Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnş canımm benim 6 günde 2.7 kg gitmiş oldu fena değil kalan 6 gündede bukadar daha gitse 68 i görcemm :))) senin nekadar gitti dijitale göre

Canm ben netten tekrar baktim bu akdeniz diyetine kahvaltida yazanlari ben bikere yeniyo sandm ama ole degil iclernden brini seciyomussun bence gzel ama bence 2 haftada 6 yada 8 kilo anca verilir oda ski bi spor yapilirsa dye dusunuyorum ve hic bozmadan ama ben sevdim hem cesit var sebze yemegi var gzel yani ama simitti pey isli sandavic yerine ben baska seyler yicen hamur isi seyleri yemicem yine bu diyetim sali gunu bitiyo iki gun ara veriricen ama dkkat edicem snra tekrar 2 haftalik akdeniz dyetine baslicam insallah brber baslayalim istersen ayni zamanda ne dersn benim icin cok iyi olur :)

Ya ben cok acktim bu saatte napicam blmiyrum ama tutuyrum kendimi tutmayada devam aksama biftek var ama kfte yapicam ekmeksiz tuzsuz sadece sogan yumurta ve baharatla yapicam olur dmi ya tadi kotu olmaz insallah kfte harci koysam ivine bsey olurmu sizce azck :)

Bide ben dun tavugu tost makinesinde izgara yaptim cokta gzel oldu ve pisti :D olmaz dedim ama oldu kfteyidi onda yapsam nolur sizce bu ara kiyma dana ama tam yagsiz dgil normal kiyma yagi var yani icnde

Ya ben cok acktim bu saatte napicam blmiyrum ama tutuyrum kendimi tutmayada devam aksama biftek var ama kfte yapicam ekmeksiz tuzsuz sadece sogan yumurta ve baharatla yapicam olur dmi ya tadi kotu olmaz insallah kfte harci koysam ivine bsey olurmu sizce azck :)
Canım benim akşamkı yediklerinden bir kısmını yiye bilirsin öyle aç oturma halsiz düşersin kuzum

Bide ben dun tavugu tost makinesinde izgara yaptim cokta gzel oldu ve pisti :KK70: olmaz dedim ama oldu kfteyidi onda yapsam nolur sizce bu ara kiyma dana ama tam yagsiz dgil normal kiyma yagi var yani icnde
Çok yağlıysa onu bilemiycem ama azsa bence bir şey olmaz zaten pişerken de çıkıyor o yağdan

yok az yagli peki kfte hrci ktsam nolur bahrt olrak
salta ve kfte var kyma aclmdi dha yapamyrum oyzden salatyida dedgn gbi tek tek dgrayip yicem oyzden dayaniyrum su iciyrum brazdan 9u bi arada btki cayi icicem daynicam artk sabh saatlrinde spor yapmk acktriyomus ya iyki bu zmna kadr aksam yemegnden snra yapmisim :)

yok az yagli peki kfte hrci ktsam nolur bahrt olrak
salta ve kfte var kyma aclmdi dha yapamyrum oyzden salatyida dedgn gbi tek tek dgrayip yicem oyzden dayaniyrum su iciyrum brazdan 9u bi arada btki cayi icicem daynicam artk sabh saatlrinde spor yapmk acktriyomus ya iyki bu zmna kadr aksam yemegnden snra yapmisim :)
Canım benim köfte harcı neye diyorsunuz ben bilmiyorum ki
nane kekik falanmı

akdeniz diyetine baktım da isveç diyetinden sonra baya güzel görünüyor 14 günde 6-8 kg gayet iyi benim için :)
Bende isveçten sonra ne yapıp kendimi motive edip sıksam diye düşünüyordum aranıza katılabilirim :)

akdeniz diyetine baktım da isveç diyetinden sonra baya güzel görünüyor 14 günde 6-8 kg gayet iyi benim için :)
Bende isveçten sonra ne yapıp kendimi motive edip sıksam diye düşünüyordum aranıza katılabilirim :)

Tabi canm katil daha iyi birbirimizi motive ederiz :)

• Beğen
Reactions: es1
Bu arada ben bftegin kalorisine baktimda sadece 200 gr bftk 500 kaloriyi geciyo ama benim tediklerim gnluk 500 600 kalori yapio zten diyete uyarsam nasil oluyo anlamadm ama 0 karbonhdrat proteini cok fazla iste oyzden hizli veriliyo ahhh ahhh keske alablsekte ole yapablsek eminim ozman daha fazla kilo verirdik :(

Bu arada ben bftegin kalorisine baktimda sadece 200 gr bftk 500 kaloriyi geciyo ama benim tediklerim gnluk 500 600 kalori yapio zten diyete uyarsam nasil oluyo anlamadm ama 0 karbonhdrat proteini cok fazla iste oyzden hizli veriliyo ahhh ahhh keske alablsekte ole yapablsek eminim ozman daha fazla kilo verirdik :KK43:
Canım üzülme böyle de vericez meraak etme
O bademleri iyi ki de yemişsin kuzum kilo vericez zayıflıcaz diye de sağlımızdan da olmamalıyız

Back
X