Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın,
Bugün sonunda diyete başlıyorum. Ben kesme şeker yerine 1 minik kare bitter çikolata ( 5 g) yemeyi düşünüyorum. Şeker yiyemem ya da şekerli kahve içemem. Onun dışında ilk gün zor görünmüyor.

ya ben hiç dayanamıyorum dıyet ısıne sızın nasıl gıdıyor ılk ıkı gun bırazcık bozdum gıbı ama oyle cok bı sey yemedım sızce devam edıyım mı

ya ben ilk ıkı gun bıraz kacamak yaptım ama yarın hem 1 saat kossam hemde duzenlı uysam cunku sınavım var yanı erteleyemem tam dıyetın bıttıgınden sonra sınav var ne dıyorsunuz bırde ben etten tavukdan hoslanmıyorum ne yıyebılırım 2 tane yumurta yesem olur mu

İlk günüm çok iyi geçti. Hiç acıkmadım ve yemekler çok lezzetliydi bence. Bundan sonra tartılmamak için kendimi zor tutacağım. ☺️ 13 gün sonra kilomu ve ne kadar kilo verdiğimi yazarım. :)

Ayrıca biftek yerine siz neler tercih ediyorsunuz? yani nasıl pişiriyorsunuz?

İlk günüm çok iyi geçti. Hiç acıkmadım ve yemekler çok lezzetliydi bence. Bundan sonra tartılmamak için kendimi zor tutacağım. ☺️ 13 gün sonra kilomu ve ne kadar kilo verdiğimi yazarım. :)

Ayrıca biftek yerine siz neler tercih ediyorsunuz? yani nasıl pişiriyorsunuz?

tavuk kullandım ben hep.ya haşladım ya da yağsız ve tuzsuz şekilde tavada ızgara yaptım

Kızlar ben de yarın bu diyete başlıyorum kahveme şeker atmıyorum ve de haslanmıs ıspanagı çıkarırım biftek olarak da tabuk yiyecegim.6gun yapıcam bu diyeti yarın başlayacak olan var mı ? kaç kg gittiğini yazarım 6gunun sonunda

Bende perşembe günü başlayacağım. Yarın malzemelerimi alacağım. Bire bir uyacağım. Sabah kahvaltısında kaveyi sekersiz içmek daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün başladım ilk gün zor geçti . Akşam özellikle çok fena oldum. 5-6 yemek kaşığı yoğurt yedim ve mistik çay içtim. Onun dışında harfiyen uydum. Yarını da bir atlatsam. Hiç böyle sıkı bir diyet yapmamıştım. Bakalım kaç kilo gidecek. Off çok zor açım :(

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün başladım ilk gün zor geçti . Akşam özellikle çok fena oldum. 5-6 yemek kaşığı yoğurt yedim ve mistik çay içtim. Onun dışında harfiyen uydum. Yarını da bir atlatsam. Hiç böyle sıkı bir diyet yapmamıştım. Bakalım kaç kilo gidecek. Off çok zor açım :KK43:
Canim bi sure disimizi sikalim eminim gider bayagi kilo

10. günümden günaydınlar
dün uydum sayılır sadece ufal bi kaçamağım olmuştu ama ona rağmen sabah 100 gr fazla çıktım.. şişkinim biraz ona yoruyorum
son günler kaçamak yapma isteğim fazla oluyo ya bitse artık

57.4 kiloyla basladim ama dun falan cok yemistim yani 1 kilosu suan odem benim icin :) hadi bakalim 6 gunde kac kilo vericem

Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün başladım ilk gün zor geçti . Akşam özellikle çok fena oldum. 5-6 yemek kaşığı yoğurt yedim ve mistik çay içtim. Onun dışında harfiyen uydum. Yarını da bir atlatsam. Hiç böyle sıkı bir diyet yapmamıştım. Bakalım kaç kilo gidecek. Off çok zor açım :KK43:

Merhaba, çok zorlanıyorsan öğle ve akşam öğünlerini yer değiştirebilirsin. Belki daha kolay geçer. Yeşil salatayı da baya bol yaparsan, proteinle beraber uzun süre tok tutar.

Ben bugün 2. günümdeyim, öğle ve akşam öğününü yer değiştireceğim. Sadece yoğurt ile bütün günü geçirmek zor olur. ☺️

Back
X