Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bişey daha sorcam size.mesela 4. günün kahvaltısında verilen kızarmış ekmeği yemeyip öğlen yumurta havuç ve peynirimle beraber yesem olur mu? bari bir öğün tam doymuş olurum :KK43:[/Q

sadece öğeln ve aksam yemekleırnın yerı degısebılıyo dıye bılıyorum canım

oh bitti sonunda.. ama yarın kaç cikicam mersk ediyorum. keske harfiyen uysaydim. o kadar bozdum ki diyeti. cay kahve durmadan içtim. her yumurta olan öğlen ekmeksiz yağdiz acili menemen yedim.devamli erik ve kiraz yedim ilk 2 gün pasta poğaça yedim. 10. gün manisa kebabı bile yedim. salata ispanak brokoli hiç yemedim. yine de 10 gunde 5 kilo verdim. son 2 gün 100 gr. vermistim. bakalim yarin toplamda kaç çikacağim.
süper bence bukadar bozup 5 kılo az değil geçmiş olsun canım :)) darısı başımıza

maalesef hiç hareket yok. 87.1 le başlamıştım. 82.0 da kaldı. benim kilo eşiğim 82 zaten. toplam 24 kilo verdim 82.00 kiloyu 8 aydır geçemiyordum diyet yaptiğım halde. bu durumda arkadasla ben isveç diyetine devam ediyorum. 14. gün ben 81 kiloyu görene kadar devam.

Herkese günaydın,
Bugün 6. günüm, ara ara başım dönüyor. Diyet zorlamaya başladı. Ben her sabah güzelce kahvaltı yapmaya alışmıştım, bence o yüzden oluyor. Yoksa öğle ve akşam yemekleri fena değil aslında. Neyse 1 hafta kaldı, bırakmamaya çalışıcam. :)

Mrb kızlar 4.500 le bitirdim isveçi. Geriye 5 kilom kaldı. Eğer ramazanda biraz daha veremezsem ramazan sonu tekrar İsveç yapıcam :KK54: zor oldu biraz ama güzel oldu. Ben 5.5 kg hedeflemiştir isveçle ama kısmet bu kadarmıs:nazar::nazar:

kızlaaar bugun 4 gun 58 ile basladım 55.7yı gordum ben bugun ya aksam yemegınde pıknık tarzı bı sey yapılcak uyamıcam dıyete ama oyle hamur ısı vs yemıcem bı ogunluk bozcamda benım hedefım 50 olmak sız nedersınız cok kararsızım ? bi şey olur mu

kızlaaar bugun 4 gun 58 ile basladım 55.7yı gordum ben bugun ya aksam yemegınde pıknık tarzı bı sey yapılcak uyamıcam dıyete ama oyle hamur ısı vs yemıcem bı ogunluk bozcamda benım hedefım 50 olmak sız nedersınız cok kararsızım ? bi şey olur mu
Ben senin yerinde olsam 4. ve 5. günün akşam yemeklerini değiştirirdim.

Hepinize kolay gelsin. Azminiz bol olsun.
Yarın isveç diyetine başlıyorum.. Birebir uymayı hedeflemiştim ama ıspanağı haslanmış yerine çiğ yemek aklımı çeliyor.

Herkese günaydın,

Oldukça kolay geçen 6. günün ardından 400 gram daha verdiğimi gördüm. Böylece geriye sadece 700 gram kaldı. Çok korktuğum 7. güne başlıyorum, tabi ki yeşil çayımla. :)

Herkese kolaylıklar.

Herkese günaydın,

Oldukça kolay geçen 6. günün ardından 400 gram daha verdiğimi gördüm. Böylece geriye sadece 700 gram kaldı. Çok korktuğum 7. güne başlıyorum, tabi ki yeşil çayımla. :)

Herkese kolaylıklar.
canım 5 gundekı salatayı nasıl yaptın yesıl demıyor cunku

merhaba kıslar,
defalarca diyete baslayıp bitiremeyen biri olarak işveçe başlamaya kesin karar verdim bugun
1. günüm
sabah kahve içtim
ama cok acı 2 bi arada olmaz mı ?
birde bugünün menülerini ofiste uygulayamazsam ögle ve aksamı birleştirsek ne olur ?

7. gün zor geçecek gibi gelmişti ama düşündüğüm gibi olmadı. Bence 4. gün daha zordu. Biraz eti fazla yedim, geçen günden kalan bifteği bitirmek için ama olsun. Öğle yemeğini 15:00 gibi yedim, acıkana kadar bekledim. Şimdi meyvemi yiyorum. :)

Kızlar slm ben bu diyetle ilk 5 500grm verdim Marta sonra nisanda 3 500 gr verdim 9 kilo gitti ve korkuyorum halen yine başlayacak bu ay 82 le başlamıştım şu an 73 kilo dayım hiç bir diyette sonuç alamamış ama bu süper bir diyet tavsiye ederim.

Back
X