ya vallah brava bu zaman kadr kac kilo verdin kac kiloyla basladin canm :)

bende verecek kilo bol :D
84.7 ile başladım 6.günümdeyim 81.4 ile güne başladım 5 günde 3.300 gitti.
diyet ve sporla 2 ayda 15 kilo vermiştim ama sonrasında kat ve kat aldım.Kilo verip sonrasında dikkat etmeyenlerdenim.
Ama artık ders aldım bu sefer durmak yok :D

Bence metabolizmanla alakali bseydir canm arada yesil cay ic bence metabolizmani hizlandirir :) ama yinede guzel gidiyosun bence bole devammm :)
İnş canımm benim 6 günde 2.7 kg gitmiş oldu fena değil kalan 6 gündede bukadar daha gitse 68 i görcemm :))) senin nekadar gitti dijitale göre

İnş canımm benim 6 günde 2.7 kg gitmiş oldu fena değil kalan 6 gündede bukadar daha gitse 68 i görcemm :))) senin nekadar gitti dijitale göre

77.7 le basladim diyete Sabh 74.6 cktim spordan snra dus aldm tartldm 74.4 cktim gtmeden kahve ve yumrta yemstm mnnack ekmekle baylmiyim dye :D olenki yemegimden caldim bir yumurtayi :D yarn grucez bakalim ne kadr gtmis ama iki gun bozdum oyzden verdigim 700 grami geri aldm bgunde 100 gramini vermisim anlican 7 gunde 3.100 gtti bakalim insallah dunde 1 kasik dndurma haric bozmadm bgunde bozmicam insallah hic kacamak yapmcam bakalim nolcak :)

bende verecek kilo bol :KK70:
84.7 ile başladım 6.günümdeyim 81.4 ile güne başladım 5 günde 3.300 gitti.
diyet ve sporla 2 ayda 15 kilo vermiştim ama sonrasında kat ve kat aldım.Kilo verip sonrasında dikkat etmeyenlerdenim.
Ama artık ders aldım bu sefer durmak yok :KK70:

Kilon fazla oldugu icin ondan bu kadr fazla kilo veriyosn canm ne gzel :)

Back
X