Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Evettttttt bugün 4.gün 0.5kg gutmis toplamda 2.8 oldu
Dün spor yaparken bütün kaslarıma kramp girdi, az daha bayılıyordum sanırm sporu abartmamak lazım
Bence diyet giderek zorlaşıyor akşam ölüyordum acımdan
Canim bence cok ağır sporlar yapma belki biraz yürüyüş veya egzersizler yapabilirsin sonucta bütün gün nerdeyse aç geziyoz:-)) fazla sporla insan daha cok acikiyor

Aynen bence de ağır sporlarla kendinizi zorlamayin fazla enerji kaybedersek vucut enerji icin aclik baslatiyo yemek yemeyince de bi sonraki yedigimiz yemeği depo ediyo 1-1.30 saat yuruyus 45 dakika aerobik 20 dakika hafif kardiyo 10 dakika ip atlama gibi egzersizler ideal sanirim :KK49:

Bugün 3. Günüüüümmm
Az önce kahvaltiyi yaptim kahve ve bi dilim kizarmis ekmek
Şu an poyraz karayeli izliyorum dun bakamadim bitince yürüyüşe çıkıyorumm 1 saat yuruyus sonra eve gelip biraz bacak hareketleri yapmak istiyorum sonra da öğle yemegii :kk77:
Öğle yemegim ile aksam yemegini degistirecegim aksam yerim ispanağı
Dünkü kacamak yüzünden hala üzgünüm bugün listeye gram dokunmaaaam o_O

Merhaba kizlar 3. Günümdeyim...Bugünki öğlen ve akşam yemeğimi değiştircem. Öğlen 2yumurta 1domates yiyorum yumurtanin tok tutunu farkettim, aksamda ispanak yerine brokoli ve balik yiyecem

Ne güzel yürüyüş iyidir ama ben yapamıyorum iki çocuk var cikmak zor, onlarla cikamm hava cok soğuk burda :-(

Canim bende hava cok soguk dye ve kzimda var oyuzden evde leslie yapiorum gerckten cok gzel dun 45 dakika 3 mill leslie yaptim ardindan 15 dakika zumba yaptim kesinlikle herkes denemeli bence ;)

Slm kizlar bgun ben brazcik menumu dgistirdim saf protein besleniyorum bgun aslnda menuye brazckda uyum saglamis oldum genede

Baslangic kilom 65.7
1.gun 64.7
2.gun 63.9
3.gun 63.8
4.gun 63.7

Iki gundur gr gr gidiyo ve moralim bozuldu hem bana motive olsun hemde brazck fazla gtsin dye bgun protein agrlikli beslenip isvecde kendime atak gnu ilan ettim :D
Ama yarin kaldgim yerden isvece devam edicem insallah

Bgunku menum

Kahvalti 2 haslanmis yumurta

Ara bitki cayi - su

Tekrar ara yaptim neskafe ictim

Ogle 3 kasik yogurt 1 kasik yulaf kepegi karistirip yedim

Ara bitki cayim - su

Aksam firinda pismis 3 tane baget

Ara bitki cayi - su

Bgunku menum bole ;)

öğle yemeğimi yediim hava yağmurlu çıkamadım yürüyüşe leslie iyi fikir bu havalarda üstüne latın dans cardio var kolay bir şeye benziyor onu deneyeceğim birazdan Latin Dance Cardio Workout - Denise Austin ismi levellera ayırmışlar 10 dakika zaten bir de 10 dakikalık bacak egzersizi yaparsam tamamdır hafiften tıkınmayı özledim rüyamda yarım ekmek gömüyordum ya :KK12::KK48:
sabah bi kızarmış ekmek ve kahve içtim
öğle 1 yumurta 1 dilim salam yedim diğer yumurtamı akşama doğru yerim
akşam da ıspanak ve domates var aslında yemediğim yumurta yerine 100 gr yoğurt yesem diye düşünüyorum bu ıspanak yoğurtsuz hiç çekilmiyooo :63:

Iyi fikir canim bende yapicam leslie ama gercek yürüyüş gibi faydasi oluyormiki

Bence normal yuruyusden daha fydali gbime geliyo cnku normal dsarda yururken sdece yuruyosun ama leslie ayni zmanda kol harektleride yaptiriyo farkli bacak harekti yapiosun videosunu izlersen ne dmek istedigmi anlicaksn canm ;)

Iyi akşamlaaar aksam yemegimi yedim bugun de bi sekilde bitti meyvemi 2 saat sonra yerim artik akillanmaya başladim sanirim az once cikolata kaplamali pismaniye ikram ettiler tam elime almiştimki 250 kalori oldugunu gordum pakette kardeşime verdim direk onu yemedigim icin de acayip mutlu oldum :cool: hic kendimi tutamazdim normalde resmen kendimi öpücem :D
Yarin 4. gün, 6.gün tartılacağım 74 ile başlamistim insallah 71ve altina inerim 6.günde :21:

Oleyyy 4.gün de fena sayılmaz. Sabah kızarmış bi dilim ekmek ve kahvemiz. Öglen 2 ad. tavuk köfte ve az salata malesef. Menümü götürmüştüm ama zorla yemekhaneye götürdüler. Bizim toplumda diyet yapmak çok zor sürekli sabotaj var... Neyse akşamda aynı olmadı ancak hafif olarak yoğurt ve ıspanak kavurma..
Ama tam birebir menülere uyamasamda yemeyi azalttım ya çok memnunum...
Bence hepimiz şahaneyiz. Devammmm...

Tartılmıyorum hiç.biraz göbeğim indi mi ne?
Ben troid ilacı kullanıyorum düzenli olarak. Bir aydır da demir hapı. B12 de.
Pek ümitli değilim o yüzden. Çok kg veremesemde disipline girmiş olacağım.

Tartılmıyorum hiç.biraz göbeğim indi mi ne?
Ben troid ilacı kullanıyorum düzenli olarak. Bir aydır da demir hapı. B12 de.
Pek ümitli değilim o yüzden. Çok kg veremesemde disipline girmiş olacağım.

Aynu sekilde troid ve kansizlik bende de var :( troid ilacini kullanmiyorum da kansizlik icin 6 ay ilac kullandim Allah yardimcin olsun o b12de ben de iştah da açıyodu ama o ilacin etkilerini bastirabilirsen simdi diyetle verebilecegin gibi kansizlik sorunun bitince cok daha kolay verirsin kansizlik ve troid baya zorluyo kilo verimini 3 kat daha zormuş bizim icin bana en son 10 tane iğne vurdular 2 yil oldu hala acisi kalcamda fazla oturursam cok dikkat et kan degerlerine gecmis olsuun

Oleyyy 4.gün de fena sayılmaz. Sabah kızarmış bi dilim ekmek ve kahvemiz. Öglen 2 ad. tavuk köfte ve az salata malesef. Menümü götürmüştüm ama zorla yemekhaneye götürdüler. Bizim toplumda diyet yapmak çok zor sürekli sabotaj var... Neyse akşamda aynı olmadı ancak hafif olarak yoğurt ve ıspanak kavurma..
Ama tam birebir menülere uyamasamda yemeyi azalttım ya çok memnunum...
Bence hepimiz şahaneyiz. Devammmm...
Katılyorum kesinlikle türk toplumu diyet sabote edici

Aynu sekilde troid ve kansizlik bende de var :KK43: troid ilacini kullanmiyorum da kansizlik icin 6 ay ilac kullandim Allah yardimcin olsun o b12de ben de iştah da açıyodu ama o ilacin etkilerini bastirabilirsen simdi diyetle verebilecegin gibi kansizlik sorunun bitince cok daha kolay verirsin kansizlik ve troid baya zorluyo kilo verimini 3 kat daha zormuş bizim icin bana en son 10 tane iğne vurdular 2 yil oldu hala acisi kalcamda fazla oturursam cok dikkat et kan degerlerine gecmis olsuun
Teşekkürler canım.
Çok haklısın ne yaparsak yapalım debelenmekten öte gitmiyor.Yavaşta olsa razıyım.

Iyi geceler arkadaslar bugün 3 günüm bitti yarin sabah kahveyi sabırsızlıkla bekliyorum, 1. 2. Gün biraz zorlanmistim ama bugün iyi gecti umarim 13. Güne kadar gelebilirim pes etmeden :-[

Porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz
Slm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..

Slm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..
Yani ne kadar ispanak ne kadar yeşil salata ne kadar brokoli yiyorsunuz

Back
X