- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.221

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supersin sen alismissindir tartildinmi 2 gunde ne kadar gitti.birde biz düşük kalorili diyetten bir digerine gecince kilo verebilirmiyiz acaba
azar azar da olsa veririz inşallah cnm azmim izi kaybetmeyelim yeterki destek olalim birbirimize basaririz senin kilonda olsaydım keşke
Ben 2011 yilinda bu diyet sayesinde cayi sekersiz icmeye alistim hala devam ediyorum kahvede yeni biraktim sende alisirsin ben birde asiri tatli duskunuyum ama dayaniyorum diyet yaparken
Ben bir aydir diyetteyim 8 kilo verdim 76 oldum o bile farkettiriyo cnm senin aşırı kilon yok okadar sıkma canini
Benim de ilk olcak boy 1.68 kilo 62.5 cnm seninboyun kilon kaç canım şuan? başka bebişin var mı? benim ilk olcak
buseb ıspanaklı yumurta yapabilirsin daha yenilebilir olur
Benim de ilk olcak boy 1.68 kilo 62.5 cnm senin
Kızlar benim tel kilitleniyo kendi kendine mesaj gönderiyo son gidende öyle olmuş
Eee bugün nasıl geçti kaçamaklar var mı kızlar ilk gün zorlanan var mı
Valla cnm bende birşey anlamadım bende 75 gordum en son simdi tartildim 77,7 geldim cok uzuldum gerçekten ne yapmaliyiz sabah buyuk bardak 500 luk ilik limonlu su ve simdide kahveKızlar ya ben bu diyetlerden hiçbirşey anlamadım 5 gün uğraşıyorum 1-2 gün ara veriyorum bir haftalık eziyet boşa çıkıyor bundan sonra yine böyle mi olacak bu sabah evimdeyim ve kilom 77 geldi Halbuki cuma günü 76 olmuştu dün kü kilomu tam olarak bilmiyorum
2. Günün kahvesinide içtim
Kızlar ya ben bu diyetlerden hiçbirşey anlamadım 5 gün uğraşıyorum 1-2 gün ara veriyorum bir haftalık eziyet boşa çıkıyor bundan sonra yine böyle mi olacak bu sabah evimdeyim ve kilom 77 geldi Halbuki cuma günü 76 olmuştu dün kü kilomu tam olarak bilmiyorum
2. Günün kahvesinide içtim
Valla cnm bende birşey anlamadım bende 75 gordum en son simdi tartildim 77,7 geldim cok uzuldum gerçekten ne yapmaliyiz sabah buyuk bardak 500 luk ilik limonlu su ve simdide kahve
pambuk-apla canım internetten ödem attırıcı metabolizma hızlandıran bir çay tarifi buldum malzemem vardı hemen yaptım henüz içmedim çok işe yaradığını söylüyorlar deneyeceğim size sonuçlarını yazacağım benim bağırsaklarımı çalıştırsın diye içeceğim işe yararsa tarifini veririm
kızlar bugün 5. günüm 4 günde 2.200 gram verdim haftasonu biraz zor ve kaçamaklı geçti kaçamaklar olmasaydı belki daha fazla verebilirdim biraz önce havucumu yedim sizin ki nasıl gidiyor?
Tatlım ben baktım ama öğlen yemeği yemiştim baktığımda birdahakine bende değiştiririm bide o iki dilimden portakal suyu diyor ya oda yanlış çeviri 1bardaktan 2 parmak aşağı olacak portakal suyu nu yanlış çevirmişler
Kiraz sapını haftasonu almaya unutmuşum canım Sonra çıkınca alacağım
Kizlar ben size bunum sebebi i soylim.ben diyetisyene de gdiorum ayni zamanda cok iyi bi doktorum var ac kalip bisey yemedgim zamanlarda hoc kilo vermiodum cunku metobolizmamo yavaslatip vucudumu kitliga sokuormusim ama ne zaman normal yesem kilo vermeye devam ediodum o yuzden sizde son zamanlarda bu yarz doyetler yaptiysaniz metobolizmaniz durmus olabilirValla cnm bende birşey anlamadım bende 75 gordum en son simdi tartildim 77,7 geldim cok uzuldum gerçekten ne yapmaliyiz sabah buyuk bardak 500 luk ilik limonlu su ve simdide kahve
Evet canm iste ben de o yuzden isvecle birlikte normal.seyler de yiyorum cnku aynen de senin desigin gbi ne zaman sok diyet yapsam misliylr aldimnasıl yapıcam onu? haşlayıp suyunu çektirip üzerine yumurta kırıcam. tamam bir daha yaparsam öyle yaparım.
ben senin yerinde olsam bu kadar az kilom varken bünyemi şok diyetle sarsmazdım. sonra misliyle alabiliniyor çünkü
benim hiç kaçamağım olmadı. açlık da hissetmedim şuana kadar.