Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar diyet nasıl gidiyorr :KK45: Bugün üçüncü günümün sabahı sonuçlar şöyle:
Başlangıç kilom:79.0
2. gün sabah:78.1
3. gün sabah:77.8

Yani 2 günde toplam 1.200 gr vermişim. 77 kilonun altını görememekten korkuyorum:110: Ama buna da şükür diyorum. Hepinize bol şanss:dua:

Kızlar diyet nasıl gidiyorr :KK45: Bugün üçüncü günümün sabahı sonuçlar şöyle:
Başlangıç kilom:79.0
2. gün sabah:78.1
3. gün sabah:77.8

Yani 2 günde toplam 1.200 gr vermişim. 77 kilonun altını görememekten korkuyorum:110: Ama buna da şükür diyorum. Hepinize bol şanss:dua:
Ben de basladim cnm sabah kahvemi ictim cok sukur 64.4 ile basladim bu arada bende hep 2.gunu yaptiigimdq 400 gr verirdim kih kih

Benim canim patates kizartmasi istiyo :KK43: bu kilo problemi nie varki ya bende canimin her istediğini istediğim kadar yemek istiyorum :KK43:(

Az once instagram da neler neler gordum canim:KK51: herkes istiyor istedigini yiyip kilo almamayi ama napican iste:olamaz: en zoruna giden de zayiflasan bile yersen istedigini yine kilo alicak olman. Ama hem saglik icin hem de kendimize olan saygimizdan vericez bu kilolari sakin vazgecme canim yilmak yok:super:

Benim canim patates kizartmasi istiyo :KK43: bu kilo problemi nie varki ya bende canimin her istediğini istediğim kadar yemek istiyorum :KK43:(
Canm bnde ne zaman isvec diyeti yapsam cnm hep patates kizartmasi istio aslinda biz ondaki nosastayi karbonhidrati istiorz bi beslenme izmanina gottim patayesin zararlarini bi anlatmisti inan yemezdin

buseb buseb naptın canım diyeti bıraktınmı bugün daha devam mı kiloda değişim var mı
pambuk-apla pambuk-apla artık buradayız kızlar pazar günü için hazır mıyız :KK66:

p.tesi salı çok az yememe rağmen ve 1 gün yine patates dün de yoğurt günü yaptım yine de 5 günlük diyet sonucu 65.8 olmuştum ama şuan 66 yim veremedim yani 5 gündür kiloyu

buseb buseb naptın canım diyeti bıraktınmı bugün daha devam mı kiloda değişim var mı
pambuk-apla pambuk-apla artık buradayız kızlar pazar günü için hazır mıyız :KK66:
buseb buseb cnm bende ikinci tur yaptigim icin cok pismanim iyiki devam etmemiş sin
N nnnadal hazirim cnm tam gaz fazla veremeyiz ama dusuk kalorili diyetten bir digerine gecince fazla gitmiyo

Back
X