- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #11.461
Ben de az once havucumu yedim dolaşmaya cıkacağım şimdi havuç iyi geldi aslinda dogal sekerli felan öğlene kadar iyi gider öglen ve aksam iyi bu 5.gün rahat menusu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi sakın bırakma...Ben de az once havucumu yedim dolaşmaya cıkacağım şimdi havuç iyi geldi aslinda dogal sekerli felan öğlene kadar iyi gider öglen ve aksam iyi bu 5.gün rahat menusu![]()
6. Günümdeyiiim simdi uyandim kahvalti yapacagim sık sık tartıya çıkmıyorum 74 kilo başlamıştım 3.gün sabah tartildiğimda 73 kiloydum bugünü de bitireyim yarin tartilacağım ben her gün liste dişina ciktim bu yuzden yavaş gidiyo sanirim![]()
Günaydın kizlar bugün 7.günümun sabahi tartildim 68.1 kilo, 1. Gün 71.8kg ile başlamıştim.. yani 6 gunde 3.7 kilo vermişimnasil iyimi sizce?
böyle giderse 13 güne kadar iyi kilo verim![]()
Az kalmııışş bu hafta geçen haftadan daha çok kilo verirsiiin inşallahMerhaba kizlar bugün sabah 4 km yürüyüşumu yaptim, simdi kahvemi iciyorum artik gitikce alistim ben az yemeye ilk günler biraz zorlaniyordum bugun İsveç diyetinde 8. Günüm 6. Gunumde 3.7 kilo verdim bakalim 13.gunde nekadar vereceğim....haydi kizlar pes etmek yokk yaza fit ve zayif girelim![]()
inşallah canim kilolar gider, olabilir bir arastirim muzaffer diyetiniAz kalmııışş bu hafta geçen haftadan daha çok kilo verirsiiin inşallah
ben de bugün muzaffer kuşhan diyetine başladım kahvaltıyı yaptım demin isveci bitirince 1-2 gün mola verdikten sonra başlayabilirsin sen de isveçten sonra baya kolay geliyor![]()