- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ne yiyoruz kız bi fark varmıbuseb
Sagol cnmmçok azzzz
gayet iyi benceeeee tebriik
ay cidden öyle gibi yaa
güzel olmuş afiyet olsun pambuk
Aslinda gayet doyurucu gelio kulagamısır yerine yumurta haşlayıp yesen hem tok tutardı hemde kilo yapmazdı. aklında bulunsun.
canım yarın 2 dilim portakalın suyu değil 200 ml bir su bardağına yakın portakal suyu. bunun yerine 1 meyve de olr bence. yanına 1 kase yoğurt. bir de 250 gr peynir var kibrit kutusu değil
Kiz sen beni cok gulduruosun allah da seni guldursun:) kizlar if diyeti diye bisey duydunuz mu bakin bu sunucu seda akgul 6 ayda 25 kilo vermisti gunde iki ogun yiyoruz 2 ogun arasinda 8 saat var ve bu ogunlerde kendimizi doyuracak ve saglkli seyler yiyoruz ben ben sabah bitki cayi kahveyle basladim ilk ogunumj oglen 2.yi aksam yicem ve isvec gbi protein agirlikli dir dusunuorum
Demekko bu diyet senin bunyeye gore degil canm belki sen proteinle degil sebze meyveyle kilo verenlerdensindirGünaydın kızlar bu sabahta bende bir haraketlilik yok 76.5 ile güne başladım bu diyete başladığımdan beri hiç wcye çıkamadım kendimi çok şiş hissediyorum sanki kilo vermiyorum da alıyormuş gibi tüm gün aç geziyoruz ama ne fayda...
Gunaydin cnm misafirlikte yine iyi dayanmissin tebriklerrrrr ben bugünden itibaren c.tesi kadar tartilmamaya yeminliyim cunku veremedik ce hevesim kaciyo spor yapasim bile gelmiyopambuk-apla ben bu sabah sabittim. regl oldum ve bu akşam serçe parmak kadar bir parça kaçamak böreğim oldu eltimdeydik zorla oldu
onun dışında gayet iyi uydum diyete. bakalım yarın nolcak.
haklısın cnm zaten ne kaldı ki dayanicam ve c.tesiyi iple cekicempambuk-apla canım ümidini kaybetme belki yarın birden düşeceğiz
belli olmaz şöyle düşün bu diyeti yaparak kilo almıyorsun ve daha önce verdiklerini sabitliyorsun haftaya az alırsın bir sonraki hafta daha çok verirsin zorla yapma faydası olmaz
10.30 da kalktim su kahve ictim cocuklara krep hazırladım yolluklari yikicam perdeleri yikayip camlari silicem isim cok bugun, dunde annemlerde bakkava actik 3 tepsi cocuklarla zor oldu 2 bende 2 gelinde onlarda yapmak istiyolar killari dusucek diye korktum ve hepte karsima ciktiKızlarbuseb
pambuk-apla A aaadddaaa nerdesiniz uyumayın kalkın ben işimi bitirdim yemeğimi bile yaptım çabuk kiloları söyleyin bir ben mi veremiyorum ya sizde yazzmayınca canım sıkılıyo
Aa evet bak o dogru ust iste yapilmio bnden bugun sabitim koruma yapiodum ya bikac gundur ayca kayanin simdi bugun su if diyeti olayina basliorum isvecle cok benzer gdicem bayrama kadar yazarim gdenleriA aaadddaaa kız ondan değil bu isveçi 3 aydan önce yapmayın dediklerini ben dikkate almadım 1 ay önce yaptım ve gayet güzel sonuç aldım üstüne de 2 tane 5te5 yaptım tekrar isveç yapınca işe yaramadı şimdi bayramda vücut kendini bulacak ve bayramdan sonra verecem inşallah şimdide yaptığıma pişman değilim verdiklerim sabitleniyor diye düşünüyorum 5te5 yapınca geri alıyordum ama isveçte almamıştım
Bu arada duana amin demeden geçemeyeceğim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sen bugün ne kadar verdin
Canmm iyandm.coktan okulda seminerdeydim ben en iyisi gunluk yazim eksileri sizin gbi yok cnm bi tek sen degil tabiki vucut bi ileri bi geri gdio normal bunlarKızlarbuseb
pambuk-apla A aaadddaaa nerdesiniz uyumayın kalkın ben işimi bitirdim yemeğimi bile yaptım çabuk kiloları söyleyin bir ben mi veremiyorum ya sizde yazzmayınca canım sıkılıyo
Evet ya bn de buyuk temizligi bitirdim kucuk bi ustten alicam esimin de saclari dokuluo koltuga cok kotu ayar oluorumGunaydin cnm misafirlikte yine iyi dayanmissin tebriklerrrrr ben bugünden itibaren c.tesi kadar tartilmamaya yeminliyim cunku veremedik ce hevesim kaciyo spor yapasim bile gelmiyo
haklısın cnm zaten ne kaldı ki dayanicam ve c.tesiyi iple cekicem
10.30 da kalktim su kahve ictim cocuklara krep hazırladım yolluklari yikicam perdeleri yikayip camlari silicem isim cok bugun, dunde annemlerde bakkava actik 3 tepsi cocuklarla zor oldu 2 bende 2 gelinde onlarda yapmak istiyolar killari dusucek diye korktum ve hepte karsima ciktiaynen boyleydim
Isvecten snra sende tatli istegi durumu nasil cnm:)pambuk-apla kolay gelsin ellerinize sağlık baklava dedin canım çekti :)