- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #11.281
günaydın kızlar ben önceden isveçle güzel kilolar verdim bugün tekrar başlıyorum. azaydidem arkadaşımda başlayacak.bugün 1.gün 65.7 ile başlıyoruz katılmak isteyen var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeye baktım doğru bizim uygulayacağımızdan ne gibi sorun yaşadım? Bende sadece halsizlik oluyo ama 13 gün katlancam Şu bi gerçek diyet bitince yerseK verilen hemen geri alınıyorarkadaşlar ben bu diyete başladım, sonrasında çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladım. diyeti http://sosyolog.org/isvec-diyeti.html burada verilen listeye göre yapmıştım. bi bakar mısınız acaba listede bi yanlışlık mı var?
canim vucudunun tepki verecegini düşündüğün şeyleri degistirerek yapmayi dene. liste dogru. ama bende harfi harfine uymuyorum.arkadaşlar ben bu diyete başladım, sonrasında çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladım. diyeti http://sosyolog.org/isvec-diyeti.html burada verilen listeye göre yapmıştım. bi bakar mısınız acaba listede bi yanlışlık mı var?
gayet guzel canim. daha cok su su suMrb kızlar sayımız çoğalmış sevindim benimde diyet iyi gidiyor sabah kahve içmedim. Öğle 2 yumurta yedim akşam 2 parça tavuk ızgara yedim salata ile. 5 bardak su içtim eksik malzemelerimi aldım
Bir sey soracagimmm ilk gun biftek yerine tavuk yiyebiliyoruz sanirim biftek tavuk et yerine ne yiyebiliriizyani bilemedim brokoli olabilir mi ya da ne tuketebilirimm
azaydidem
rasawvatha
zuhal32
başarılar dilerim kizlar.benim 2.gunum.
ilk günüm gayet iyiydi. öğle yenen 2yumurta beni tok tutmustu dun.
bugunde iyi simdilik. aksam yemegini bekliyorum. insallah guzel olacak. boyum 1.63 kilom 64. ama 2aydir zaten diyetteyim.
O Oyyyyy @IMavi
sizin nasil gidiyor![]()
Slm
Bende yarın başlıyorum. Daha önce hiç diyet yapmadım hele böyle iddialısını hiç...
Yumurtayı sabah yerim işe götürmek istemediğim için.Sorun olmaz sanırım.
Boy 157 kilo 59
Acaba bu diyette kahve harici bir içecek içilmiyor mu? Siyah yeşil çay ya da bitki çayları...
slm canim. hos geldin. ogunleri degistirmek serbest. ama her turlu cay yasak.fakat bende ictimSlm
Bende başlıyorum. Daha önce hiç diyet yapmadım hele böyle iddialısını hiç...
Yumurtayı sabah yerim işe götürmek istemediğim için.Sorun olmaz sanırım.
Boy 157 kilo 59
Acaba bu diyette kahve harici bir içecek içilmiyor mu? Siyah yeşil çay ya da bitki çayları...
guzel karar canim. bende bu sayfada sizleri gorunce cok mutlu oldum. hep destek tam destekSlm canm byum 1.60 kilom 65.7 ben mayistan beri diyetteyim ama son zmanlarda son 4 aydr yani hafya ici dyet yaoip hafta sonu normal yedgim icn bi kilo verip bi kilo almaktan skldik oyuzden isvece tekrar basladik zuhalle bakalim suan iyi gidiyo insallah sonuclar alicaz hepimiz :)