Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen hafta başlayacaktım regl oldum o yuzden baslamadim simdi alisverise cikicam listeyi alayimmm yarin ben de başlıyoruumm simdilik 6 gun yapmak hedefim eger 6. gun devam edebilecek durumda olursam devam edicem 74 kiloyum 6 gunde 70in altina inmek istiyorumn :KK51:

arkadaşlar ben bu diyete başladım, sonrasında çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladım. diyeti http://sosyolog.org/isvec-diyeti.html burada verilen listeye göre yapmıştım. bi bakar mısınız acaba listede bi yanlışlık mı var?
Listeye baktım doğru bizim uygulayacağımızdan ne gibi sorun yaşadım? Bende sadece halsizlik oluyo ama 13 gün katlancam Şu bi gerçek diyet bitince yerseK verilen hemen geri alınıyor

arkadaşlar ben bu diyete başladım, sonrasında çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladım. diyeti http://sosyolog.org/isvec-diyeti.html burada verilen listeye göre yapmıştım. bi bakar mısınız acaba listede bi yanlışlık mı var?
canim vucudunun tepki verecegini düşündüğün şeyleri degistirerek yapmayi dene. liste dogru. ama bende harfi harfine uymuyorum.

Mrb kızlar sayımız çoğalmış sevindim benimde diyet iyi gidiyor sabah kahve içmedim. Öğle 2 yumurta yedim akşam 2 parça tavuk ızgara yedim salata ile. 5 bardak su içtim eksik malzemelerimi aldım
gayet guzel canim. daha cok su su su :KK50:
ben 1.gun sutlu kahve ictim sabah.
2.gun 3gun kurusu ve ilik su ictim. bu diyetin kabizlik problemine yol actigini okudum. wc ye gitmezsek etkisi pek olmaz. benim tembel zaten :KK70:
2.gun aksam biftek yerine haslanmis tavuk yedim.

Slm
Bende yarın başlıyorum. Daha önce hiç diyet yapmadım hele böyle iddialısını hiç...
Yumurtayı sabah yerim işe götürmek istemediğim için.Sorun olmaz sanırım.
Boy 157 kilo 59
Acaba bu diyette kahve harici bir içecek içilmiyor mu? Siyah yeşil çay ya da bitki çayları...

Bir sey soracagimmm ilk gun biftek yerine tavuk yiyebiliyoruz sanirim biftek tavuk et yerine ne yiyebiliriiz :kk77:yani bilemedim brokoli olabilir mi ya da ne tuketebilirimm

Bir sey soracagimmm ilk gun biftek yerine tavuk yiyebiliyoruz sanirim biftek tavuk et yerine ne yiyebiliriiz :kk77:yani bilemedim brokoli olabilir mi ya da ne tuketebilirimm

Slm canm Biftek yerine balik tabuk kfte ekmek ici koyulmadan yapilanlardan tuketebliyomusuz 1 cay bardagi mercimekte tuketeblirmisiz
Brokoli yerine karnabahr
Haslanmis ispanak yerine kivircik marul yeneblirmis ;)

azaydidem azaydidem rasawvatha rasawvatha zuhal32 zuhal32
başarılar dilerim kizlar.benim 2.gunum.:KK76:
ilk günüm gayet iyiydi. öğle yenen 2yumurta beni tok tutmustu dun.
bugunde iyi simdilik. aksam yemegini bekliyorum. insallah guzel olacak. boyum 1.63 kilom 64. ama 2aydir zaten diyetteyim.:KK50:
O Oyyyyy @IMavi
sizin nasil gidiyor :KK54:

Slm canm byum 1.60 kilom 65.7 ben mayistan beri diyetteyim ama son zmanlarda son 4 aydr yani hafya ici dyet yaoip hafta sonu normal yedgim icn bi kilo verip bi kilo almaktan skldik oyuzden isvece tekrar basladik zuhalle bakalim suan iyi gidiyo insallah sonuclar alicaz hepimiz :)

Slm
Bende yarın başlıyorum. Daha önce hiç diyet yapmadım hele böyle iddialısını hiç...
Boy 157 kilo 59
Acaba bu diyette kahve harici bir içecek içilmiyor mu? Siyah yeşil çay ya da bitki çayları...

Bazi gunler sabhlari normal sekersiz cay iciliyo gun icnde bitki cayi icilmesnde sknti olmaz faydasi olurmus ;)

Slm
Bende başlıyorum. Daha önce hiç diyet yapmadım hele böyle iddialısını hiç...
Boy 157 kilo 59
slm canim. hos geldin. ogunleri degistirmek serbest. ama her turlu cay yasak.fakat bende ictim:KK17:
. 1.gun 5i 1arada
2.gun yesil cay ictim. ama kacamak sayilmaz bunlar. sonucta cikolata helve yemiyoruz.

Slm canm byum 1.60 kilom 65.7 ben mayistan beri diyetteyim ama son zmanlarda son 4 aydr yani hafya ici dyet yaoip hafta sonu normal yedgim icn bi kilo verip bi kilo almaktan skldik oyuzden isvece tekrar basladik zuhalle bakalim suan iyi gidiyo insallah sonuclar alicaz hepimiz :)
guzel karar canim. bende bu sayfada sizleri gorunce cok mutlu oldum. hep destek tam destek :KK73: ben 30-40 dk yuruyus de yapiyorum.

Back
X