Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ikinci günüm 74.0 olmuşum bir günde 1 kilo gitti. diyetteki küp şekeri yemiyorum. bu arada tuz kullanabilir miyiz biraz?

Tuz yok cnm ama şekeri alman lazım zaten zor bir diyet şekeri dengeliyor ..
şekeri sevmiyorum zaten boşuna almayayım dedim. ve ilk gün diyette olan iki yumurtayı da fark etmemişim boşuna o kadar aç kaldım :) hiç mi tuz atmıyorsun

Her güne bir kilo gitse keşke senin benim hepimizin :KK45:
keşke gitse :) ama yarın tartılmıcam 4. gün bakarım ilk üç günde ne kadar gitti diye. bu arada diyete ek olarak yeşilçay içiyorum bol limonlu gözle görülme bir değişiklik var şişkinlik gitti.

Arwen evenstar ben bu diyeti 4 ay önce emzirdigimde denemistim. 1. Gün gecesi çok fena oldum, emzirdigin için kesinlikle yapmaman lazım.Kalorisi çok düşük zaten emzirdigin de 500-700 arası kalori harcıyorsun.
21 aylık ya artık tadımlık emiyor sıkıntı yaşamam diye umuyorum

Kızlar 3 gündür giremedim buraya bende pazartesi başlamıştım 5.gün 3 kilo gitmiş :halay:ben yeşil çay içiyorum 3 kez bide lesli diye bi video vr İnternette bebisi uyutunca 45 dk evde onunla spor yapıyorum durmak yokkkkkk kizlarrrr:KK6::KK6:

7. Gunüm 4 kiloya yakın gitti, göbeğin neredeyse yok gibi, kilo verdiğim anlasiliyor ama akşam hiçbirşey yok bakalım nasıl olacak.
Bnde orayı düşünüyorum 7.gün öğlen yediğinde bidahaki sabaha kdr bişey yok Bn bide tansiyon hastasıyım olmadı 6.gün bunu bitirip başka deniim diyorum:işsiz:

3. günümdeyim 2 günde 75 kilodan 73.6 düştüm umarım iyi sonuçtur. sizi de tebrik ediyorum hanımlar

Back
X