Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar mrb ben 2 ay önce İsveç dietini yaptim 23 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 63 kilodan 57 kusurleri gördüm 2 kiloyu geri aldm 59 kiloyum 55 olmak istiyorum gene baslicam yarin baslim diyorum hep ama baslayamiyorum inşallah yarin baslatim
Fazlalasirsak daha cok motive olacagimiza inaniyorum. Seninde katilman cok iyi olur canim. :KK3:

Tabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicam:super: Ayrica beraber yaparsak daha fazla motive oluruz. Yarin sende basla istersen destek olalim birbirimize :KK19:[/QUOT

Aynen canm 3 gün snra zaten alisiyosun migden kuculiyo listedekileri bile yemek istemiyosun şuanda bunlari yazarken elimde cips paketiyle yaziyorum :) son

Kizlar mrb ben 2 ay önce İsveç dietini yaptim 23 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 63 kilodan 57 kusurleri gördüm 2 kiloyu geri aldm 59 kiloyum 55 olmak istiyorum gene baslicam yarin baslim diyorum hep ama baslayamiyorum inşallah yarin baslatim
Canm senbenim suanki kilomdasin benim hedefledgim de 55 3 gun once baslamistim ama olmadi aslinda bi kere 7 gun yapmistim super olmustu

Tabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicam:super: Ayrica beraber yaparsak daha fazla motive oluruz. Yarin sende basla istersen destek olalim birbirimize :KK19:
Evet okjlullarin acilmasi bana da motive kaynagi aslimda ama ne zaman baslasam hep bi engel hep yarim birakma ve yapamama duygusu cok sinir oluorum sanki yapamicam gibi ama senle hergun paylasirsak yapariz ins o zaman yaaa yarin besmele.cekip tekrar baslim o zaman

Aynen canm 3 gün snra zaten alisiyosun migden kuculiyo listedekileri bile yemek istemiyosun şuanda bunlari yazarken elimde cips paketiyle yaziyorum :) son
O zaman biz senle yarin baslyalim cnm tombipanda da var o da bugun baslamis birbirimize destek olalimmm ya nolur gitsin su kilolar ya

merhaba arkadaşlar isveçi geçen ay sadece 4 gün yaptim 2.5 kilo vermiştim ama bırakmak zorunda kalfım. tekrar başladım bugün 2. günüm başlayan arkadaşlar varmı
ilk günkü kilom 72.200 dü
1. gün sonucu 71
bugün 2. gündeyim

ben izlediğim birkaç yoldan bahsetmek istiyorum bu şekil hem verecek kilonuz etkilenmiyor hemde yapmak inanın daha kolay oluyor tabiki seçim sizin Örneğin;
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

1. günün menüsü şu şekilde ama ben bu 1. günü şu şekil uyarlıyorum.

sabah:1 şekerli 1 bardak sade nescafe

Ara: 2 köfte-1 çeri domates ,salatalık
(Evet ara öğün hazırladım kendime burdaki 2 köfteyi öğledeki 2 yumurta yerine koydum.çünkü ben yumurtayı ekmeksiz yiyemem,ayrıca çalıştığım için 2 köfteyi küp küp doğradım 1 çeri domates ve salatalığıda doğrayıp kabıma koyup yanıma aldım)

Öğlen:az soğan -1 tatlı kaşığı yağ ve az salça ile hazırlanmış semizotu yemeği
(Evet bu öğündeki semizotunu kullanmamın nedeni ıspanak yerine geçiyor olması vede tam mevsimi..1 tatlı kaşığı yağ ile pişirdim çünkü akşam salatam zeytinyağlı o yağı akşam salatamda kullanmayıp direk bu şekil kullandım hem mişs gibi yemek yemiş oldum hemde liste dışına çıkmamış oldum)

akşam:200 gr köfte(4 tane köfte eder)ve yanına domates salatalık az soğan az nar ekşisi ile hazırlanmış salata
(evet akşam yemegimde biftek var ama yerine tavukta yiyebilirisniz ben köfte olarak değerlendirdim 200 gr kıymanın içine sarımsak kimyon karabiber tuz koydum yoğurdum yağsız tavada pişirdim(ara öğündeki köftemde aynı tarif) salatamıda dedğim şekilde söğüş yaptım ama siz kendinize göre salatanızı hazırlayabilirsiniz.

Not:
1)ben günlere yayarak çeşit çeşit yapıcam örneğin biftek yerine 1 çay bardağı yeşil mercimek yiyebiliriz . ben bunun yemeğini yapıcam mercimekle .değişiklik istediğim zaman..

2)listede miktar belirtilmeyen yiyeceklerden abartmadan yiyebilirsiniz bende yeşil salatamı öğlen ve akşam diye böldüm listede farketmişsinizdir.

3)yeşil salatamız olduğuna göre bunun içinde yeşil biberimizde olabilir.zaten kalorisi yok denecek kadar az bir sebxe.Çeşitlendiremk için örnek verecek olursam biftek yerine tavuk yiceksiniiz diyelim yada köfte yada biftek farketmez yemeğinizin yanına birkaç tane biberinizi közleyin oh mis gibi..

VE İNANIN YAZDIKLARIM GÖZÜNÜZÜ KORKUTMASIN FAZLA KALORİ ALMIYORUZ .BİR KAÇ SAYFA ÖNCESİNE BAKARSANIZ BU ŞEKİL METODLA 3 GÜNDE2.700 VERDİĞİMİ GÖRÜRSÜNÜZ :)

evet arkadaşlar bugün 4. günüm tartım 73.800 ü gösterdi -700 daha:halay:yani 3 günde toplam 2.900 kg.
3 gündür spor namına hiçbirşey yapamadım halsizlikten dolayı.bugün daha iyiyim muhakkak yürüyüş yapcam:KK55:
diğer arkadaşlar nerdelerrrr:KK4:
ARKADAŞLAR BUDA ÖNCEKİ PAYLAŞIMIM 1.209 .CU SAYFADA PAYLAŞMIŞIM. 08 AĞUSTOS TARİHİNDE

yanlış anlaşılmak istemem arkadaşlar bu şekil açıklamalar yapmamın tek nedeni isveç zor bir diyet değil bence. biz bu diyeti bu şekil uygulayarak 13 günde kilolarımızı verebiliriz.ben uyguladım etkisini gördüm size neden anlatmayayım.kilonun psikolojik olarak insanda nekadar ruhsal çöküntü yarattığını çok ii bilirim 88 kilolardan indim bu kilolara.birilerine az faydam dokunursa ne mutlu bana

nickim 67den55e:):) yıllar önce açtığüım hesap bu ozaman evli değildim bekarlık kilom evlendim çocuk emzirme derken 88leri gördüm tartıda:KK42:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. ben 3 sene önce isveç yapmıştım ve 5 buçuk kilo vermiştim. tek kaçamağım olmuştu o da dayanamayıp 1 büyük boy çikolatalı milkshake :( ...o olmasa belki daha çok verecektim. neyse 2 sene hiç geri almadım kilolarımı ama şimdi geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı yine şişmanım. ve isveç yapıcam yine. en güvendiğim diyet . bayramdan sonra başlayacağım. birbirimize destekle verelim şu kiloları.. :D

nickim 67den55e:):) yıllar önce açtığüım hesap bu ozaman evli değildim bekarlık kilom evlendim çocuk emzirme derken 88leri gördüm tartıda:KK42:
Canm benm bnde senin gbi yapiorum isvec dedigin gibi kolay aslinda bnde o tarz degisiklikler yapiodum bu arada bn 63.5 kiloyum 57 58 olsam yeter ama ne zaman sok diyete baslasan ertesi gun bozdgumda daha fazla yiyorum bozuorum ve saldiriorum sorun orda artik kendime surekli yiyecekleri yasaklamaktan yoruldum napcam bilmiorum ya

Arkadaslar nasil gidiyor :)) Simdi tartildim hemen sonuclari paylasiyorum.
Baslangic kilom:79.0
2. Gun sabah:78.1 (-900 gr)
Yuppiii:KK49:
Yalniz yarim armut ve bir erik kacamagi yaptim :KK16:
77 den asagisina hic inemedim bir inebilsem. Bugun baslayacak arkadaslara sabir ve irade diliyorumm. Basarabiliriz kizlar :KK19:

Back
X