Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kızlar bende dün başladım İsveç diyetine Nisan'ın son haftası Düğünümüz var acil zayıflamam gerek dün sabah tartıldığımda 71,8 gelmiştim bu sabah 70,9 çıktım inş hiç bozmadan 13 günü tamamlar istediğim kiloya gelebilirim

Burda birbirimize elimizden geldiğince destek olalım ben yeni üye oldum aranızda acemi sayılırım. Ama diyet konularında tecrübeliyim malesef

Hosgeldniz kizlar cogalmamiz ne gzel onsan dahada gzel motive oluyo inanin uzun suredir dyette oldum icn tuzsuz ve sekersiz yemege alstim cNm her diyette oldgu gbi isvec diyetindede tuz yasak malesef 3 gun hic kacamak yapmayin tutuniz kendinizi sonra alisiyo insan sabah bol eksilerle uyaniriz insallah :)
Günaydın dün salataya birazcık tuz atmıştım ama bugun atmam peki :) dün 68.500 çıkmıştım biraz önce tartıldım 66.700 çıktık hatta üç defa tartıldım yanlış olmasın diye şok oldum inşlh. Devamıda böyle gelir :)

Slm kızlar bende dün başladım İsveç diyetine Nisan'ın son haftası Düğünümüz var acil zayıflamam gerek dün sabah tartıldığımda 71,8 gelmiştim bu sabah 70,9 çıktım inş hiç bozmadan 13 günü tamamlar istediğim kiloya gelebilirim
Diyet kardeşi olmuşuz :) bende dün başladım 72 kg ile inşallah devam ederiz 13 gün tam destek;)

Masallah bize ne guzel cogalmisiz iyice :D

Bu sabhki kilom 65.2 600 gr gitmis cok sevindim dun aksam ustu leslie 3mill yaptim tam 46 dakika btun hunde hareketli olmaya calstim bence sporla desteklendiginde daha fazla gidiyo ama abrtmamak lazm protein agirlik beslendigimiz icin kas agirligimiz artar ve ertesi gun kilomuzn oynamadgni dusunuruz ama ole degil yaglari yakmis kas yapmis oluruz aslnda buda gzel bsey :) bence bu dyette en guzeli yuruyus ;)

Günaydın dün salataya birazcık tuz atmıştım ama bugun atmam peki :) dün 68.500 çıkmıştım biraz önce tartıldım 66.700 çıktık hatta üç defa tartıldım yanlış olmasın diye şok oldum inşlh. Devamıda böyle gelir :)

Sok olman normal 1.800 gitmis 1 gunde oda odem canim ondan obceki gunler cok hamur isi yediysen bianda odemi atman normal bende ilk gun 1.300 kilo vermistim :KK66: ama git gide kilo vermen azaliyo bgun 7. Gunum dun 200 gr fitmisti bgun 600 gr gitmis leslie yaptim ona bagliyorum bu kadr gitmesine insallah yarinda bole gzel kilolar vermis olrak uyaniriz :)

Sok olman normal 1.800 gitmis 1 gunde oda odem canim ondan obceki gunler cok hamur isi yediysen bianda odemi atman normal bende ilk gun 1.300 kilo vermistim :KK66: ama git gide kilo vermen azaliyo bgun 7. Gunum dun 200 gr fitmisti bgun 600 gr gitmis leslie yaptim ona bagliyorum bu kadr gitmesine insallah yarinda bole gzel kilolar vermis olrak uyaniriz :)
Umarım inşlh, sabırsızlıkla bekliyorum yarını :)

darslann cım diyet kardeşiyiz kilolarımız da hemen hemen aynı sen diyet yanında spor yürüyüş felan yapıyo musun
Aynen aynı günde başladıgımız bikaç kişiyiz motive edelim valla birbirimizi şurda kaldı 10 gün :) dün yaptım yürüyüş 2 saat felan ama hergün yapmak gerekirmi bilmiyorum bu sefer yağlar kasa dönüşür diyede emin değilim tecrübeli varsa bilgilendirsin arkadaşlar süper olur...

Ben alternatif yapıyorum et yerine yumurta koyuyorum bazen ıspanak yerine brokoli pazı pırasa felan yagsız yiyebilirsin lifli yeşillik secebilirsin

Back
X