- 19 Mayıs 2015
- 125
- 134
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.841
ilk zamanlar eski depolar biraz daha tok hissettiriyorda
sonrası az biraz daha zor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın stajdayımda bişey sorucam sabah kahvaltısını evde yapıcam orda öğle yemeği 2 de ve yumurta peynir ffalan olmuyo napabilrimki ?
Bence de yanında götür. Götürülmeyecek bi menü değil 4. Gün öğlen. Buzdolabı poşetine bile koyabilirsinyarın stajdayımda bişey sorucam sabah kahvaltısını evde yapıcam orda öğle yemeği 2 de ve yumurta peynir ffalan olmuyo napabilrimki ?
geçmiş olsun canım ya eskiden bi diyet uyguluyomuydunkızlar ben bu diyeti bıraktım az önce başım fena halde döndü ve bayıldım kötü oldum ya eskisi gibi 1 ayda 9 kilo vermeye çalışıcam![]()
Geçmiş olsun canım. İlk önce sağlığın tabi kii...hemen bırakıp bünyene uygun bi şey bulman lazım. Baya da vermişsin zaten hep derler ya çokta hızlı vermemek lazım.kızlar ben bu diyeti bıraktım az önce başım fena halde döndü ve bayıldım kötü oldum ya eskisi gibi 1 ayda 9 kilo vermeye çalışıcam![]()
kızlar ben bu diyeti bıraktım az önce başım fena halde döndü ve bayıldım kötü oldum ya eskisi gibi 1 ayda 9 kilo vermeye çalışıcam![]()
Hadi inşallahh...Çok az kaldı senin ya maaşallah... Allah bize de o günleri göstersin12. güne eksilerle uyanmak umuduyla herkese iyi geceler :)
Hadi inşallahh...Çok az kaldı senin ya maaşallah... Allah bize de o günleri göstersintoplamda kaç kilo gitti ki senin?
Çok iyi yaa darısı başımaainşallah :) sayılı gün çabuk geçiyor :) 5.5 kg gitti
Çok iyi yaa darısı başımaa![]()
Super ya bazilari bu verilen kiloar kaslardan felan veriliyo diyor canim dogrumu teredutte kaldiminşallah :) sayılı gün çabuk geçiyor :) 5.5 kg gitti
süpersinnn...ya ben bu sabah 300 gram eksik uyandım. toplamda 1200 gitti benimgünaydınlar 3. günüme de dünden 800 gr daha az uyandım toplamda p.tesinden beri 2 kilo gitti
şuan kritik noktadayım bir türlü inemediğim rakam vardı yarın ona inersem bu diyeti daha çok sevicem
dün çok da korktuğum gibi olmadı öğlen o kadar az yemeye rağmen 1 saat de yürüdüm
sadece eve erken gittiğim için meyvemi önce yedim
benim de regl bitiyo bugün, belki ondan fazla gitmiş olabilir şişkinlik falansüpersinnn...ya ben bu sabah 300 gram eksik uyandım. toplamda 1200 gitti benimregl öncesi ondan mı yavaş gidiyorum acaba?
![]()
Super ya bazilari bu verilen kiloar kaslardan felan veriliyo diyor canim dogrumu teredutte kaldim
günaydınlar 3. günüme de dünden 800 gr daha az uyandım toplamda p.tesinden beri 2 kilo gitti
şuan kritik noktadayım bir türlü inemediğim rakam vardı yarın ona inersem bu diyeti daha çok sevicem
dün çok da korktuğum gibi olmadı öğlen o kadar az yemeye rağmen 1 saat de yürüdüm
sadece eve erken gittiğim için meyvemi önce yedim
süpersinnn...ya ben bu sabah 300 gram eksik uyandım. toplamda 1200 gitti benimregl öncesi ondan mı yavaş gidiyorum acaba?
![]()
limon sıkınca biraz çekilir olur sankien sevmediğim şey sabah sabah havuç yemekyiyemiyorum
sevmiyorum bugünü![]()